Vramci slusnej diskusie by si mal aj vyvstlit preco.butthead napísal:kde som napisal ze je objektivny ? prirozene svoj nazor pokladam objektivnejsi ako tvoj a viem preco, narozdiel od tvojich fraz prebranych od pseudoaktivistoch.
Konšpirácie naše každodenné
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Konšpirácie naše každodenné
no to si treba pozorne precitat vsetky moje prispevky a nevytrhavat z kontextu ako to uz byva zvykom.
bulvar sa venuje savu dalej:
http://zivot.cas.sk/clanok/20521/sokuju ... j-babatkam
Hura, snad sa to podari zastavit predtym ako niekto sposobi smrt. Najhorsie je to, ze pripadne zvracanie ti blbci povazuju za fungujuci detox a povzbudzuje ich to v dalsom podavani latky detom.
-
harrison314
Hardcore addict
len skoda ze to o dva dni zabiju clankom "Americky vedci zistili..." alebo Soda bikarboa lieci rakovinujackb napísal:bulvar sa venuje savu dalej:
Len jedna otázka pre teba a iných inkvizítorov.jackb
Odporučil by si známemu chorému na rakovinu ísť podstúpiť chemoterapiu alebo ožarovanie? Chemoterapia je priame vstrekovanie žieravín do krvného riečišťa a poslať kolegu do fukušimy aby sa vyliečil z rakoviny mi príde bizarné až tragikomické.
Až potom sa sám opýtaj čím sa líšiš od tých čo svojim deťom dávajú MMS, ktoré je vraj škodlivá žieravina, až taká že nám ju lejú do pitnej vody, zubných pást a do bazénov lebo MMS sa bežne používa aj na čistenie pitnej vody v kohútikoch, čo tam zabudli spomenúť.
A to isté robia aj s deťmi, ktoré majú rakovinu. To už nieje ohrozovanie zdravia dieťaťa lebo sa vyhovoríme na nádor. Zabil by ho nádor keby sme ho neboli zabili my ožarovaním a zničením imunity. A to malé percento čo prežije z toho urobíme zázrak medicíny a nafúkneme tento ojedinelý prípad ako úspech deštrukčnej "liečby". Nemáme zatiaľ lepšiu liečbu musíme to riešiť takto- hľa výhovorka na svete . Rovno poďme "zastreľme" každé onkologicky choré dieta a to ktoré pokus o zastrelenie prežije a nádor mu zmizne, vyhlásime za úspech našej liečby. Asi tak mi toto strieľanie na slepo chemoterapiu pripadá. Nehovoriac o tom koľko daňových poplatníkov chemoterapie a iné hanbím sa to nazvať slovom "liečby" stoja.
Toto samozrejme nikomu nevadí a nikto to nerieši lebo rakovina je zlá zákerná choroba, ktorú treba vyhnať púšťaním sava do žíl obete inak to nejde, takže je to v poriadku keď takto chorým púšťame "savo" do žíl ale nieje v poriadku keď matka chorému dieťaťu podá savo perorálne.
tu je niečo zo sveta k téme
In a decision that could affect First Nations people across Canada, a judge in Ontario has ruled that a hospital cannot force a cancer-stricken 11-year-old girl to resume chemotherapy because the Constitution protects her mother’s right to treat the child with traditional aboriginal medicine instead.
Kód: Vybrať všetko
http://www.theglobeandmail.com/life/health-and-fitness/health/cancer-patient-has-right-to-use-aboriginal-healing-instead-of-chemo-judge-rules/article21587859/Kód: Vybrať všetko
http://chemoth.com/economics
http://healing-cancer-with-logic-and-reason.blogspot.sk/2013/05/nhs-is-masking-number-of-patients-dying.html
http://www.cancertutor.com/deathbydoctoring4/
Hlavní oblastí použití chloritanu sodného je generování oxidu chloričitého pro bělení textilu, buničiny, papíru a zubní skloviny. Používá se (po konverzi na oxid chloričitý) i při dezinfekci vody v některých úpravnách. Výhodou v porovnání s mnohem běžněji používaným chlorem je, že se z organických kontaminantů netvoří trihalomethany. Chloritan sodný nachází uplatnění také jako složka terapeutických lázní, ústních vod, past a gelů na zuby, ústních sprejů, žvýkaček a zdravotních bonbonů, a také pro roztoky k čištění kontaktních čoček (obchodní značka Purite). Pod značkou Oxine se používá k dezinfekci vzduchových potrubí, topných a klimatizačních zařízení a prostor pro zvířata (stěny, podlahy a další povrchy).
Takže ako vidíte drahí veriaci v kvázy medicínu, chloritan sodný bežne konzumujete aj VY. Dokonca tí, ktorí nedobre vidíte si ho dávate aj do očí a ani o tom neviete. Na Vašom mieste by som okmažite prestal všetky také výrobky používať. Ale mňa by skôr zaujímalo načo dávajú V USA do verejného vodovodu karcinogénny fluór o ktorom je dokázané že skutočne škodí nie ako chloritan. Fulór je spoľahlivo neurotoxický a karcinogénny no keď sa pozriete na internet stačí zopár doktorských autorít, ktoré potvrdia jedna druhú /ako inak "nezávysle"/ a utvrdia ľudí o tom že používanie fluóru je úplne v poriadku a má blahodárny vplv na zníženie výskytu zubného kazu zatiaľ čo chloritan ja žieravina. A podľa oficiálnej štatistiky WHO či je vo vode fluór alebo nie počet kazov klesá.
Tento dvojitý prístup mi už lezie na nervy, nehovoria o GMo o ktorom britskí vedci tiež zistili že je karcinogénne ale dnes autority tvrdia, že je úplne zdravé a bez rizík. V minulosti najprv to isté hovorili o fajčení, DDt, agent Orange. Dokonca pred africkými domorodcami pili DDT aby dokázali že je neškodné. Celý tento svet je chorý a zvrátený, tu sa rieši MMS a v pitnej vode je fluór, žerieme GMo, všade sú ťažké kovy a hormóny, bisfenol A je v plastových fľašiach, ftaláty všade naokolo. Kde je tu k.rva bezpečnosť ?? Všade okolo nás sú jedy a niekto sa tu ide hrať na križiaka proti chloritanu lebo to je náš najväčší problém. Je to rpoblém rpetože sa ukázalo že ľudia neveria faramceutickým výrobkom a lekárskym autoritám a to ej večší problém ako exitencia samotného MMS. MMS len poukázalo na to že ľudia tak neveria systému, že radšej budú piť chlór. A diví sa im niekto? Ja teda nie.
Je mi absolútne jedno či niekto užíva MMS, nebudem ho tu obhajovať, MMS môže byť škodlivé ale okolo nás je namnenej sto ďalších vecí, ktoré dennodene používamie a rovnako ak nie viac škodia. Ja pravdupovediac by som MMS na deťoch neskúšal ale to ani vakcíny, ani fluór, ani hormóny, ani bisfenoly, ani ftaláty, ani GMO. Ale najprv by mala byť urobená nejaká nezávislá prípadne aj viac štúdií na chloritan sodný a malo by byť reálne zistené či škodí a ak škodí mal by byť ostránený nielen z rúk mamičiek ale aj z pitnej vody, zubnej pasty, šošoviek, ústnych sprejov atď.. Ale ak by to niekto chcel piť aj tak, a bol by za seba zodpovedný sám, prečo mu brániť, je to predsa jeho telo, jeho život jeho "bezplatná" zdravotná starostlivosť.
ani uzivanie mms nie je med lizat, kedze mne sa s tym paprat popravde nechce, hlavne ked treba davat pozor pri davkovani, uz spomenuta v clanku 1 lyzicka mms mi pride dost vela, co som to studoval. preto ja osobne do toho nejdem, askorbat sodny je zatial u mna najlepsia volba a lekar mi uz druhy rok za sebou nemusi predpisovat ATB, podotykam, ze predtym som ich musel brat aj 2-3x do roka.
ivansk, ak je niekto nakloneny k reklamam a ma viac dovodov preco doverovat roznym lekarskym autoritam - platenych z danoveho/odvodoveho systemu, tak mozes argumentovat kolko chces ale nepomoze to
ivansk, ak je niekto nakloneny k reklamam a ma viac dovodov preco doverovat roznym lekarskym autoritam - platenych z danoveho/odvodoveho systemu, tak mozes argumentovat kolko chces ale nepomoze to
-
harrison314
Hardcore addict
Ano odporucili. Medzi cmeoterpiu a savom je isty rozdiel, o jednom vieme ze funguje aspon v n %, a o druhom vieme, ze funguje v 0%. Okrem toho poznam 5 ludi co sa vdaka chemoterpii a operacii z rakovyny vyliecili, s ttoho bol jeden nador na mozgu. tebe asi nic nehovori uvazovanie benefity vs rizika.IvanSk napísal:Odporučil by si známemu chorému na rakovinu ísť podstúpiť chemoterapiu alebo ožarovanie? Chemoterapia je priame vstrekovanie žieravín do krvného riečišťa a poslať kolegu do fukušimy aby sa vyliečil z rakoviny mi príde bizarné až tragikomické.
Až potom sa sám opýtaj čím sa líšiš od tých čo svojim deťom dávajú MMS, ktoré je vraj škodlivá žieravina, až taká že nám ju lejú do pitnej vody, zubných pást a do bazénov lebo MMS sa bežne používa aj na čistenie pitnej vody v kohútikoch, čo tam zabudli spomenúť.
A stou vodou len to ze davka robi jed.
Lenze oni s tym liecia vsteko od odreteho sprsta az cez syndrom vlhkej vaginy.IvanSk napísal:A to isté robia aj s deťmi, ktoré majú rakovinu.
Este raz pripomeniem, ze tym liecili zapal stredneho ucha a dietatu nedali antibiotika. Ak si este nemal zapal stredneho ucha, tak ti poviem, ze to boli viac ako zlomena noha, a ak sa ti zapal dostane aj na trojklanny nerv, tak si v pi* to je taka bolest, ze ti lieky proti bolesti ani nezaberaju.
Povez mi, ty toto nepovazujes za tyranie dietata a ohrozovanie ho na zdravi?
Precitaj si statistiky.IvanSk napísal:A to isté robia aj s deťmi, ktoré majú rakovinu. To už nieje ohrozovanie zdravia dieťaťa lebo sa vyhovoríme na nádor. Zabil by ho nádor keby sme ho neboli zabili my ožarovaním a zničením imunity. A to malé percento čo prežije z toho urobíme zázrak medicíny a nafúkneme tento ojedinelý prípad ako úspech deštrukčnej "liečby". Nemáme zatiaľ lepšiu liečbu musíme to riešiť takto- hľa výhovorka na svete . Rovno poďme "zastreľme" každé onkologicky choré dieta a to ktoré pokus o zastrelenie prežije a nádor mu zmizne, vyhlásime za úspech našej liečby. Asi tak mi toto strieľanie na slepo chemoterapiu pripadá. Nehovoriac o tom koľko daňových poplatníkov chemoterapie a iné hanbím sa to nazvať slovom "liečby" stoja.
Toto samozrejme nikomu nevadí a nikto to nerieši lebo rakovina je zlá zákerná choroba, ktorú treba vyhnať púšťaním sava do žíl obete inak to nejde, takže je to v poriadku keď takto chorým púšťame "savo" do žíl ale nieje v poriadku keď matka chorému dieťaťu podá savo perorálne.
Inac mam pocit, ze hovoris o pribehoch z badatel.net
Ano pouziva sa ako dezinfekcia a bielidlo, ale ludske telo nie je zachodova mysa.IvanSk napísal:Hlavní oblastí použití chloritanu sodného je generování oxidu chloričitého pro bělení textilu, buničiny, papíru a zubní skloviny. Používá se (po konverzi na oxid chloričitý) i při dezinfekci vody v některých úpravnách. Výhodou v porovnání s mnohem běžněji používaným chlorem je, že se z organických kontaminantů netvoří trihalomethany. Chloritan sodný nachází uplatnění také jako složka terapeutických lázní, ústních vod, past a gelů na zuby, ústních sprejů, žvýkaček a zdravotních bonbonů, a také pro roztoky k čištění kontaktních čoček (obchodní značka Purite). Pod značkou Oxine se používá k dezinfekci vzduchových potrubí, topných a klimatizačních zařízení a prostor pro zvířata (stěny, podlahy a další povrchy).
ďavka, dávka, dávka, ......IvanSk napísal:Takže ako vidíte drahí veriaci v kvázy medicínu, chloritan sodný bežne konzumujete aj VY. Dokonca tí, ktorí nedobre vidíte si ho dávate aj do očí a ani o tom neviete. Na Vašom mieste by som okmažite prestal všetky také výrobky používať. Ale mňa by skôr zaujímalo načo dávajú V USA do verejného vodovodu karcinogénny fluór o ktorom je dokázané že skutočne škodí nie ako chloritan. Fulór je spoľahlivo neurotoxický a karcinogénny no keď sa pozriete na internet stačí zopár doktorských autorít, ktoré potvrdia jedna druhú /ako inak "nezávysle"/ a utvrdia ľudí o tom že používanie fluóru je úplne v poriadku a má blahodárny vplv na zníženie výskytu zubného kazu zatiaľ čo chloritan ja žieravina. A podľa oficiálnej štatistiky WHO či je vo vode fluór alebo nie počet kazov klesá.
urcite poslal. aj 14 rokov po chemo sa tesi zdraviu a my, ze je s nami. lekari ani farmafirmy ju ale nedavaju na titulky ich casopisov 
-
harrison314
Hardcore addict
IvanSk, butthead inac kolko ludi poznate osobne co sa dostali s naozaj diagnostikovaje rakoviny, iba alternativou?
osobne nepoznam nikoho kto lieci rakovinu alternativou, tu vsak netreba generalizovat, ale skusenosti z rodiny mam dost na to aby som bol skepticky voci "oficialnej" mediciny, nehovoriac o dalsich nepriamych suvislostiach o fungovani hlavne nasho zdravotnictva...
ja osobne rakovinu (nador) nepokladam za chorobu ako taku, ale kombinaciou zlej zivotospravy, chybajuca psychohygiena a workoholizmus, kedze ako som ich poznal, cely zivot odmakali vacsinou bez oddychu. zial v tomto osvetu vidim malokedy, len sa hovori o dosledkoch a ako sa ich zbavit.
//karmickar moj, co sa hanbis sem napisat ? multifaktorialne a co som napisal ?
neskutocna agresivita aka vie srsat tu od podaktorych diskuterov, je to moj nazor a ci ho niekto uveri nie je moj problem ale uz daneho konzumenta informacie, to by si sa mohol naucit. takze peace
ja osobne rakovinu (nador) nepokladam za chorobu ako taku, ale kombinaciou zlej zivotospravy, chybajuca psychohygiena a workoholizmus, kedze ako som ich poznal, cely zivot odmakali vacsinou bez oddychu. zial v tomto osvetu vidim malokedy, len sa hovori o dosledkoch a ako sa ich zbavit.
//karmickar moj, co sa hanbis sem napisat ? multifaktorialne a co som napisal ?
neskutocna agresivita aka vie srsat tu od podaktorych diskuterov, je to moj nazor a ci ho niekto uveri nie je moj problem ale uz daneho konzumenta informacie, to by si sa mohol naucit. takze peace
Keď dostane rakovinu dieťa tam sa tiež prejavuje tvoja troj-kombinácia workoholizmus, psychohygiena a zlá životospráva?
-
harrison314
Hardcore addict
To ze nease zdravotnictvo nefunguje, neznmena ze nefunguje chemoterpia. Uz konecne zacni rozlisovat medicinu a zdravotnictvo.butthead napísal:osobne nepoznam nikoho kto lieci rakovinu alternativou, tu vsak netreba generalizovat, ale skusenosti z rodiny mam dost na to aby som bol skepticky voci "oficialnej" mediciny, nehovoriac o dalsich nepriamych suvislostiach o fungovani hlavne nasho zdravotnictva...
Vidis ju len malokedy? ved toto dookola omiela kazdy lekar. Problem je to, ze ked to hovori lekar, nik to nepocuva. Ale ked to povie clovek co vystuoval za dva tyzdne na googli, tak zrazu objavil utajenu pravdu.butthead napísal:ja osobne rakovinu (nador) nepokladam za chorobu ako taku, ale kombinaciou zlej zivotospravy, chybajuca psychohygiena a workoholizmus, kedze ako som ich poznal, cely zivot odmakali vacsinou bez oddychu. zial v tomto osvetu vidim malokedy, len sa hovori o dosledkoch a ako sa ich zbavit.
//autoeditácia príspevku (05 Jún 2015, 13:14)
Tie autority nas naozaj sleduju a vedia vsteko.
laster a dieta to nemoze zdedit od rodica ? alebo co pokladas za pricinu, ze male dieta ochorie na leukemiu ? jednoducho smola ? nic nie je nahoda a to by sa uz vacsina mohla naucit.
nie je lekar ako lekar, zopar sa ich najde dobrych, osobne poznam takych. ale vacsinou su to len predpisovaci liekov.
k tomu obrazku, ked budu chcet, zistit o tebe vsetko bude najmensi problem. posluchaj a nic sa ti nestane, ked sa zial ocitnes na nespravnom mieste v nespravnom case, mas smolu. ja si z toho sledovania nelamem hlavu.
nie je lekar ako lekar, zopar sa ich najde dobrych, osobne poznam takych. ale vacsinou su to len predpisovaci liekov.
k tomu obrazku, ked budu chcet, zistit o tebe vsetko bude najmensi problem. posluchaj a nic sa ti nestane, ked sa zial ocitnes na nespravnom mieste v nespravnom case, mas smolu. ja si z toho sledovania nelamem hlavu.
-
Waagbistritz69
King
//a ešte moja tohtotýždňová topka:harrison314 napísal:Tie autority nas naozaj sleduju a vedia vsteko.
butthead pekné slovenské mená Chmelár - Smatana a hegeliánsky dualizmus v praxi. Ten kto čítal Chmelára v minulosti a dnes vie presne, ktorá bije, kde žijú po dedinách primitívni nacionalisti a rusofili a Smatanu vôbec netreba riešiť.
Je to úžasné.
Hrdinovia dvoch táborov. Ako Slota a Duray. Obaja "naši".
Okrem toho poznám osobne 2 mladých ľudí, ktorí sa chemoterapiou či ožarovaním "vyliečili" s tým že sa im rakovina v pravidelných niekoľkoročných intervaloch vracia a dnes vyzerajú na 50 pričom majú ledva 30. Toto všetko platíš aj ty z svojho vrecka a mnohým ľuďom to nepomáha. A chemoterapia či ožarovanie sú k.revsky drahé procedúry náklady na onkologického pacienta možu dosiahnuť státisíce eur. A s návratom rakoviny sa toto číslo ešte zvyšuje. V podstate z ekonomického hľadiska je to neudržateľný nezmysel, poisťovňa nemôže vykrývať státisícové straty z toho čo ľudia zarobia a odvedú, pretože väčšina ľudí za celý život nezarobí toľko čo stojí ich liečba. Z ekonomického hľadiska predsa nezaplatíte 70 000 eur za onkologický liek keĎ Váš príjem je 500 eur mesačne.
Kôli tomu sem dávam aj toto video
Lekárska a farmaceutická obec sa snažila zakázať aj celkom neškodné dajme to do úvodzoviek "liečby" rakoviny zeleninou a bylinami. Samozrejme nikdy neboli pripustené ani testy.
Ide tu o princíp, nie boj proti šarlatánom a podvodníkom ale boj proti tomu čo si človek môže zvoliť, proti slobodnej vôli a proti lieku, ktorý nemusí byť syntetický aby bol účinný, koniec koncov celý farmaceutický priemysel je postavený na účinných látkach extrahovaných z prírody, synteticky vyrobených a patentovaných, lieky niesú nič iné než rôzne výťažky z rastlín vyrábané synteticky vo väčších koncentráciách tak aby sa za nich mohlo platiť a aby sa na nich dal postaviť patent. Pretože na to čo je z prírody sa patent urobiť nedá.
Nech si každý urobí názor sám a odmietne trebárs aj celé video a označí ho za konšpiračnú teóriu. Ale princíp stále zostane farmapriemysel a iná lobby berie ľuďom slobodu rozhodnúť sa sám za seba o svojom zdravotnom stave, kryje toto kradnutie slobody slovkom verejný záujem , vyššie dobro človeka a pod. To je základný princíp a pokiaľ niekto chce kradnúť druhému slobodu rozhodnúť sa sám, je vždy podozrivý.
V rámci "vyššieho dobra spoločnosti" izolujeme komunsitov, potom nacistov , potom katolíkov, moslimov, iných fanatikov a potom začneme čistky inde. Takto to proste vyspelý a inteligentný človek nerieši. Takto to rieši diktátor, ktorý chce pretláčať svoju vôľu na ostatných.
Čo sa týka rakoviny, skrátka úspešnosť liečby nieje nijak presvedčivá. Jedná sa tu len o subjektívne názory a skúsenosti. Ja osobne by som takúto medicínsku "liečbu" odmietol, videl som dosť na to aby som potreboval takto si ničiť telo.
http://www.who.int/ipcs/publications/ci ... icad37.pdf
KeĎ si dávajú 5 kvapiek čo je 0,05 ml x 5 = 0,25 ml a z toho je to len 24 percentný roztok. Vypočítaj si aké veľké množstvo to je.
Ja ich tu neobhajujem je to skrátka ich vec.
Je to úžasné.
Hrdinovia dvoch táborov. Ako Slota a Duray. Obaja "naši".
To som za teba len rád, ja mám v rodine 3 prípady takto "liečené" a všetci sú úplne inde než zdraví. Poznám minimálne 10 ďalších, ktorí skončili rovnako u kolegov, priateľov a pod. Už čuchajú fialky.Re: Konšpirácie naše každodenné
urcite poslal. aj 14 rokov po chemo sa tesi zdraviu a my, ze je s nami. lekari ani farmafirmy ju ale nedavaju na titulky ich casopisov
Okrem toho poznám osobne 2 mladých ľudí, ktorí sa chemoterapiou či ožarovaním "vyliečili" s tým že sa im rakovina v pravidelných niekoľkoročných intervaloch vracia a dnes vyzerajú na 50 pričom majú ledva 30. Toto všetko platíš aj ty z svojho vrecka a mnohým ľuďom to nepomáha. A chemoterapia či ožarovanie sú k.revsky drahé procedúry náklady na onkologického pacienta možu dosiahnuť státisíce eur. A s návratom rakoviny sa toto číslo ešte zvyšuje. V podstate z ekonomického hľadiska je to neudržateľný nezmysel, poisťovňa nemôže vykrývať státisícové straty z toho čo ľudia zarobia a odvedú, pretože väčšina ľudí za celý život nezarobí toľko čo stojí ich liečba. Z ekonomického hľadiska predsa nezaplatíte 70 000 eur za onkologický liek keĎ Váš príjem je 500 eur mesačne.
Pri tom slove rastúci počet by som sa rád pozastavil. Je rakovina epidémia? Pretože sa tvrdí, že je to genetické ochorenie, dedičné a hľa počet onkologických ochorení stúpa raketovo. Asi niečo v našom okolí nebude s "kostolným poriadkom", keď nás zaplavuje epidémia rakoviny. Nikto netvrdí, že ľudia v minulosti rakovinu nemali ale v takom množstve ako dnes je to fenomén.Bratislava 11. apríla (TASR) - Rastúci počet onkologických ochorení na Slovensku zvyšuje aj náklady na liečbu pacientov s touto diagnózou. V minulom roku uhradila štátna Všeobecná zdravotná poisťovňa (VšZP) za liečbu onkologických pacientov takmer 296 miliónov eur, čo v porovnaní s rokom 2011 predstavuje nárast o 10 miliónov eur.
"K finančne najnákladnejším onkologickým diagnózam patrí zhubný nádor prsníka, na liečbu ktorého VšZP dala v roku 2012 viac ako 49 miliónov eur. Ďalej je to zhubný nádor priedušiek a pľúc a zhubný nádor hrubého čreva, pričom každá z týchto diagnóz predstavovala v minulom roku náklady viac ako 20 miliónov eur,"
Kôli tomu sem dávam aj toto video
Lekárska a farmaceutická obec sa snažila zakázať aj celkom neškodné dajme to do úvodzoviek "liečby" rakoviny zeleninou a bylinami. Samozrejme nikdy neboli pripustené ani testy.
Ide tu o princíp, nie boj proti šarlatánom a podvodníkom ale boj proti tomu čo si človek môže zvoliť, proti slobodnej vôli a proti lieku, ktorý nemusí byť syntetický aby bol účinný, koniec koncov celý farmaceutický priemysel je postavený na účinných látkach extrahovaných z prírody, synteticky vyrobených a patentovaných, lieky niesú nič iné než rôzne výťažky z rastlín vyrábané synteticky vo väčších koncentráciách tak aby sa za nich mohlo platiť a aby sa na nich dal postaviť patent. Pretože na to čo je z prírody sa patent urobiť nedá.
Nech si každý urobí názor sám a odmietne trebárs aj celé video a označí ho za konšpiračnú teóriu. Ale princíp stále zostane farmapriemysel a iná lobby berie ľuďom slobodu rozhodnúť sa sám za seba o svojom zdravotnom stave, kryje toto kradnutie slobody slovkom verejný záujem , vyššie dobro človeka a pod. To je základný princíp a pokiaľ niekto chce kradnúť druhému slobodu rozhodnúť sa sám, je vždy podozrivý.
V rámci "vyššieho dobra spoločnosti" izolujeme komunsitov, potom nacistov , potom katolíkov, moslimov, iných fanatikov a potom začneme čistky inde. Takto to proste vyspelý a inteligentný človek nerieši. Takto to rieši diktátor, ktorý chce pretláčať svoju vôľu na ostatných.
Čo sa týka rakoviny, skrátka úspešnosť liečby nieje nijak presvedčivá. Jedná sa tu len o subjektívne názory a skúsenosti. Ja osobne by som takúto medicínsku "liečbu" odmietol, videl som dosť na to aby som potreboval takto si ničiť telo.
Poznám dvoch. Jeden sa "vyliečil" dietami, druhý používal rastlinný prípravok, ktorý nebudem menovať aby som mu nerobil zbytočne reklamu a nedával iným falošné nádeje, pretože nebol nikdy nijak testovaný ale nie vinou výrobcu ktorý mimochodom prezradil celý obsah tak že z neho nemal žiadny zisk. Ani jeden z dotyčných ktorým nádor zmizol ale nemá záujem tieto veci silou mocou ukazovať a každému odporúčať, im stačí že rakovinu nemajú a nič iné neriešia. Dokotri samozrejme tvrdia, že išlo o nejakú náhodnú remisiu. Samozrejme tomu nikto nemusí veriť, ja ich poznám viem o ich stave, nemám dôvod neveriť, videl som aj lekárske správy. Ale zasa sa jedná len o subj. pozorovanie. Nebudem tu nikoho presviedčať o ničom. Ani byliny, ani chemoterapia, ani diéty Vám nemusia pomôcť. Ale človek, ktorý má rakovinu hĺadá aj iné možnosti a mal by mať možnosť slobodne si zvoliť liečbu akú chce on sám. Normálny človek je tvor rozumný = dokáže rozmýšľať a je aj príčetný teda dokáže sám o sebe rozhodnúť.Re: Konšpirácie naše každodenné
IvanSk, butthead inac kolko ludi poznate osobne co sa dostali s naozaj diagnostikovaje rakoviny, iba alternativou?
Keď si postupne sypeš arzén do vody dlhodobo v malých dávkách nebude to mať rovnaké následky ako keby si zjedol pár mg na počkanie? A čo vieme o účinkoch MMS, keď žiadne nezávyslé vedecké štúdie nikdy neboli vypracované? A táto nepreukázala vôbec nič.Ano odporucili. Medzi cmeoterpiu a savom je isty rozdiel, o jednom vieme ze funguje aspon v n %, a o druhom vieme, ze funguje v 0%. Okrem toho poznam 5 ludi co sa vdaka chemoterpii a operacii z rakovyny vyliecili, s ttoho bol jeden nador na mozgu. tebe asi nic nehovori uvazovanie benefity vs rizika.
A stou vodou len to ze davka robi jed.
http://www.who.int/ipcs/publications/ci ... icad37.pdf
Koľko si ľudia ktorí užívajú MMS toho do seba dávajÚ?ďavka, dávka, dávka, ......
KeĎ si dávajú 5 kvapiek čo je 0,05 ml x 5 = 0,25 ml a z toho je to len 24 percentný roztok. Vypočítaj si aké veľké množstvo to je.
Ja ich tu neobhajujem je to skrátka ich vec.
je pravda, ze viac rodinnych prislunikov mi na rakovinu rozmrelo, ako bolo vyliecenych. lenze problem nebol v terapii. problem bol v tom, ze rakovina bola diagnostikovana velmi neskoro. to by savo len skratilo trapenie.
tuto sa ale podarilo operovat a dali ju dohromady.
ale co je podla teba ekonomicke riesenie? iba rezat a nechat tak, ked je to lacnejsie. potom nech si ludia robia co chcu. aj ked veria, ze savo to nevyriesi?
mam znamu, ktora "podnikala" pre isty MLM s vyzivovymi doplnkami a zostavovala stravovacie plany a "liecila tym rakovinu". dievca nebolo schopne za 6 rokov urobit ani externeho bakalara z cestovneho ruchu. kedze mam pocit, ze jej "kolegovia" su ale rovnake exemplare, nemam dovod verit, ze alternativa v lieceni nadorovych ochoreni moze pomoct.
Chmelar sa mi hnusi od vtedy co sa v NR na Gorile prizivil na protestoch a robil kampan svojmu myslienkovemu hnutiu. okrem toho mi ostalo smutno z toho, ze som vyrastol v krajine kde je docentom historie clovek, ktory obhajuje genocidy. mal som o akademikoch ine iluzlie.
tuto sa ale podarilo operovat a dali ju dohromady.
ale co je podla teba ekonomicke riesenie? iba rezat a nechat tak, ked je to lacnejsie. potom nech si ludia robia co chcu. aj ked veria, ze savo to nevyriesi?
mam znamu, ktora "podnikala" pre isty MLM s vyzivovymi doplnkami a zostavovala stravovacie plany a "liecila tym rakovinu". dievca nebolo schopne za 6 rokov urobit ani externeho bakalara z cestovneho ruchu. kedze mam pocit, ze jej "kolegovia" su ale rovnake exemplare, nemam dovod verit, ze alternativa v lieceni nadorovych ochoreni moze pomoct.
Chmelar sa mi hnusi od vtedy co sa v NR na Gorile prizivil na protestoch a robil kampan svojmu myslienkovemu hnutiu. okrem toho mi ostalo smutno z toho, ze som vyrastol v krajine kde je docentom historie clovek, ktory obhajuje genocidy. mal som o akademikoch ine iluzlie.
-
harrison314
Hardcore addict
Je to ochorenie sposobene poskodenim DNA, ale to neznamena ze je geneticke.IvanSk napísal:Pri tom slove rastúci počet by som sa rád pozastavil. Je rakovina epidémia? Pretože sa tvrdí, že je to genetické ochorenie, dedičné a hľa počet onkologických ochorení stúpa raketovo. Asi niečo v našom okolí nebude s "kostolným poriadkom", keď nás zaplavuje epidémia rakoviny. Nikto netvrdí, že ľudia v minulosti rakovinu nemali ale v takom množstve ako dnes je to fenomén.
mylsim ze je to marne, ale tu mas:
http://www.lovcisarlatanov.sk/kriticky- ... e-pribehy/
http://www.lovcisarlatanov.sk/rakovina- ... inogeneza/
http://www.lovcisarlatanov.sk/rakovina- ... -ublizuje/
http://www.lovcisarlatanov.sk/rakovina- ... g-staging/
http://invivomagazin.sk/takmer-zazracne ... iny_74.htm
Testy sa zakazat nedajuIvanSk napísal:Lekárska a farmaceutická obec sa snažila zakázať aj celkom neškodné dajme to do úvodzoviek "liečby" rakoviny zeleninou a bylinami. Samozrejme nikdy neboli pripustené ani testy.
Ved si mozes zvolit, podpisat reverz, neliecit sa, pokial si dospeli je to tvoja vec.IvanSk napísal:Ide tu o princíp, nie boj proti šarlatánom a podvodníkom ale boj proti tomu čo si človek môže zvoliť
Co ma sloboda s bojom proti podvodnikom?
jestvuje nieco take ako statistika, evidencia, .... ale to tebe nic nehovoriIvanSk napísal:Čo sa týka rakoviny, skrátka úspešnosť liečby nieje nijak presvedčivá. Jedná sa tu len o subjektívne názory a skúsenosti. Ja osobne by som takúto medicínsku "liečbu" odmietol, videl som dosť na to aby som potreboval takto si ničiť telo.