Game of Thrones - Seriál
-
nejakymarko
Addict
Re: Game of Thrones - Seriál
On nema normalny mec. Ned mu dal nejaky fajnovy vytuneny, nwm z akej ocele, ak si dobre pamatam
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
"Valyrian steel"
to viem, ale myslel som ze WW moze zabit len ten obsidian
Mormont mu dal Longclaw po tom čo mu zachránil život v prvej sérii/knihe
V knihe Sam/Jon čítal staré zvitky ktoré obsahovali formulku že dračia ocel by mala fungovať proti WW , s tým že predpokladali že Dračia je iný návoz pre Valyrijsku oceľ , no v knihe to nemal kde výskúšať , každopádne seriál túto teóriu potvrdil
V knihe Sam/Jon čítal staré zvitky ktoré obsahovali formulku že dračia ocel by mala fungovať proti WW , s tým že predpokladali že Dračia je iný návoz pre Valyrijsku oceľ , no v knihe to nemal kde výskúšať , každopádne seriál túto teóriu potvrdil
-
Sarger
Guru wannabe
Na konci: "Come at me, Crow." 
-
MP4-27
Guru wannabe
tak toto uz bola co za epizoda Game of Thrones????? Dlho dlho bol moj najoblubenejsi serial LOST a po tejto epizode uz nie...GoT to dokazal po 5 seriach s kludom davam 10/10...
-
Sarger
Guru wannabe
MP4-27: Na toto len citát od bratov čechov.. "jedna vlaštovka jaro nedělá"
-
MP4-27
Guru wannabe
nemam ten pocit ze toto bola prva Vlaštovka...ty hej?Sarger napísal:MP4-27: Na toto len citát od bratov čechov.. "jedna vlaštovka jaro nedělá"
Vynikajúca časť.
Spoiler
No time to brace yourselves, winter has come. 
No tak aspoň to okorenili tou akciou, keď už toho toľko menia. Páčil sa mi hlavne obor, Walkeri mi prišli už trochu menej hroziví ako v predošlých častiach, ale stále mali to čaro. Inak táto séria má aj jedno pozitívum, že vôbec neukazujú Brana, ktorí ma hrozne nudil tak v seriály ako aj v knihách.
Na pobavenie
Na pobavenie
Dračia oceľ je obsidián, sopečné sklo. Neviem si predstaviť akým spôsobom to môže znamenať akúkoľvek oceľ.
EDIT: aha, bola ukutá v dračom ohni...
Časť ináč parádička, dúfam, že to neskĺzne do zombie filmu. WW by som tak naostro neukazoval, mohli si zachovať závoj tajomstva.
Inak pre toho kto nevedel, že ich je toľko, tak tuším na záver 3-ky ich ukázali .... 13?
EDIT: aha, bola ukutá v dračom ohni...
Časť ináč parádička, dúfam, že to neskĺzne do zombie filmu. WW by som tak naostro neukazoval, mohli si zachovať závoj tajomstva.
Inak pre toho kto nevedel, že ich je toľko, tak tuším na záver 3-ky ich ukázali .... 13?
Obsidián = dračie sklo
Valyrijska oceľ = dračia oceľ
S tým že Stannis hovoril že Dragonstone je plný obsidiánu čiže sá ťažit a valyrijska oceľ je tak vzácna že vo Westerosi je ich len pár , asi 3-4
Inak otázka pre divákov - myslíte že show podáva niektoré informácie chaoticky ?
Lebo dosť komentov ma FB je úplne mimo - ľudia nevedia rozoznať White walkerov od wights , veľa si myslelo že obra pohrýzli tak sa zmení na ww (
) a podobné hlúposti
Beegbee máš pravdu , moc ich ukazujú a už prestávajú mať tú tajomnú auru , myslím že "Come at me, bro" moment tomu nepomohol
Inak oheň by mal jedndoduche zničiť wights , zato normálne zbrane by im nemali spraviť nič takže mi to príde trochu čudné že v prvej sérii ukážu wight bez ruky a s prepichnutým hrudníkom s tým že sa nič nedeje a kľudne si ide a tuto sáme sekačky pritom minimálne Jon a divoký by mali toto vedieť
Valyrijska oceľ = dračia oceľ
S tým že Stannis hovoril že Dragonstone je plný obsidiánu čiže sá ťažit a valyrijska oceľ je tak vzácna že vo Westerosi je ich len pár , asi 3-4
Inak otázka pre divákov - myslíte že show podáva niektoré informácie chaoticky ?
Lebo dosť komentov ma FB je úplne mimo - ľudia nevedia rozoznať White walkerov od wights , veľa si myslelo že obra pohrýzli tak sa zmení na ww (
Beegbee máš pravdu , moc ich ukazujú a už prestávajú mať tú tajomnú auru , myslím že "Come at me, bro" moment tomu nepomohol
Inak oheň by mal jedndoduche zničiť wights , zato normálne zbrane by im nemali spraviť nič takže mi to príde trochu čudné že v prvej sérii ukážu wight bez ruky a s prepichnutým hrudníkom s tým že sa nič nedeje a kľudne si ide a tuto sáme sekačky pritom minimálne Jon a divoký by mali toto vedieť
WW sú tí "modrí" a wight sú zombíci,? Kurna musím si kúpiť tie knihy 
Tak tak
Mal by si , aj keď seriál je výborny , knihy sú úplne inde ( nielen dejovo
)
Mal by si , aj keď seriál je výborny , knihy sú úplne inde ( nielen dejovo
Aj ja som si myslel, že sa premení.
Žijeme v dobe, kde je zombie žáner obľúbení a tí mŕtvi pešiaci vyzerali ako aríjskí Walking Dead. 
Mne sa práveže páčilo, ako tých WW ukázali, nebolo to nejaké megalomanské ako z Marvel filmu, skôr také decentné a zároveň ostré. "Come at me bro" bola super scéna.
Mne sa práveže páčilo, ako tých WW ukázali, nebolo to nejaké megalomanské ako z Marvel filmu, skôr také decentné a zároveň ostré. "Come at me bro" bola super scéna.
Skusal som citat tie knihy. Precital som prvu, ale vobec ma to nebavilo. Zrejme kvoli tomu, ze som vedel, co sa bude diat, ked som uz videl serial predtym. Mozno by ma tie knihy vobec nebavili aj tak. Kazdopadne serial je podla mna super. Poslene dve casti parada, ale tu poslednu scenu, kde si pozeraju do oci by som skratil.
ja som zacal knihy citat po druhej serii myslim, alebo po tretej.
prva kniha je dejovo skoro identicka s prvou seriou, tiez ma to moc nebavilo, ale potom sa to rozbehlo, dej sa zacal odlisovat. no a teraz ked piata seria sa stale viac a viac vzdaluje knihe, tak by to mohla byt zabava citat knihy. tak ako je aktualne pre mna zabava pozerat serial (predtym som to pozeral skor tak z povinnosti ked som vedel co sa stane).
prva kniha je dejovo skoro identicka s prvou seriou, tiez ma to moc nebavilo, ale potom sa to rozbehlo, dej sa zacal odlisovat. no a teraz ked piata seria sa stale viac a viac vzdaluje knihe, tak by to mohla byt zabava citat knihy. tak ako je aktualne pre mna zabava pozerat serial (predtym som to pozeral skor tak z povinnosti ked som vedel co sa stane).
dnes v znameni Rammstein - Feuer Frei
ostava dufat, ze v poslednej casti bude prechadzka po schodoch a seria skonci aspon pre tie dve dejove linie ako v knihe.
ostava dufat, ze v poslednej casti bude prechadzka po schodoch a seria skonci aspon pre tie dve dejove linie ako v knihe.
Well....
//bobr , neodporúčam , radšej dočítaj a potom si pozri 
Spoiler
Myslím že spraviť z Meryna Tranta pedofila bolo úplne zbytočné , pochybujem že bol niekomu sympatický tak či tak
Zato Stannis , ktorý je tá najzásadovejšia postava celého univerza dokaličiť takýmto spôsobom... To sa mi vážne nepáčilo lebo mi to príde také že poďme šokovať už je 9.čast ale nechceme si minúť hlavné postavy pred koncom série...
Dorne v pohode...
Teraz neviem ci pozerat nasledujuci diel, aby som si nepokazil dojem, z prave rozcitanej poslednej vydanej knihy