Accenture BA vs IBM Brno
Re: Accenture BA vs IBM Brno
Podľa všetkého by to bolo v Accenture zase o tom istom - accenture-t155904.html?hilit=Accenture
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Samozrejme zalezi od pozicie.
uz som si vybral Brno 
Vybral si si dobre, vitaj kolega
IBM sa prave vo velkom meni, a toto je najnovsia sprava (ktora sa da sirit verejne): http://9to5mac.com/2015/05/28/apple-ibm-macs-pc/
IBM sa prave vo velkom meni, a toto je najnovsia sprava (ktora sa da sirit verejne): http://9to5mac.com/2015/05/28/apple-ibm-macs-pc/
ja som si myslel, ze to je sarkazmus
. Ale nemyslim si, ze mi daju Mac ked tam nastupim 
ty si tiez v IBM?
ty si tiez v IBM?
Toto je vseobecne pravidlo, je len par vynimiek. Ved uvidis.
Ano, som v IBM, v BA.
Ano, som v IBM, v BA.
Aj v KE davaju Macy ?
uplne vsade
Ked povies A, treba aj B. Tie Mac-y su nie vzdy vhodne, a zalezi velmi od toho, ake programy pouzivas. Je velmi dlhy zoznam veci, ktore na nich proste nebezia. A ani dlho nebudu. Cize vonkoncom nie su vhodne pre kazdeho zamestnanca.
Kazdy ma na vyber. Nehovorim, ze vsetci budu mat Mac. A tiez poviem aj C, dost vela pozicii musi mat linux (win len virtualny).
Ale veď už aj Macy majú dnes milión rôznych virtuálok, emulátorov a podobne, ktoré fungujú na nerozoznanie od pravého Windowsu a dovoľujú ti rozbehať si tam akýkoľvek soft výhradne určený na Windows.
V korporatnom prostredi to nie je take easy (rozumej zakupit potrebne licencie a zakomponovat vsetko potrebne).
Veď ide len o licenciu na jednu aplikáciu naviac, o ktorej som si istý, že je lacnejšia ako akýkoľvek MS produkt
Ak je firma ochotná platiť Office, Windows, Visual Studio a neviem čo ešte všetko svojim ľuďom, tak si naozaj nemyslím, že jeden soft naviac by ju finančne zruinoval...
Ak je firma ochotná platiť Office, Windows, Visual Studio a neviem čo ešte všetko svojim ľuďom, tak si naozaj nemyslím, že jeden soft naviac by ju finančne zruinoval...
-
guess.whoo
Redeemer
ide hlavne o to ake zmluvy ma ta firma s akymi softverovymi spolocnostami podpisane 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
tieto virtualky su Danajskym darom, bicom bozim a ko*ot rozhodnutim.
Zdravim,
vedel by niekto z IBMakov napisat ako presne je to s band skupinou, a cca potrebne skusenosti ? Dostal som ponuku na advisory product owner, band 8 len si niesom celkom isty ako presne sa to nachadza v ramci career path developmentu IBM.
vdaka za kazde info
vedel by niekto z IBMakov napisat ako presne je to s band skupinou, a cca potrebne skusenosti ? Dostal som ponuku na advisory product owner, band 8 len si niesom celkom isty ako presne sa to nachadza v ramci career path developmentu IBM.
vdaka za kazde info
8 je dost vysoko. Bandy, najma ich financne ohodnotnie sa prekryva a preto napr band 9 nema dvojnasobny plat oproti 8. Co sa tyka developmentu zalezi akym smerom sa chces uberat. Pokial pri nastupe dostanes 8 okamzite mas to safe, inak na sa totiz do bandu posuvas podla komplexity pozicie a splneni urcitych poziadaviek. Nie je to automaticky presun. Inak tie bandy su na 2 veci.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
myslim, ze dost zalezi od pozicie, u nas na sape je maximalny band 8. kazdopadne, ak niesi momentalne v IBM tak podla bandu sa neorientuj, ale podla ponukaneho platu. ak si v IBM tak jedine co band garantuje je minimalny a maximalny plat plus cim vyssi band tym vyssia zodpovednost (uz nemusis chodit na treningy ale musis ich aj providnut napr.) co ale predstavuje tvoja pozicia netusim.