AMD vs Nvidia
AMD vs Nvidia
Zdravím rozmýšľam nad kúpou ntb a neviem sa rozhodnúť medzi dvoma. Parametre majú identické áen čo sa týka grafiky tá je u každého iná. Ktorú by ste mi odporučili? Nvidia geforce 840M (2gb) vs AMD Readon R7 M260 (2gb)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: AMD vs Nvidia
840M je vykonnejsia. Takze ak chces na tom aj nieco hrat, tak rozhodne 840M.
-
winni
Medium Star
Ja sa z princípu prikláňam k Nvidii. Kedysi som mal ATInu, a to bol teda otras. Záleží od toho, na čo to potrebuješ. Ja som potreboval robiť v 3Dčku, after effects, element 3D a pod. a podpora absolútne nulová. Často som končil pri manuálnej úprave súborov a knižníc na to, aby som spustil daný program a využil aspoň z časti to, čo ponúkal. Čo sa týka hier tak vo väčšine je Nvidia lepšia, nvidia má podporu pre physX (často aj v hrách) a v novších modeloch určite aj HairWorks.. Na čo môžeš u ATI zabudnúť. Ak sa niekde vyskytlo PhysX a nedalo sa to vypnúť, hra začala neskutočne sekať a stala sa nehrateľnou (Mirrors edge). Takže som zas končil pri úprave súborov a odstraňovaní vecí s physX.. Ale to sú len moje skúsenosti, vývoj pokročil a toto bolo minimálne 4 roky vzad..
-
Michaelo
Hardcore addict
JJ toto bolo hodne davno, taketo problemy s AMD kartami nie su a HairWorks zabil vykon aj na nVidiach, takze asi tak a po pravde je to uplna hovadina. V hrach nemas cas pozerat na chlpy vlka co ta prave zerie.... A mirrors Edge som hral, mal som AMD kartu a taky problem som nemal.... divne no.
Ps.: Nehovorte ze som AMD fanboy, beriem to co je lepsie za danu cenu. V tomto pripade ber nVidiu.
Ps.: Nehovorte ze som AMD fanboy, beriem to co je lepsie za danu cenu. V tomto pripade ber nVidiu.
Ďakujem, beriem tú Nvidiu.