Mozno budem mat zlavovy kupon alebo darcekovu poukazku do Martinus.sk , v hodnote 15 alebo 20€, zaujimalo by ma ci by mal niekto zaujem a za aku cenu by sa tieto poukazky dali predat a tiez sposob platby, islo by pravdepodobne v oboch pripadoch o elektronicku formu, takze aky sposob platby by som mal pouzit aby to bolo bezpecne pre mna aj pre kupujuceho, aj za predpokladu ze by som predaval aj inde. Ak by som predaval tu, myslim ze nejakou zarukou moze byt datum registracie, ci pocet prispevkov, alebo karma, no 100% to asi nebude nikdy.
Napadlo ma este, ze takmer 100% istota by bola osobne stretnutie v obchodnom centre, s tym, ze by kupujuci na mobile ci tablete vytvoril objednavku, pouzil moj kupon a ked by bol akceptovany, dal by mi peniaze v hotovosti.
Mate este ine napady?
EDIT: nasiel som este white list a black list, ja som tu pradaval nejake veci, ale vsetko sa nakoniec predalo mimo hojko, napadol ma este paypal, ale to myslim musi mat aj kupujuci a su to komplikacie, myslim ze to aj stahuje poplatky...
I: Kupon / poukazka Martinus
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: I: Kupon / poukazka Martinus
Ak to predáš tu "známemu" užívateľovi tak nemusíš špekulovať. Mne bol tiež odoslaný tovar vopred na odskúšanie a nezneužil som to. V inom prípade bude najlepšie osobné stretnutie 
Jasne, no kedze ide o elektronicku formu, nemusi sa platit postovne, takze osbne stretnutie je zbytocne obmedzenie.
Inak tiez myslim ze ak nejde o noveho uzivatela, tak by nemal byt problem predat to tu, no co ak mi nezaplati, cital som black list temu...
No a co cena, aj ked nemate zaujem, aku cenu by som mal zvolit?
Inak tiez myslim ze ak nejde o noveho uzivatela, tak by nemal byt problem predat to tu, no co ak mi nezaplati, cital som black list temu...
No a co cena, aj ked nemate zaujem, aku cenu by som mal zvolit?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja by som ich predal o 35% lacnejšie ako je ich hodnota. Neznámemu človeku je to ťažšie predať. Buď ty poskytneš ako prvý kód, alebo on ako prvý pošle peniaze 
Alebo este polovica vopred, ale vazne nie su ine moznosti? Inak 35% mi pride prilis velka zlava.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nuž je to len na tebe