P/I Eizo Flex Scan L767

Predaj, výmena a darovanie tovaru alebo služby...
Hermes
Medium Star
Medium Star

P/I Eizo Flex Scan L767

Príspevok od používateľa Hermes »

Dobry den,

kamarat mi posunul na predaj ich stary monitor vyuzivany v praci. Cenu neviem odhadnut ide o 19" 1280x1024. ak by mal niekto zaujem ponuknite cenu idealne ked by si to dana osoba zobrala priamo v bratislave..

-- 01 Jún 2015, 5:34 --
nikto nic?:D necakam miliony :D
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: P/I Eizo Flex Scan L767

Príspevok od používateľa Runes »

ako to slusne povedat :D taketo veci sa predavaju za 20 € na bazosi alebo teda sa to daruva do detskych domovov a podobne :)
dneska je doba taka ze pod 21" sa to uz asi nepovazuje za monitor ale za mobil :D
Hermes
Medium Star
Medium Star

Ja som osobne cakal tak asi 10e :-)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Naozaj, či už kamarát má, alebo nemá 10 € je jedno. Z biedy ho to nevytrhne. Odnes to niekde na charitu, budeš mať z toho dobrý pocit a ešte aj spravíš radosť niekomu inému.

Nesúdim ale nikoho, nech každý spraví podľa vlastného uváženia :)
Hermes
Medium Star
Medium Star

Tak hlavne islo o to zbavit sa toho pohodlnejsie ako sa s tym vyvazat po BA.. ked nikto nic smetiak je hned na dvore ;-)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tak predtym este skus darujem alebo vymenim za cokoladu :D to sa mozno dakto ulakomi :) lepsie ako smetiak
dansy
Star
Star

Príspevok od používateľa dansy »

mal by som on zaujem za tych 10€, ale len postou ak posles
Hermes
Medium Star
Medium Star

dansy prepac, ale posielat to nebudem, lebo posta by vysla viac ako samotna vec. Co sa tyka monitoru, obdobny este mensi tu predava icefire za dvojnasobok a mne tu pisete OFF TOPIC BORDEL KTORY BY MAL ADMIN ZMAZAT. Ci za to, ze je niekto darca tak moze porusovat pravidla? Nemas zaujem o kupu nepis!
dansy
Star
Star

Príspevok od používateľa dansy »

postovne by som si zaplatil
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Hermes napísal:dansy prepac, ale posielat to nebudem, lebo posta by vysla viac ako samotna vec. Co sa tyka monitoru, obdobny este mensi tu predava icefire za dvojnasobok a mne tu pisete OFF TOPIC BORDEL KTORY BY MAL ADMIN ZMAZAT. Ci za to, ze je niekto darca tak moze porusovat pravidla? Nemas zaujem o kupu nepis!
Ten moj sa aj coskoro preda (v sobotu si po neho maju prist), ale ber do uvahy, ze moj je ako novy, ma teraz nad 2 roky, fakt minimalne pouzivany a s novou kabelazou a kompletnym balenim :)

Tvoje Eizo prislo na trh v 2004 a nepises, ani kedy bolo vyrobene. Ked povies A povedz aj B.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ak sa dohodnete a DANSY si je pre to ochotny dopjst zajtra 6.6 do Nitry tak to tam mozem doviest na vystavisko. Ale musite sa dohodnut velmo rychlo a financne mimo mna :D pricom na vystavisku budem len dobeda.

A Hermes beres to moc tragicky popravde icefiserov inzerat som si ani nevismol ale kukam ze mesiac sa to snazil strelit :D preto som ti pisal hned na zaciatku ze BAZOS pripadne na FB susedska burza. A to s tym daruvanim proste rychlo sa toho zbavis a mas pokoj a dobry pocit.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Runes to preto, ze to bolo na PC forach. Dal som to na bazos neskor a tam to slo skoro ihned :-)
Hermes
Medium Star
Medium Star

Ale ja to neberem tragicky, mna stve to, ze sem dam lacnu staru vec ktora nie je uplne do smetia a mam temu plnu prazdnych kecov. Nehovoriac, ze vacsina z Vas tu uz predavala Molex kable a podobne sracky zo starych pocitacov za 1e a nikto to nekomentoval. Icefire ja som to nemyslel v zlom, ale uvadzal som ta ako priklad, pretoze mi tu bolo oznamene, ze 19" je mobil ;-).

Osobne ten monitor vyuzivam ako rozsirenu plochu a nezbavujem sa ho za kazdu cenu, ak by nikto nic neponukol pouzival by som ho tak aj nadalej.
Napísať odpoveď