vysoka skola - medzirocnik

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
NHISPVM
Star
Star

vysoka skola - medzirocnik

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Zdravim, je tu niekto kto by mi vedel povedat ako to je s medzi rocnikom na VŠ ? V skrakte som v 3 na FEI TUKE a nestiham soravit BC mam zhruba 50% a uz ju treba odovzdat, tak uvazujem, zwby som isiel do medzi rocnika a dokoncil ju buduci rok.. Lenze v pondelok mam skusku poslednu a je tu otazka ci ju mam spravit a ptm. Buduci rok dokoncit iba bakalarku, alebo potrebujem mat aspon jeden nespraveny predmet, aby som mohol ist buduci rok ? Alebo napadlo vam este nieco ine ? Vdaka za radu. Tonze som nestohol spravit... Alno je to moja chyba, ape to uz je zbytocne riesit teraz
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: vysoka skola - medzirocnik

Príspevok od používateľa vendo »

povedz veducemu ze nestihas, na studijne chod nech ti daju ziadost a napis ziadost rektorovi ci dekanovi ci komu sa to pise o prerusenie studia na 1 rok
skusku sprav ak mozes, nebudes ju musiet potom robit

pripadne o odklad bakalarky, niektore skoly maju aj dalsie terminy, takze by si to stihol normalne

ale ak ti schvalia prerusenie tak jeden rok budes cakat, nebudes student, budes sa musiet evidovat na urade prace atd atd, alebo nesprav predmet a prenes + opakuj cely rok, budes student len s jednym predmetom :D ale zacvakas si studijne na oba semestre, co moze byt dost vela
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

odovzdaj bakalarku v sucasnom stave, urob skusku a chod normalne na statnice. na statniciach pred obhajobou povedz, ze vzdavas obhajobu a ostatne casti statnic normalne urob. na dalsi rok budes mat nadstandardny rok studia, ale budes mat prakticky iba statnice, takze mozes napisat ziadost o odpustenie skolneho, lebo opakujes iba statnice. vtedy vyzaduju skolne iba za jeden mesiac, co je 60 eur a nie 600 ako za cely rok.
zdroj: na upjs som to tak chcel urobit, nakoniec so mnou vydrbal system a aj tak som musel mat v extra roku nejaky predmet.
ps: kazdopadne chod na studijne a v pokoji a milo vysvetli svoju situaciu, ze co ti navrhnu
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no pokial viem tak, ak nespravis statnice, nemusis cakat rok, tusim dalsi termin zvykol byt v septembri. chod za svojim veducim BC prace, na studijne a popytaj sa.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

vacsina skol to uz ma zrusene tusim
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

termin na odovzdanie bakalarky uz bol. statnice ako take mozes opakovat v auguste/septembri, ale pracu musis mat kompletne odovzdanu v aprili/maji
Napísať odpoveď