dievca z dediny

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
peterkollar
Expert
Expert

dievca z dediny

Príspevok od používateľa peterkollar »

Caute, chcel by som vediet aky mate nazor na perspektivu mojho vztahu...
..dal som sa dokopy so spoluziackou z mojej fakulty, celkom sme si nazorovo sadli a je to vyzorovo pekne dievca...ide o to ze ja som trosku intelektovo inak na tom, ak viete co tym myslim...nejde o skolu ...proste zhrniem to obrazne : Ja pocuvam Mozarta ona Kontrafakt.

zaujimalo by ma ci takyto vztah ma buducnost...dalsia vec , ja som (takmer) abstinent a ona si rada vypije a nema problem ist robit zo seba .... na disko... ja toto vobec neuznavam (mozno som divny)...

ja som bol vzdy skor sapiosexual :D a zaujimalo ma dost ake je dievca inteligentne...ci cita aj nieco ine ako casopis Eva a evitapress... a toto mi na nej vadi najviac. takze ak sa na to pozriem z logickeho hladiska tak nema to perspektivu ale zase asi som si k nej vytvoril vztah a neviem lu len tak opustit....

tak celkom rad by som si vypocul vas nazor, bez zbytocneho osocovania a nech to ma aj nejaku myslienku a nie odpoved ANO/NIE

dakujem :)
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: dievca z dediny

Príspevok od používateľa audiotrack »

za to že počúvaš mozarta sa nemusíš cítiť menejcenný, a intelektuálne sa podceňovať ;)

ak ste si nesadli povahovo, resp. má plno nedostatkov ktoré ti vadia, tak taký vzťah nemá veľkú perspektívu. Treba si ale aj uvedomiť jednu vec, a to takú, že vy vzťah nemáte. Možno sa vo vzťahu dokáže zmeniť, možno prestane chodiť žúrovať a chlastať, lebo sa to tebe nepáči. A taktiež naopak, možno sa do istej miery prispôsobíš ty. I keď kontrafakt a disko s alkoholom vs. abstinent počúvajúci klasiku je dosť v kontraste. Daj tomu šancu, to ťa nezabije a uvidíš či sa niečo zmení. Ak nie, tak ti jej život bude prinášať viac starostí ako radosti.
peterkollar
Expert
Expert

vies tie nedostatky teraz "prehliadam" ale tak trochu rozmyslam ako to bude o par mesiacov/rokov... ci niesu nahodou prave tieto veci pricinou rozpadu vztahov
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

peterkollar napísal:tak celkom rad by som si vypocul vas nazor, bez zbytocneho osocovania a nech to ma aj nejaku myslienku a nie odpoved ANO/NIE
:smt044 drzý si jak opica kua. Radšej si zapni Mozarta, nalej si kus cabernetu sauvignon a sám porozmýšľaj... :D. Toto čo si napísal vôbec nemusí byť vo vzťahu prekážka, samozrejme pokiaľ jeden vo vzťahu neni sebec, všakže... :smt047 .
peterkollar
Expert
Expert

nazory internetovych trollov ma nezaujimaju ..nemyslel som tym teba
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

peterkollar napísal:ide o to ze ja som trosku intelektovo inak na tom, ak viete co tym myslim...nejde o skolu ...proste zhrniem to obrazne : Ja pocuvam Mozarta
a novu teoriu relativity budes kedy publikovat?
peterkollar
Expert
Expert

vendo napísal: a novu teoriu relativity budes kedy publikovat?
este raz si precitaj tu cast : OBRAZNE ... a prave o takycj ako si ty som hovoril ... naco sa vyjadrujes ked o to nikto nestojí, nezaujima ma tvoj nazor...

//autoeditácia príspevku (30 Máj 2015, 18:40)
a ze ja to tu vobec pisem...co som blbec cakal...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

ok, obrazne to tu popisujes jak keby ona bola sliepka co nevie 5+5 a ty nejaky super genialny fyzik

ak je naozaj od teba o moc sprostejsia/odlisnejsia, tak naco ju riesis? ja si s takym clovekom vztah a zivot predstavit neviem, do tvojej hlavy nevidim tak neviem ako ti mam radit....
mozno len... protiklady sa nepritahuju
peterkollar
Expert
Expert

nikde netvrdim ze som genialny fyzik a ze ona je sliepka to si povedal ty , ja hovorim ze ma ine intelektove zaujmy no napriek tomu sa mame radi ...ale zbytocne sa mi tu rozpisovat admin mozes to vymazat...strata casu...
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ak si ty ochotný prispôsobiť sa jej záľubám (apoň niektorým) a ona ochotná prispôsobiť sa tvojim, tak by som to skúsil. Poznám pár dievčat, ktoré boli v mladosti dosť... crazy :) a keď začali vzťah, tak sa zmenili. Videli motiváciu zmeniť sa. K lepšiemu. Netvrdím, že ona je tá horšia, alebo "sliepka z dediny" (to som nikdy nechápal - čo sú dedinčania horší ako mešťania ?? ).
Po ďalšie : Prečo si ľudia stále myslia, že vzťahy sú len o tom, aby sme sa mali o čom rozprávať od rána do večera, aby sme mali samé spoločné záľuby ? Veď každý vedie svoj život. I keď by to bolo super, ale nikdy nebudeš s niekým kompatabilný na 100 %. Stačí, že ju máš rád, ona má rada teba, rozumiete si, viete sa vzájomne podporiť, podržať, riešiť problémy, zasmiať sa... Nie ?
A na koniec : - Kontrafakt si vypočujem aj ja ;)
peterkollar
Expert
Expert

dakujem energy ale to nie je o kontrafakte to je obrazne povedane...takze ja sa skor zamyslam nad tym , ci mi to neskor vo vztahu nebude vadit...vies ako sa hovori stretnes dievca co pekne vyzera a mas krajsiu noc a stretnes dievca co ma beautiful mind a mas krajsi zivot alebo tak nejak :) ...
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

1. pises tu o inteligencii a pritom sa nechas vytocit trolkovanim :D, to je ako bez urazky, len hovorim

2. odpoved na tvoju otazku: pokial ta to dievca doplna vo veciach ktore niesu tvoja parketa, je to fajn...priklad: keby ste boli 2ja jadrovy fyzici, tak sa bavite len o tom...tym ze je uplne inde ako ty, mozete sa bavit o jej aj o tvojich temach, lenze tazko to generalizovat, lebo poznas ju len ty.
peterkollar
Expert
Expert

Forsaken napísal:1. pises tu o inteligencii a pritom sa nechas vytocit trolkovanim :D, to je ako bez urazky, len hovorim

2. odpoved na tvoju otazku: pokial ta to dievca doplna vo veciach ktore niesu tvoja parketa, je to fajn...priklad: keby ste boli 2ja jadrovy fyzici, tak sa bavite len o tom...tym ze je uplne inde ako ty, mozete sa bavit o jej aj o tvojich temach, lenze tazko to generalizovat, lebo poznas ju len ty.
0. myslim ze vytoceny niesom ale nemam rad ak sa mi stale niekde musia vyjadrovat "kompetentni" ludia

1. z casti mas pravdu s tym doplnanim , su veci o ktorych by som sa este mozno mal co ucit od nej

2. mam obavy , ze by ma to mozno po case prestalo bavit pocuvat o veciach ktore ju zaujimaju , nakolko by to mozno z dlhodobeho hladiska bola "slucka" ak si to pochopil..
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

pozri, ale co si cakal? na to co sa pytas nie je odpoved. mozno ta omrzi a mozno nie. a aj keby si nasiel zensku, ktora tvojim "intelektualnym" chutkam vyhovuje viac, tak to nie je zaruka, ze to vydrzi..ernergy ti dal velmi dobru odpoved a viac sa nedozvies. ale urcite je zaklad sa k tomuto postavit blahosklonne, brat ju taku aka je, ak by si ju mal mat za trubu a vyvysovat sa nad nou(aj ked len vo svojej mysli), tak to radsej ukonci a najdi si niekoho, kto ti bude sediet viac.
peterkollar
Expert
Expert

ani by som sa nepytal len v poslednej dobe sa nad tym dost zamyslam tak som chcel vediet ako sa na to pozeraju ini ludia,,alebo ci niekto nemal podobnu skusenost...ja ju beriem aka je...ale mam trosku "monstra v hlave" z toho , ak sa niekedy zamyslim nad tym co hovori ... nieco mi hovori ,ze si mam hladat inteligentnejsiu zensku na druhej strane ju mam rad..takze tak...no a ide o to ze mame cerstvy vztah a mozno by to bolo lahsie ukoncit teraz ako ked mame nieco prezit a potom zistim , ze mi prekaza a neviem s nou zit... myslim par krokov dopredu ...mozno ze by som nemal... a uz vobec nie s Vami...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

v podstate som podobny "sapiosexual" (take nieco vazne existuje?) ako ty, ale drzim sa hesla "I dont like when you talk, because that means that you are not sucking my cock"... v preklade: trtkaj kym mozes a kym si nenajdes nieco inteligentne.
peterkollar
Expert
Expert

mirak2 napísal:v podstate som podobny "sapiosexual" (take nieco vazne existuje?) ako ty, ale drzim sa hesla "I dont like when you talk, because that means that you are not sucking my cock"... v preklade: trtkaj kym mozes a kym si nenajdes nieco inteligentne.
...no konecne normalna rada :smt059 Sapiosexual - A person sexually attracted to intelligence or the human mind.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Nuz ak pochybujes o vztahu uz na jeho zaciatku...asi nieje co riesit. Tiez som si presiel podobnym pochybovanim a dva som ukoncil hned po mesiaci. Ale ber na vedomie, ze ak budes hladat a preberat, tak sa budes musiet zmierit a naucit zit s myslienkou "co ak..." . Aj ked uz najdes zenu, ktora ti bude vyhovovat.
peterkollar
Expert
Expert

energy00 napísal:Nuz ak pochybujes o vztahu uz na jeho zaciatku...asi nieje co riesit. Tiez som si presiel podobnym pochybovanim a dva som ukoncil hned po mesiaci. Ale ber na vedomie, ze ak budes hladat a preberat, tak sa budes musiet zmierit a naucit zit s myslienkou "co ak..." . Aj ked uz najdes zenu, ktora ti bude vyhovovat.
hej je to pravda , ze stale sa da najst inteligentnejsia a inteligentnejsia...ale ja fakt nechcem frajerku z MENSY (aj ked by som nebol proti :) ) ide o to , ze sa mi miestami zda az privelmi plytka ak to porovnam s mojim zmyslanim , idealmi , vzormi
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ak pochybuješ o budúcnosti vzťahu hneď na začiatku, tak to radšej ukonči hneď alebo aspoň daj tej babe vedieť, že nemá od vášho vzťahu čakať nič vážnejšie (friends with benefits a pod.), lebo príde mi to svinské ju nechať namotávať viac a viac s tým, že len čakáš na niečo "lepšie" a keď sa ti to podarí, tak ju pošleš k vode :wink:
Napísať odpoveď