volkswagen plat
volkswagen plat
dobry den,
rozmyslam nad pracou vo volkswagene ako operator do vyroby-montaz. Chcem sa vas spytat ohladom mzdy ktoru poskytuju? dakujem
rozmyslam nad pracou vo volkswagene ako operator do vyroby-montaz. Chcem sa vas spytat ohladom mzdy ktoru poskytuju? dakujem
Re: volkswagen plat
Rozmyslat mozes, ale vezmu ta? Je to cez agenturu zrejme, vsak? V Bratislave alebo vo VW? Smeny na 8 hodin ci na 12 hodin?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
http://www.platy.sk/platy/vyroba/montaznik-monterTest1993 napísal:dobry den,
samozrejme treba rátať s tým, že plat závisí od množstva faktorov. Okrem toho čo bolo spomenuté napríklad aj vzdelanie, prax a podobne. Takže na takto všeobecnú otázku ti vieme len povedať že to nebude menej ako minimálna mzda. A čím presnejšiu odpoveď chceš, tým viac detailov musíš napísať
bezna "vcielka" pre vw aj peugeot cca 500 euri cisteho..
Brat keď šiel po maturite do Peugeotu tak mal po skúšobnej dobe nejak cez 600€ v čistom. Na montáži.
Dostať sa tam ako operátor výroby vraj nie je veľký problém, veľa ľudí tam ide robiť iba dočasne a dosť sa to vraj strieda. Zrejme v každej automobilke.
Dostať sa tam ako operátor výroby vraj nie je veľký problém, veľa ľudí tam ide robiť iba dočasne a dosť sa to vraj strieda. Zrejme v každej automobilke.
Hensym: Bol tam v podnajme ? Lebo kamarat tam bol cez agenturu a pocas skusobnej doby,po zaplateni najmu (130€) nemal takmer ani minimalku.
V Peugeote sa vraj vymeni aj 100 ludi za mesiac...
V Peugeote sa vraj vymeni aj 100 ludi za mesiac...
Áno, platil podnájom s priateľkou, vtedy dosť odkladali, lebo nemali skoro žiadne výdavky. Každopádne, bol tam ako kmeňový a nie cez agentúru. Teraz už tam nerobí.
Ono je to celkom normálne, že počas skúšobnej doby je plat nižší. Veľa podnikov to tak má, že počas skúšobnej doby nemáš nárok na rôzne bonusy a prémie. Celkovo to môže byť rozdiel aj 100, 200€.
co viem ja, tak VW MT- cez agenturu cez skusobnu tych 400e, po skusobnej okolo 700-800e.
-
guess.whoo
Redeemer
wat? 2 nasobok to urcite nebude. v cistom 800 na pase v MT?!
ano, VW MT ma take iste platy ako VW BA 
Kamarat robi vo VW MT, na pase, 12hod smeny, plat 700 az 800 v cistom +13. a 14. plat + vyhody zo socialneho fondu (mesacna permanentka do posilky za 11 eur, plavaren, tenis, squash a kopa dalsich).
-
Arkaz
Addict
Neviem ako v MT ale v BA na pase NIESU 12h smeny. Len 8h. Robil som kedysi na pase vo VW a v cistom tam bolo cca 600€. Pocas skusobnej doby nemate tymove ohodnotenie co byva 10% z hrubej mzdy. Nastup byva s 3kou triedou. Teraz som na udrzbe a plat je na slovenske pomery viac nez dobry.
v mt je vacsina robotnikov na 12tkach.
-
mackousko007
Expert
Necakajte zazraky prve dni a necakajte zazrak ani na vyplate. Ale je tu nadej ak ukazete ze ste schopny potom je mozne ze budete kmenovy a potom sa radikalne zvacsi vas prijem. Ostatne informacie ziskate skor od chalanov na pase. Len tak mimochodom som zacinal vo VW s platom 12 400 slovenskych korun ako kmenovy. Teraz po 10 rokov mam 1100 eur priemerne v cistom ak pocitam 13-14plat a odmenu za hospodarske vysledky. Takze v skutku dobre len smola, ze sa to zacne casom aj podpisovat na vasom zdravy. A ak nie potom vam to prajem nech vydzite co najdlhsie.
Tam berú len nemecky hovoriacich?
Do VW ta beru aj bez jazyka. To o tom kmeni nie je az tak pravda, bezne po 2 rokoch cez agenturu prehadzovali ludi na kmenovych, ale uz to tak nie je a niekto caka aj dlhsie. Do Nemecka si vyberaju ludi, znalost nemciny bolo plus.
Tak tak, bežne keď chodím po linke, sú tam tzv. čakatelia na kmeň, ktorí makajú vo VW cez agentúru aj cez tri roky. Kmeň je taký diskutabilný, pretože sú miesta na ktoré ťa vezmú hneď do kmeňa a sú miesta na ktoré sa dlho čaká. Čo sa týka montáže, tak myslím že teraz sú pre nich výhodnejší ľudia cez agentúru, lebo ak sa redukovalo, tak prví išli oni.
Plat podľa toho či si kmeňový a ako dlho, alebo cez agentúru. Začína sa obvykle tak 3 triedou, čo je cca 500-550 €.. časom je to lepšie, ale ako už bolo spomenuté, ak si kmeňový - mávajú letný a zimný plat, čo bývajú pekné čísla...
Plat podľa toho či si kmeňový a ako dlho, alebo cez agentúru. Začína sa obvykle tak 3 triedou, čo je cca 500-550 €.. časom je to lepšie, ale ako už bolo spomenuté, ak si kmeňový - mávajú letný a zimný plat, čo bývajú pekné čísla...
kafiatko
tych 550€ si dufam myslela ciste.? Ja co viem o ludoch vo VW co robia operaterov tak po celorocnom spriemerovani to vychadza cez 1000€ cisteho/mesiac a viac.
tych 550€ si dufam myslela ciste.? Ja co viem o ludoch vo VW co robia operaterov tak po celorocnom spriemerovani to vychadza cez 1000€ cisteho/mesiac a viac.
samozrejme, že čisté..
táto suma je normálne prvá výplata, ktorá Ti príde na účet.
Tiež som myslela, že keď už tam toľko drú a v takých podmienkach, že to budú mať lepšie..
Ďalšia vec je potom miesto, kde robia operatérov. V každej hale je to inak hodnotené.
táto suma je normálne prvá výplata, ktorá Ti príde na účet.
Tiež som myslela, že keď už tam toľko drú a v takých podmienkach, že to budú mať lepšie..
Ďalšia vec je potom miesto, kde robia operatérov. V každej hale je to inak hodnotené.