OnePlus One

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: OnePlus One

Príspevok od používateľa Sarger »

Zdar chlapi, mohli by ste mi napísať ako presne fungovalo to posielanie cez tú nemeckú službu?
Mi.com začne od zajtra testovať predaj na pár trhov a v Európe to je zatiaľ len Nemecko. Tak, či by bola možnosť odtiaľ objednať podobne ako One+.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

chalani ak mate root, odporucam vam zmenit si dpi .. ja mam momentalne 420 (skusal som aj 380, no to uz boli ikony a vsetko ostatne premna moc male) a na homescreen sa mi toho zmesti ovela viac.
Je viac sposobov ako na to, najjednoduchsi je asi cez appku texdroider
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

minule sa mi vo vrecku musela zapnúť aktualizácia - trošku pomenila GUI, dnes som si povedal, že dám ďalšiu, čo ponúka, práve ju dokončilo a chce odomňa ďalšiu, ževraj prechod na Cyanogen OS 12.0...prečo to tak dáva postupne a nie je to naraz?

//autoeditácia príspevku (09 Jún 2015, 18:58)
12.0 aktualizácia dokončená - telefón je vriaci ako nikdy, tak som ho vypol pre istotu + neukazuje signál
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

OnePlusTwo ... och.. moj ntb ma tiez 4gb a bol drahsi nez bude tento telefon :lol: nemala by ist cena cez 450$ .. tipujem, ze uz na jesen neodolam a skusim opat android.
Prílohy
op2.png
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Ak bude mať dobré recenzie a náhodou bude chcieť niekto kúpiť ešte OnePlus One (môj) tak by som šiel do OnePlus 2. Aj keď ten podtaktovaný procesor aby sa neprehrieval neviem no ..
DropDead
Addict
Addict

mhm...mne sa osobne nechce ísť do 1+2
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

https://oneplus.net/in/2 OP2 je vonku.

mate niekto skusenost s 2SIM v 1 telefone? napadla ma kombinacia O2 a SWAN, cize by SWAN simka bola cisto len na net. dalo by sa to tak pouzivat?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja to presne takto pouzivam a je to fajn ;)

//autoeditácia príspevku (28 Júl 2015, 9:01)
btw je tu niekto prihlaseny na invite na OP2? ak hej na kolkatej pozicii ste? ja cca 380 000 :D
DropDead
Addict
Addict

keď už sú tie špecifikácie po kope, tak sa mi to páči viac...i keď to tlačidlo...no neviem, to mi ešte vadí
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

ja som cca 50k v poradí ..

cena bude 400€ .. uvidíme no :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak konečne mi pred pár dňami prišiel OnePlus 2, takže napíšem sem svoje prvé dojmy...Pôvodne som si ho chcel objednať cez ten Invite systém na oficiálnej stránke OnePlus 2, ale keď som mal problémy so zaplatením za ten telefón a na môj support ticket mi odpisovali po 4-5 dňoch, tak som si povedal, že ich mrdám a objednal som si ho nový z ebayu za prakticky rovnakú cenu ako v ich e-shope ešte s tým, že v rámci US mi prišiel za 2 dni a predpokladám, že ak ich posielajú z Číny, na originál package by som si počkal dlhšie.

No ale naspäť k telefónu. Môj prvý dojem po rozbalení bol - kurňa, ten telefón je fakt veľký. Doteraz som používal Nexus 5 a oproti tomu je v tej veľkosti fakt značný rozdiel. Preferoval by som asi o niečo menšie rozmery, ale kupoval som si ho primárne kvôli HW specs a podpore 2 SIM kariet. Každopádne samotný telefón sa nedrží v jednej ruke najkomfortnejšie a pre ľudí s menšími dlaňami (tzn. väčšinu žien) to môže predstavovať ešte väčší problém ako pre mňa.

Ďalším zaujímavým prvkom je Sandstone cover zozadu telefónu, a.k.a. šmirgeľ. Nie som si istý, či by mi ten dosť drsný povrch toho coveru nespravil nejakú dieru v nohaviciach, ak by som ho tam nosil dlhší čas. Keďže som už ale zvyknutý používať na mobiloch kožený otvárateľný case, tak to pre mňa problém nebude.

Milo ma však prekvapila výdrž baterky. Oproti môjmu Nexusu, ktorý mi takmer nikdy nevydržal viac ako deň, si myslím, že je možné pri bežnom používaní (nie hraní hier) dostať z mobilu aspoň 1 a pol dňa výdrže. Avšak netestoval som to ešte s 2 zapnutými SIM kartami, takže s nimi to môže byť horšie.

To, že Oxygen systém je svižný a nezasekáva sa, nie je pri HW, ktorý je tam použitý, žiadne prekvapenie.

Celkom dobrá vychytávka je snímač odtlačkov prstov, ktorý reaguje pomerne rýchlo a dokáže odomknúť telefón cca. za 1,5 sekundy, takže je to určite rýchlejšia alternatíva v porovnaní so vzorom, ktorý som na Androide používal doteraz.

Foťák je tiež jeden z dôvodov, prečo som sa rozhodol pre OnePlus 2, ale zatiaľ som nemal možnosť ho naplno otestovať. Z tých pár záberov, ktoré som spravil, mi najpozitívnejšie pripadalo to, že tlačidlo na fotenie dokázalo dosť rýchlo reagovať na stlačenie bez nejakej väčšej pauzy na spracovanie.

Môj celkový dojem je zatiaľ taký, že telefón zvláda všetky úkony, na ktoré ho potrebujem, bez problémov a jediná vec, ktorá mi trochu viac vadí, sú rozmery, keďže takto veľký telefón som ešte nemal. Myslím si, že grip sa mi zlepší potom, ako mi dorazí obal.

Pripájam aj recenziu od môjho obľúbeného tech reviewera Marquesa Brownleeho.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ten "pieskovec"je super, ja si to neviem vynachvalit... clovek si na to rychlo zvykne a zacne to vyuzivat, kedze vdaka tomu telefon nehybne stoji aj na sklonenej ploche. Je to detail ale dobry detail.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Ja by som siel radsej do toho dreveneho krytu vyzera to brutalne :) tiez som chcel skusit OP2 ale na vydrz mojho huawei mate 7 s 4100mAh bateriou to asi nema :-/
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Arkaz, OP2 pochopiteľne na tvoj Huawei výdržou baterky nebude mať, keďže 4100 mAh je stále podstatne viac ako 3300 mAh :)

Ja som mal k telefónu práve aj ten Rosewood cover a ak mám povedať pravdu, vôbec sa mi nepáči :D Radšej si tam preto nechám originálny šmirgeľ.

BTW, ak by niekto mal záujem o ten nerozbalený Rosewood Styleswap cover, strelím ho za 15€.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Takže OnePlus X je odhalený a vyzerá sympaticky. Len ten hate čo sa rozbehol opäť na fórach je smiešny.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Vsetci sa vsade len hejtuju dnes :) ako hovoris, vyzera sympaticky a za tie peniaze sa to urcite oplati... podla mna urobili dobre, ze sa s tymto modelom tlacia aj do strednej triedy... urcite si na tom len polepsia...
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Jediné čo ma zamrelo, že buď máš 2 sim alebo kombo Sim+SD.

Čo ma zaujíma, či LTE podporujú oba Sim sloty (je možné kombo Orange/Iný operátor + Swan net a pod. pod LTE).
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Sarger napísal:Takže OnePlus X je odhalený a vyzerá sympaticky. Len ten hate čo sa rozbehol opäť na fórach je smiešny.
Preco ho ludia hate-uju ? Podla mna podareny fonik.
DropDead
Addict
Addict

konečne bez "gadžovského" home buttonu

aj keď...rám na štýl Note 3 ? to ako vážne ?

ostatne, bude to podľa mňa pekný telefón, foťák by potešil
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Po roku s One vážne rozmýšľam či sa zamerať na pozvánku pre X. A taktiež či by niekto teraz kúpil One za dajme tomu 270€ (+ Tempered Glass, Obal)

Akože je to stredná trieda a pomaly aj One čiže si výkonovo nepolepším. Ale chýba mi tam tých 0,5" a CM..

Ale vyzerá naozaj super. Keby si ho môžem vyskúšať aspoň :/ Ale asi by som mal počkať na nejaké recenzie pred kúpou predsa len čo ak budú nejaké bugy otravné..
Napísať odpoveď