Zivotopis-vs

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Zivotopis-vs

Príspevok od používateľa beardie »

blbost je hlavne davat si prihlasku len na 1 skolu
okrem toho, to, ze si das prihlasku este nemusi znamenat, ze ta aj prijmu; ak prijimaju bez primaciek, tak je v podstate jedno co tam napises
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

uvadza sa do zivotopisu aj nedokoncene vzdelanie ( vysoka skola ) ?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Ja by som nieco co som nedokazal dokoncit (moze to byt podstatne pre zamestnavatela ze si nezvladol nieco ukoncit co si si stanovil, moze sa odzrkadlit na tvojich vysledkoch podla neho), dalej by som napr. Word, powerpoint, excel sklbil do Microsoft Office a dal tam realnu hodnotu, pokrocily si daj iba v pripade ze sa fakt citis ze si pokrocily (do toho sa nerata tabulka, vzorce, font, velkost pisma, zakladne upravy, atd....). Na internete je kvantum clankov, kde si mozes najst ako nerobit chyby pri CVckach, resp. clanky, ktore ti pomozu odclenit sa od zvysku ludi, ktori to maju spravene pod tou zakladnou sablonou, rozhodne si cvcko ukladaj ako .pdf, word to moze rozhadzat (v pripade ze sa budes uchadzat o robotu cez nejake portaly aby si to mal aj vo forme jednotiek a nul). Odporucam upravovat si CVcko na zaklade toho, o aku poziciu sa uchadzas..na post IT technika su ti v CVcku nocne smeny v Tescu na 2 veci a podobne. Dalej by som zaluby imo nevylucoval ale rozvinul to nejak, viem ze to ma byt strukturovane, ale nejaku veticku ku kazdej kolonke napr. ako bolo uz spomenute ta kreativita, tak das napr. "Kreativita - v minulosti som tvoril graficke navrhy a prispieval clankami na sme.sk" uz tym sa oddelis o 80% ludi co tam bude mat iba Kreativita...Pre VS je ten zivotopis fakt nepotrebne riesit nejak viac, ale urcite si treba dat zalezat na svoj zivotopis, ktory budes v buducnosti posielat potencialnemu zamestnavatelovi.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Radioactive_Mouse napísal:uvadza sa do zivotopisu aj nedokoncene vzdelanie ( vysoka skola ) ?
Zalezi. Prebiehajuce? Skor ano.
Nedokoncene denne? Daj ho tam, nebudes mat podozrivu dieru v zivotopise. Nedokoncit skolu je mensia hanba ako byt 2-4 roky po strednej bez akejkolvek cinnosti.
Nedokoncene externe popri zamestnani? To uz je na tebe, mozes, nemusis. Porozmyslat nad tym, preco si ho nedokoncil, a ci, a aky ma suvis s tvojim pracovnym zaradenim.
Napísať odpoveď