dievca z dediny
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: dievca z dediny
jj, treba za ňou prísť, a vyklopiť to na rovinu, ale zároveň zaobalené v tej klasickej klišé formulke: "nie som pre teba dosť blbý, zaslúžiš si niekoho iného"
-
peterkollar
Expert
no teda ako jej mam oznamit, ze chcem s nou sexovat dokym si nenajdem nieco lepsie , nech si nerobí iluziePilifo napísal:Ak pochybuješ o budúcnosti vzťahu hneď na začiatku, tak to radšej ukonči hneď alebo aspoň daj tej babe vedieť, že nemá od vášho vzťahu čakať nič vážnejšie (friends with benefits a pod.), lebo príde mi to svinské ju nechať namotávať viac a viac s tým, že len čakáš na niečo "lepšie" a keď sa ti to podarí, tak ju pošleš k vode
No ako, normálne jej povieš, že z tvojej strany nepreskočila iskra a nevidíš to na perspektívny vzťah. Friends with benefits by som asi nespomínal hneď, asi bude niekoľko dní na teba urazená, ale stále je to podľa mňa lepšie, ako keby ti to neskôr vyčítala 100-krát viac a dookola ťa otravovala. A to si buď istý, že ak by bola do teba zamilovaná, tak by ťa otravovala dlho
No ak si morálne flexibilnejší človek a nerobí ti problém sa s niekým rozísť len kvôli niekomu inému, tak to kľudne sprav aj tak
No ak si morálne flexibilnejší človek a nerobí ti problém sa s niekým rozísť len kvôli niekomu inému, tak to kľudne sprav aj tak
povedz jej, ze si sapiosexual, ale lepsie je si zatrtkat ako vyhonit do krikovpeterkollar napísal: no teda ako jej mam oznamit, ze chcem s nou sexovat dokym si nenajdem nieco lepsie , nech si nerobí iluzie
-
vonjose
Expert
A čo teda študujete? Nezdá sa mi žeby Ajnštajn 2.0. mal na matfyze ako spolužiačku takú hlúpu babu, ktorá nie je ani len v mense. 
A teraz seriózne, daj jej test z matiky (môžem ti poslať, ktorý dávam ja). Ak ho uspokojivo nenapíše, tak kašli na ňu.
A teraz seriózne, daj jej test z matiky (môžem ti poslať, ktorý dávam ja). Ak ho uspokojivo nenapíše, tak kašli na ňu.
Prezentuješ sa tu ako pomaly nad človek v IQ sfére, pričom v ohľade sex. myšlienok si podobný tej nižšej vrstve (no teda ako jej mam oznamit, ze chcem s nou sexovat dokym si nenajdem nieco lepsie , nech si nerobí iluzie
!
To je asi nejaka nova hipsterska moda, pocuvat Mozarta a tr*kat dievcata z dediny
Nebud pokrytec a povedz jej to, cim dlhsie to budes odkladat tym horsie.
-
peterkollar
Expert
nie ja pocuvam Slovensku klobasu ...melonSVK napísal:To je asi nejaka nova hipsterska moda, pocuvat Mozarta a tr*kat dievcata z dedinyNebud pokrytec a povedz jej to, cim dlhsie to budes odkladat tym horsie.
... hej fakt si krasna...hlava tvoja je vsak prazdna
//autoeditácia príspevku (31 Máj 2015, 15:42)
studujeme ITvonjose napísal:A čo teda študujete? Nezdá sa mi žeby Ajnštajn 2.0. mal na matfyze ako spolužiačku takú hlúpu babu, ktorá nie je ani len v mense.
//autoeditácia príspevku (31 Máj 2015, 20:26)
nie chlapi ...ako vazne teraz : trochu som nad tym premyslal ... nema to naozaj vyznam... ja by som sa nevedel zmierit s tym , aku ma ona povahu...je lacná ... bol by som velmi ziarlivy a aby to fungovalo na principe "ja ti zakazem chodit na disko a chlastat" , tak by to proste bolo o nicom... mam ju rad ...este stale ale nejak sa s tym zmierim , ze ona nie je ta prava a skusim ju vymazat z hlavy
//autoeditácia príspevku (31 Máj 2015, 20:33)
a co sa tyka tych komentarov vyssie ,tak ja niesom ten typ , ze by som je*al zeny len tak lebo by som si chcel uzit , takze sa o to ze jej zlomim srdce alebo co nemusite obavat
A co ti brani ist s nou na tu disko? Myslim, ze by si sa mohol obetovat parkrat. Mne to skor pripada, ze ti vadi, ze dievca nieje asocial a ma aj nejaky spolocensky zivot 
-
peterkollar
Expert
ok to je tvoj nazor, asocial niesom , chodim do divadla na festivaly , turnaje atd... na disko nikdy nepojdem ... nemal by som tam co robit , jedine ze by som sa opil alebo nadrogoval tak by som sa mozno vrtel ako zvysok ... ale v tom nevidim zmysl a nemam taku potrebu takze budem robit veci v ktorych vidim zmysel ... tu prenecham parketu inym..mulatt napísal:A co ti brani ist s nou na tu disko? Myslim, ze by si sa mohol obetovat parkrat. Mne to skor pripada, ze ti vadi, ze dievca nieje asocial a ma aj nejaky spolocensky zivot
No moja tiez nie je ziadny nerd a burlivemu vinu a modremu koniku sa nevyhyba, ale ze by som sa na nu preto mal pozerat zvrchu?
-
guess.whoo
Redeemer
tiez sa priprav na to, ze aj ked si najdes "idealnu" zenu, stale to nebude tvoj zensky klon a nejake ustupky budes musiet urobit. tiez budes musiet obcas pocuvat jej shitstorm a veci, ktore ta absolutne nezaujimaju. teda ak neostanes nakoniec sam
Tak, tak, guess.whoo vie o čom hovorí
Akože "Hm, áno..áno.. máš pravdu..ano.." budeš hovoriť aj zo spania. Ženy potrebujú rozprávať o pcvinach a čakajú, že ich ty budeš počúvať (nie riešiť). Takže nejaká reakcia sa čaká. Inak mozem rozmýslat popritom nad hocičím a v skutočnosti ju nepočúvam.
Akože "Hm, áno..áno.. máš pravdu..ano.." budeš hovoriť aj zo spania. Ženy potrebujú rozprávať o pcvinach a čakajú, že ich ty budeš počúvať (nie riešiť). Takže nejaká reakcia sa čaká. Inak mozem rozmýslat popritom nad hocičím a v skutočnosti ju nepočúvam.
-
guess.whoo
Redeemer
tak veru bro
len treba udrzat ocny kontakt lebo si v piiiii
len treba udrzat ocny kontakt lebo si v piiiii
Svata pravda. My chlapi sme taki, ze hladame hned riesenia. Zenu pritom staci pocuvat a na konci "rozhovoru" zhodnoti, ze to bude fajn. Kniha Muzi su z Marsu, zeny z Venuse to velmi dobre vystihla.
-
Andi_Cibula
Addict
Kde na to brať energiu ? To pritakávanie v správnej melódii mi niekedy dobre leze na nervy. 
-
guess.whoo
Redeemer
chce to trening 
//autoeditácia príspevku (02 Jún 2015, 7:41)
inak presne ako napisal energy..niekedy mi zacne hovorit o niecom a ja do par sekund pridem s riesenim a potom som este ja blby, ze ona nepotrebuje riesenie, len to niekomu povedat.
my taki nie sme (aspon som to nikdy nespozoroval), ze by sme sa s kamosom bavili o niecom a neprisli k nejakemu zaveru (akemukolvek - "tak to je v p..." a pod.
)
//autoeditácia príspevku (02 Jún 2015, 7:41)
inak presne ako napisal energy..niekedy mi zacne hovorit o niecom a ja do par sekund pridem s riesenim a potom som este ja blby, ze ona nepotrebuje riesenie, len to niekomu povedat.
my taki nie sme (aspon som to nikdy nespozoroval), ze by sme sa s kamosom bavili o niecom a neprisli k nejakemu zaveru (akemukolvek - "tak to je v p..." a pod.
Tak tak, dojde z roboty s revom, jaj dám 3 alternatívy ako to riešiť a vyriešiť a skončí to tým, že som idiot, čo ju nechápe a ešte som na ňu zlý...
WTF?!
WTF?!
-
nejakymarko
Addict
"Ty ma vobec nechapes..." 
Ja pritakavam v style "presne, minule kolega povedal/urobil/rozpravali sme sa o tom v praci....tak viem, o com hovoris"
Dokonca to funguje aj na chlapov