Sluchadlá 30-40€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Kamil555
Novice
Novice

Sluchadlá 30-40€

Príspevok od používateľa Kamil555 »

Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Sluchadlá 30-40€

Príspevok od používateľa Hegy »

Nejake poziadavky? Avsak nech su (takmer) akekolvek, podla mna si dost mimo misu.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

podla toho vyberu sa asi bude jednat o herne sluchadla.

ja by som isiel do tych geniusov, pocul som na ne dobre ohlasy, za tu cenu asi lepsie nezozenies. v leveli bol nedavno clanok o hernych headsetoch a tiez ich tam doporucovali v tejto cenovej kategorii myslim.

pokial by si bol ochotny priplatit tak urcite https://www.alza.sk/hyperx-cloud-gaming ... 469962.htm
tiez som ich chcel kupit ale 70 eur je na mna uz moc.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Tie cloudy su celkom pecka, ale nejak zdrazeli.. ked som ich odporucal kamosovi v alze ich kupoval za 58 s dph
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

uz su aj dvojky a tie su este drahsie: https://www.alza.sk/hyperx-cloud-ii-hea ... 302755.htm
Kamil555
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Kamil555 »

dobre dik asi zoberiem tie genius
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Všetko su to črepy. Najlacnejši počuvateľny headset su tie spominane Kingstony. Kup si nejake sluchadla bez mikrofonu, nejake Superluxy alebo Samsony a ten zvuk bude o niekoľko tried lepši. A mikrofon zvlašť nejaky nalepovaci alebo so štipcom s ktorym to pripneš na kabel sluchadiel. Aj to bude lepšia kvalita. Budu to lepšie investovane peniaze ako do podpriemerneho headsetu.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tu dost zalezi na co to chce.
ja mam napriklad trochu lepsie sluchadla na hudbu (ATH-T500) a potom mam lacakove herne furt pripojene k PC... na moje potreby (na hry, youtube a obcasne nejaky serial) mi to uplne staci a fakt rozmyslam ze tie audio techniky predam, pretoze ich pouzijem tak raz za 1/4 roka ked si chcem ozaj uzit hudbu.

mat niekde nalepeny mikrofon nie je uplne idealne a priestorovy zvuk je tiez vec ktoru pri hrach clovek oceni.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Až nato že kvalitne stereo sluchadla podaju ten priestor ďaleko lepšie ako tie pseudo priestorove hluposti. A čo sa tyka mikrofonu, či bude nalepeny alebo tam bude original namontovany, v tom nevidim rozdiel.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

No ja mam napr na tych ATH-T500 pripnuty najlacnejsi pripinaci genius mikrofon za 2€ a vsetko v pohode. A co sa tyka podania priestoru, myslim ze u tych drahsich modeloch s USB zvukovkou to robi dobre naladeny software na "deformaciu" zvuku a nie samotne sluchadla, ale toto sa da dosiahnut s akymikolvek sluchadlami, dokonca myslim ze razer ma na to software na ten "3D" zvuk.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ved prave. Ten pseudo priestorovy zvuk vykuzli do akychkolvek sluchadiel kazdy softver. Interne zvukovky to maju priamo v ovladacoch.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ved kazdemu vyhovuje nieco ine, ja som chcel iba napisat nazor ako osoba nenarocna na kvalitu zvuku, ja by som si proste uz tie audio techniky znova nekupil, pretoze sa musim vyslovene prehovarat k tomu aby som ich pouzil, zbytocne mi na ne pada prach a cely cas mam k pc pripojene 20 eurove sluchatka a v pohode. proste nie kazdy potrebuje vyhodit 100+ eur aby si uzil zvuk z pc.

k tym 3d sluchatkam, viem ze ziadne z tych aktualnych hernych nic take nemaju, ale ja som asi 5 rokov dozadu zohnal sluchatka sharkoon co mali v kazdom sluchadle 4 samostatne reproduktorky (aj na ovladaci sa kazdy kanal ovladal samostatne) a tam to hadam bolo trochu ine.
o kvalite zvuku nehovorim, ale na hry to bolo fajn.
Ryan Giggs
VIP
VIP

aacid napísal:ved kazdemu vyhovuje nieco ine, ja som chcel iba napisat nazor ako osoba nenarocna na kvalitu zvuku, ja by som si proste uz tie audio techniky znova nekupil, pretoze sa musim vyslovene prehovarat k tomu aby som ich pouzil, zbytocne mi na ne pada prach a cely cas mam k pc pripojene 20 eurove sluchatka a v pohode. proste nie kazdy potrebuje vyhodit 100+ eur aby si uzil zvuk z pc.
To nie je o tom vyhodit 100+ eur. To je o tom ze aj za tych 20 eur kupis podstatne lepsie sluchadla ako su tie headsety.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

nechcem sa hadat, ale lepsie ako lepsie. napisem to znova, kazdemu vyhovuje nieco ine.
ja ten rozdiel v zvukovej kvalite proste nepocitim, to je fakt. a viac ocenim vstavany mikrofon. uz takto mam na stole hromadu kablov a mat tam dalsi naviac, nie dakujem.
Ryan Giggs
VIP
VIP

To ze niekomu nieco vyhovuje nie je meritko kvality. A prave preto ze nevies co dotycnemu vyhovuje tak je logicke odporucat to kvalitnejsie, kedze je vacsia pravdepodobnost ze bude spokojny. Predpokladam totiz ze ked niekto kupuje sluchadla, tak chce za svoje peniaze co najlepsi zvuk. Tak asi nebudem odporucat to horsie.
To ze uz ten kvalitativny rozdiel niekto nedoceni je druha vec. Ale pokial je to za rovnake peniaze, tak to hadam nikoho trapit nemusi.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ponukol som alternativny nazor, nic viac nic menej. dalej to uz riesit nebudem.
Napísať odpoveď