Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa jackb »

kde sa bude dat pozerat zaznam z toho Havranova?

//Darwin award by mala mat specialne sekciu pre Armadu Sporostasovu, vid obrazok
Prílohy
ocko.jpg
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

A presne toto je ten prípad, keď treba dbať na osvetu v tejto oblasti. Biológii ludského tela by sa maly venovať na základke 2 roky a nie jeden a samozrejme v nej treba objasnit tieto "záhady" ludského tela ako lietajúce bodky na sietnici atd. :) Kto chlastá CDSko, nech si ho chlastá dalej ale dávat si to do očí, to je hodne silná káva

//autoeditácia príspevku (27 Máj 2015, 18:13)
A presne toto je ten prípad, keď treba dbať na osvetu v tejto oblasti. Biológii ludského tela by sa maly venovať na základke 2 roky a nie jeden a samozrejme v nej treba objasnit tieto "záhady" ludského tela ako lietajúce bodky na sietnici atd. :) Kto chlastá CDSko, nech si ho chlastá dalej ale dávat si to do očí, to je hodne silná káva
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

nech sa paci, tu mate Smatanu+Havrana vs. nasho milovaneho Rostása :D

//edit: ak je zmazane, treba vygooglit

http://www.aktuality.sk/clanok/276746/u ... resvedcil/
jackb
Redeemer
Redeemer

BH, bol si jeden z tych styroch co tam tlieskali Tibimu?

Ukazal sa ako strasny organ. "Ty co sa stale riesis moju matku?! Co si Rymus?!"
butthead
Darca
Darca

ten tvoj uhol pohladu je evidentny a neprekvapuje ma :D

nie nebol som tam, este pridavam dalsi clanok co mal akoze byvaly poradca Radicovej naviac ako oponent

http://www.topky.sk/cl/10/1477143/Dlhoo ... -Zem-a-vek
jackb
Redeemer
Redeemer

ked chlap nie je schopny obhajit co hovori a radsej otaca temu inde, tak si o nom nemozem mysliet ci lepsie.

inak nevdel som, ze Artie to dotiahol az na kandidata za stalinistov. ale pan, ktory mu plati chlieb to povedal na plne kolo pred celou krajinou :)

preco to obaja (Eliáš a ty) pouzivate ako urazku? Tibike sa skoro rozlial na kolomaz, ked sa mu pripomenulo ze robil Kakauko... co je zle praci poradcu premierky?
butthead
Darca
Darca

tu pointu si asi nepochopil o co tibikovi ide, mozes konspirovat o tom, ze ho plati putin a v biznise mu to ide, pritom je to uplne jedno. ja chapem o co v ZAV ide bez ohladu na to, ci mam s informaciami suhlasit (ano pullmanove clanky su kontroverzne), fakt stojis za tym, ze treba informacie selektovat na tie dobre a zle ? na zaciatku sa to snazil vysvetlit a jednoduchsie sa to asi neda, pozri si to ak si to nepozeral.. nefunguje system teda na baze ponuky a dopytu ? alebo aj inak povedane, skor by si sa mal tym zamyslet, preco taky casopis vznikol a svet nie je jednoduchy to vieme snad obaja, pritom myslienka vzniku casopisu bola davno predtym ako zacala hra okolo ukrajiny.

//autoeditácia príspevku (29 Máj 2015, 8:55)
btw kde som napisal, ze je zle, ako robil poradcu radicovej ?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

V živote som Zem a Vek nevidel ani zdiaľky, ale samozrejme sledujem diskusiu spojenú s konšpiráciami.
Aby som bol úprimný:
1. Havran je asi ožratý
2. Smatana primitívne zosmiešňuje Rostasa
jackb
Redeemer
Redeemer

"je skutocne nutne, aby bol obyvatel 5 milionovej krajiny paralizovany tajnymi planmi Mosadu ci CIA, ked je vsade okolo dost svinstva, ktore je schopny riesit" :)

lov na senzacie je trendy. preto je novy cas z printu najcitanejsi. takze ked niekto ponukne iny druh senzacii ako su tie o "celebritach", tak je jasne ze ma zaistenu cielovku
butthead
Darca
Darca

nie darmo som to vo svojom prispevku vysvetloval, este ti to aj podciarknem :)

ale ty by si bolo asi radsej keby ZaV platil nejaky akcionari ESETu, ale predpokladam, ze ti je to jedno v otazke financii, ci ?

inak tak pre zaujimavost:
Sofian http://finstat.sk/44564058 trzby 2014 - 492 111 €, splatna dan 14 243 €
Petit press http://finstat.sk/35790253 trzby 2014 - 24 842 502 €, splatna dan 15 298 € (odlozena 113 115 €)

no kto si z nas ako obcanov teda robi viac srandu ?
som si isty, ze Sofian si moc toho "spekulovat" dovolit nemoze, inak by bolo jednoduche cely ten projekt potopit. tak podme skusat to potopit inak :)
jackb
Redeemer
Redeemer

ved nech to plati aj komunisticko-fasisticka-kapitalisticka kakofonia. odputava pozornost kravinami od vaznych veci.
butthead
Darca
Darca

ak si si nevsimol, vaznymi vecami sa zaobera, narozdiel od inych medii. ale to ti treba najprv tie predsudky z hlavy vymazat a potom by to bolo snad lepsie, inak neviem ako ti pomoct.
jackb
Redeemer
Redeemer

Vahostav? ine megakradeze a podvody? nie. on sa venuje hoaxom zo sveta
butthead
Darca
Darca

to su len dosledky, ktore neriesia nic, len zdvyhaju latku stale vyssie a vyssie. to vsak by si musel najprv pochopit tu filozofiu, viem pre mnohych je jednoduchsie vytiahnut kauzu a tu omielat do nekonecna.

v Zav mas na to podstate rubriky pavucina alebo bez masky, tam sa objavuju taky ludia co maju za tymito kauzickami prsty.

//este doplnim, tiez som bol volic pravice, hlavne v case ked vznikala SAS a na veci som sa podobne pozeral ako ty teraz, takze to dokazem pochopit, no odkedy pracujem tak sa viem hlbsie pozriet do problemov ako za studentskych cias, ked informacie som mal z okolia viacmenej okresane.

//autoeditácia príspevku (29 Máj 2015, 12:45)
tu je to pekne zhrnute http://www.zemavek.sk/articles/view/ako ... it-rostasa
jackb
Redeemer
Redeemer

ved ale tie "kauzicky" sa dotykaju kazdodenneho zivota bezneho Slovaka. nie co chlapci pri mineralke "odhalili" na Mossad.

no lenze aj okrem studia tiez pracujem. v prostredi, kde myty o svetovladcoch padaju ako domceky z karat.

to v autoedite je Umucenie nasho sv. Tibora v jame levovej od Tibore Eliota Rostasa?
butthead
Darca
Darca

Tibi to aj vysvetloval. Vsak vidime ako sa kauzami zaoberaju ine media a podla mna to ma len viac znechucovaci efekt, jeden z dosledkov? Nizke ucasti vo volbach a verejny zaujem na bode mrazu a komu to vyhovuje? No od tej casti, ktora tvori kauzy a vyssie. Tu konci sranda, ked sa niekto snazi ist az ku korenu ako napr. p. Pavlik.
jackb
Redeemer
Redeemer

Tibi prilaka ludi ku urnam pisanim o tom ako aj tak vsetko riadi zidovsko-fasisticko-komunisticko-kapitalisticka rodina niekde z New Yorku a ze vlastne nie je sanca uniknut z ich pavuciny. teda okrem toho, ze vybabres so ZFKK+farmalobby popijanim zieraviny.

mna by to demotivovalo este viac. ved niekto kto mi odhaluje pravdu o satanovom Mossade napise, ze o vsetkom na svete sa rozhoduje z New Yorku, tak je jedno koho volim. ZFKK si tam posadia svojich ludi, aby udrzali ich novy poriadok vo svete (ktory demaskovali zo Slovenska)
butthead
Darca
Darca

Zase len to svoje ked nemas co k tomu dodat, ale musim pochvalit, ze uz z toho vynechavas cipnutych jasterov a pod. :)
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

butthead napísal:Zase len to svoje ked nemas co k tomu dodat, ale musim pochvalit, ze uz z toho vynechavas cipnutych jasterov a pod. :)
ale jackb ma pravdu, sice ZaV necitam, ale vypocul som si par relacii zo SV, a par rostasovych blogov, a jedine na com sa prizivuje je strach, manipulacia hoaxi a konspiracne teorie, ziadna seriozna zurnaistika nic, ziadne realne temy co by ma mali trapit.
A to nariekanie o cenzure je uz naozaj smiesne.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

jackb napísal:Tibi prilaka ludi ku urnam pisanim o tom ako aj tak vsetko riadi zidovsko-fasisticko-komunisticko-kapitalisticka rodina niekde z New Yorku a ze vlastne nie je sanca uniknut z ich pavuciny. teda okrem toho, ze vybabres so ZFKK+farmalobby popijanim zieraviny.
hej a kde si nechal homolobby? :D :D cez tyzden som si dal vycistit svoju duhovu robu do cistiarne, aby som mohol ist cez vikend na super tajne stretnutie homolobby do NY a to o tom stretnuti ani nikto nevie, ani ziaden konspirator? :(

btw. zachytili ste kauzu ohladom dokumentu odvysielaneho v ruskej statnej televizii o tom, ze okupacia Ceskoslovenska od roku 1968 bola opat bratska pomoc Rusakov, pretoze sa chystal prevrat sposobeny z vonku roznymi kapitalisticko-fasistickymi silami, vratane zradcov-fasistov Dubceka a spol? :D
Fakt smutne, ze tomuto ludia v Rusku veria...a asi sa najde aj niekolko tupcov zo Slovenska, co tomu tiez veri...
Napísať odpoveď