Ahoj. Tak dnes som sa vratil domov... čakal ma nový PC. Bedna už zložená z CZC. len som pozapájal periférie a pustil sa do instalacie.. Ale neviem si dať rady s GK
V spravcovi zariadenia je pri nej výkričnik a vypisane toto: zařízení bylo zastaveno protože oznámilo potíže. (kód 43)
Ked nainstalujem drivery z pribaleneho CD tak mi po instalacii restartne PC ale do windowsu sa uz nedostanem pretoze mi naskoci bud slabomodra obrazovka alebo cierna obrazovka. Tak musim ist do nudzoveho rezimu a dat bod obnovy Skusil som instalovat drivery aj z Geforce experience, ale nepomohlo.
Prosim radu lebo som v koncoch.
Mam windows 7
Gainward GTX 970 Phantom 4GB kód 43
Re: Gainward GTX 970 Phantom 4GB kód 43
Moze to mat vela pricin: http://pcsupport.about.com/od/errorc/a/ ... -error.htm
Skus v prvom rade zavolat do CZC a overit si, ci novoposkladane PC aj testuju a ak ano, tak na akom systeme. Napriklad Datacomp v KE ma standard, ze PC ti dodaju komplet nainstalovany s neaktivovanym windows-om. Ak PC testovali, tak len skus, ci je karta poriadne zapojena. Pri preprave sa mohla ciastocne uvolnit z PCIe slotu alebo sa mohol uvolnit napajaci kabel.
Ak nemozes otvorit bednu a nic ine uz nepomaha, tak to reklamuj.
Skus v prvom rade zavolat do CZC a overit si, ci novoposkladane PC aj testuju a ak ano, tak na akom systeme. Napriklad Datacomp v KE ma standard, ze PC ti dodaju komplet nainstalovany s neaktivovanym windows-om. Ak PC testovali, tak len skus, ci je karta poriadne zapojena. Pri preprave sa mohla ciastocne uvolnit z PCIe slotu alebo sa mohol uvolnit napajaci kabel.
Ak nemozes otvorit bednu a nic ine uz nepomaha, tak to reklamuj.
Re: Gainward GTX 970 Phantom 4GB kód 43
PC testujú.. Dokonca došli aj vytlačené testy na PC.. A tiež tam bol pred inštalovaný Windows... Len som aktivoval...skusim kartu ešte vybrať a spätne zapojiť