podvadzanie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mikul02
Novice
Novice

podvadzanie

Príspevok od používateľa Mikul02 »

Pred mesiacom sa so mnou rozisla, pre mna dokonala zenska, po piatich mesiacoch vztahu a som nasrany na cely svet.

Preco do **** podvadzate svoje zeny???? To vam nik nepovedal ze je to zle a ze sa to nema?????

Najdem perfektnu bytost, som z nej uneseny od prvej sekundy a casom sa dozvedam ze ju podviedli
jej dvaja predchadzajuci dlhodobi partneri a ze by to mohol byt problem. A cas ukazal ze aj bol.
Tak strasne sa boji ze sa jej to stane znova ze so mnou vraj nedokaze ostat. Dufal som ze sa ozve
po par dnoch s umyslom s tym bojovat. To sa nestalo. Dnes som sa s nou stretol a vraj potrebuje
cas a hlavne byt sama a kupila si letenku na iny kontinent. Hmmmmmmmmm....skvele.

Neskutocne ma sere ze je mrte chlapov ktori nedokazu byt skutocnymi chlapmi a su len mrdkami ktore
vedia len vetrit a vetrat cudzie uzemia. Potom zeny hadzu kazde pero do jedneho vreca a ja sa mozem
pretrhnut ale zensku psychiku spravit neviem.

Preco sakra leziete do vztahov ked nasledne behate kade tade? Toto som nikdy nepochopil.
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: podvadzanie

Príspevok od používateľa test »

Podla mna je to len nejaka blba vyhovorka, aby ti nemusela povedat pravdu. Ak by bola vo vztahu spokojna, tak by ta URCITE neopustila. Bud ta podviedla ona a teraz chce od toho ujst, alebo zistila, ze to s tebou nema perspektivu (z akehokolvek dovodu - povaha, rozum, postel,...).
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tiež si myslím, že to bola výhovorka podobného typu ako "Ja si ťa nezaslúžim. Nie je to tvoja chyba, ale moja,..."

Proste klasická frázička, aby sa ťa mohla zbaviť a pritom si naivne myslieť, že neraní tvoje city.
Mikul02
Novice
Novice

Mame obidvaja cez 30 rokov. Tato zena uz vyrastla z fraziciek a vychovala v sebe odvahu hovorit pravdu + po rozchode zacala chodit na terapiu a bol som s nou na jednom sedeni. Skoncilo to tou letenkou.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Hmm, ten "výlet" na iný kontinent je jej útek alebo tam ide "hľadať" samu seba? (niečo ako vo filme Jedz, modli sa, miluj)
Pretože, ako sa vraví, pred čím utekáš, to ťa vždy doženie. Takže tam sa môže znova zamilovať a znova jej môže hroziť, že ju druhý zraní. Môže utekať aj donekonečna... avšak skôr či neskôr bude čeliť svojim "démonom" (strachu...)

Na ako dlho išla vlastne preč? Asi nie len napr. na mesiac ísť si prevetrať hlavu a zistiť, čo chce. Že by si len robila prestávku, a potom sa chcela k tebe vrátiť?

Neviem, tak sa zamysli trochu. Nechceš psychicky vyrovnanú partnerku, s ktorou by si mohol rozvíjať vzťah? Možno ona cíti, že nie je toho ešte schopná. Že si musí sama v sebe zahojiť svoje zranenia, krivdy... a až potom bude schopná milovať bez strachu :)
Mikul02
Novice
Novice

Samozrejme ze chcem vyrovnanu partnerku, ale ked stretnes inteligentnu, z podobneho techickeho odboru, vtipnu, zazitkovo a prirodne zameranu uzasnu zenu tak si ochotny tolerovat proces uzdravovania. Stretli sme sa pocas tripu v cudzine a ,,nahoda" nam dovolila byt z toho isteho mesta :) A chceli sme spolu odist prec, este dalej nez teraz sme - nezijeme na slovensku. Uz sme to realnejsie planovali, vela veci si zistovali a mienili sme to nehrotit, ze uvidime ako sa nam bude pacit a mozno sa vratime. Takze uplatnuje plan, ale chce ist sama. Ja stale nestracam nadej, ale hrozne ma stve ze je pokazena kvoli dakym dementom.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ver mi, to nie je kvoli tym dementom, keby s tebou inak chcela ostat, tak ostane
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Mikul02 napísal: je mrte chlapov ktori nedokazu byt skutocnymi chlapmi a su len mrdkami
nerev tu a spamataj sa :!: o co ti ide?

bud chlapom a zmier sa s tym, nenervac.

___
akokolvek si myslis ze sa to neda, skus sa nad mojou odpovedou zamysliet triezvo.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Odisla prec, normalny utek. Niekto po rozchode vypne pc, vypne mobil, dva dni pije, dva dni mu je zle, potom sportuje dva dni a dva dni preplace. Casom zabudne. Ona zabudnut asi nedokaze a tak hlada utek, aby zabudla. Hlada nieco co jej nebude pripominat Slovensko, neuvidi tych istych ludiz kamaratov, spomienky. Mozno pride v zahranici na ine myslienky. Ja ju plne chapem.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Tých "dementov", ako to voláš, si vybrala sama ;) Možno konečne pochopila, kde robila chybu.

Nedávno som tak čítala článok od jedného psychológa, ktorý tak spomínal, ako mal pacientku, ktorá si viac razy našla alkoholika. A potom sa tešila, že nie, toto už nie je alkoholik. Ani nebol, po čase vysvitlo, že je to gamblér.

Preto píšem, že ona musí sama zistiť, v čom je chyba, čo sa potrebuje naučiť, pochopiť atd.... a to zistí len, keď bude sama a nie ovplyvňovaná niekým iným. Je pravda, že do nového vzťahu sa nemala púšťať, než mala v sebe veci doriešené, ale možno až vďaka tej terapii si uvedomila niektoré veci.

Je možné, že pravda je úplne inde a v skutočnosti jej ten vzťah nevyhovoval tak, ako si dúfal. Ale to ti už ona musí povedať.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Nevies ako dlho trvali tie predosle vztahy ? Po kolkych mesiacoch od posledneho zacala chodit s tebou ? Lebo 5 mesiacov mi pride dost dlha doba na takyto dovod rozchodu...
Mikul02
Novice
Novice

Tie predosle vztahy trvali 5 a 7 rokov a teraz bola 2 roky sama. A tento problem sme riesili uz po prvom mesiaci vztahu. Hovorila mi ze je uz strasne paranoidna a napadaju ju blbosti typu prehladavanie telefonu, sledovanie a pod. ze to samozrejme robit nikdy nechce ale nevie ako ma znova verit a ze ked nie sme spolu tak ma uzkostne stavy co je vlastne ten hlavny problem. Kvoli tomu stresu zacala mat zaludocne a kozne problemy. Na to terapeuticke sedenie ma sama zavolala, tak myslim ze to so mnou chcela fakt zvladnut.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:lol: ci boze ten je hnupko prvej triedy.

ona pouzila klasicku vyhovorku, ty si naletel, to je vsetko. a mozno je to este horsie, a podvadzala ta ona. Cerla tema a vysvetlenie na ktore sa s nervami tak milo pytas sa da poriadne rozpisat, ale bohuzial (pre niektorych bohudik) nemam momentalne cas.

a to ze niektori jedinci dokurvia perfektne kusy zien je vseobecne znama vec. preco? lebo to co povazujes ty za dokonale, oni nemusia, pre nich je to nic. jedna z mnohych, dievca moze chytit aj tazke depky, im je to jedno a schyta to cele chlap ktory by ju naozaj miloval. teda ty. Neboj sa ja viem z tohoto fora najlepsie o com pisem,....
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

A ty si vies predstavit buducnost s paranoidnou partnerkou? Ja viem, ze mas z nej mozno motyliky v bruchu, ale predstav si tu situaciu, ze ona je doma s detmi a ty v praci... A ty by si si pre istotu isiel cestou z prace vrznut k milenke, lebo doma by si bol najprv denne vypocuvany a konfrontovany, ze by ta aj presla chut na sex. Takze neodsudzuj tych chlapov pred tebou, mozno to nebola ich vina :wink:
Mikul02
Novice
Novice

kayko moja historia je taka, ze som zil 12 rokov v usa s rodicmi a odmalicka mi bolo vtlkane do hlavy ze zeny su nesmierne uzasne stvorenia a moja najdolezitejsia uloha v zivote je si najst zenu ktora sa bude ku mne hodit a ze je jedno ci budem prave s tou pravou alebo nepravou, vzdy sa k nej musim chovat co najlepsie. Doma ukazkovi rodicia. Babka s dedkom ktori vyucovali v usa a prisli sme za nimi, boli k sebe uzasni, dedko babke nikdy neprestal vykat, kvoli tomu ako si ju vazil. Ultra fungujuce vztahy vsade navokol a potom som prisiel na dva roky na slovensko sa starat o druhu babku a som dostal kulturny sok. Na Slovensku som samozrejme bol vela krat a vzdy sa u nas hovorilo po slovensky, ale na max par dni. No ako som zacal spoznavat vdaka konickom vela novych ludi, tak som bol sokovani ako sa k sebe chovaju, co si vzajomne dovolia sposobit. To obdobie som z toho mal depresie a vobec som nechapal ako je to mozne.
A tu zrazu na ceste po Azii spoznam slovenku z mojho rodneho mesta ktora uz rok a pol zije v tom istom meste na Floride ako ja!! Proste osud, co vam poviem :) Planovali sme spolu ist prave do Azie skusit zivot. Ale je poznacena vecami co sa jej stali na Slovensku, jej mamka bola podvadzana a par rokov dozadu sa jej rodicia rozviedli, jej sestra sa je v rozvodovom konani lebo ju opustil manzel - 10 mesiacov po narodeni ich syna si nasiel inu.
Takze teraz spominam na to obdobie na Slovensku aky som bol z toho mimo a opusta ma moje srdce. A proste nechapem preco to tam je, take ake je.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Mikul02, na slovensku je to vzajomne a dobry chlap vacsinou natrafi na 3.14cu zenu a naopak. Ja mam tiez svoje skusenosti a ver mi, bol som vychovany v prikladnej rodine, ale realita je taka aka je... Nie nadarmo plati, ze vychovava ulica, resp. skusenosti. Koniec koncov tvoja situacia je podobna, baba ma zle skusenosti a evidentne ju to priviedlo tam kde je... Problem niektorych slovakov je egoizmus a problem manzelstiev je, ze su brane ako spotrebny tovar - ked sa minie stastie, laska, sex, peniaze - treba hladat inde. To ze demograficky ideme dole nie je smutne, ale dosledok vyssie popisaneho.
alexFZ
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa alexFZ »

Mikul02 napísal:Babka s dedkom ktori vyucovali v usa a prisli sme za nimi, boli k sebe uzasni, dedko babke nikdy neprestal vykat, kvoli tomu ako si ju vazil.
je to jasne, mal si jej vykat a nemal by si teraz tento problem...
Napísať odpoveď