Parlamentné voľby 2016
Parlamentné voľby 2016
Pomaly ale isto sa nam to blizi, ako budete volit?
celkom nerozumiem percentam #Siete, strana o 3 ludoch s nejasnym pozadim, kde sa nabralo tych 10+ %?
Vysledky ankety prebiehajucej do 10.12.2016 su nasledovne:
Smer-SD 4% 4 hlasov
SDKÚ 0% 0 hlasov
KDH 0% 0 hlasov
Most 6% 6 hlasov
SaS 40% 37 hlasov
NOVA 0% 0 hlasov
OĽaNO 6% 6 hlasov
SMK 0% 0 hlasov
SNS 1% 1 hlasov
Sieť 12% 11 hlasov
Iná strana 5% 5 hlasov
Nezúčastním sa 25% 23 hlasov
celkom nerozumiem percentam #Siete, strana o 3 ludoch s nejasnym pozadim, kde sa nabralo tych 10+ %?
Vysledky ankety prebiehajucej do 10.12.2016 su nasledovne:
Smer-SD 4% 4 hlasov
SDKÚ 0% 0 hlasov
KDH 0% 0 hlasov
Most 6% 6 hlasov
SaS 40% 37 hlasov
NOVA 0% 0 hlasov
OĽaNO 6% 6 hlasov
SMK 0% 0 hlasov
SNS 1% 1 hlasov
Sieť 12% 11 hlasov
Iná strana 5% 5 hlasov
Nezúčastním sa 25% 23 hlasov
Re: Voľby 2016
začnem
buď nikoho alebo po veľkom rozmýšľaní Sieť
kedze je to stale len z blata do kaluze a naspat, tak budem volit podla sympatii a teda most-hid 
ziadnu z uvedenych stran, takze ina a uvidime aka
chlopi, piste aj nejake argumenty 
u mna je to jasne, SaSka je liberalna a ma dlhodobo najlepsi ekonomicky program
preco Siet?
preco Most?
ved sa trochu rozpiste
u mna je to jasne, SaSka je liberalna a ma dlhodobo najlepsi ekonomicky program
preco Siet?
preco Most?
ved sa trochu rozpiste
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
KSNS, ĽSNS, SNS, NaS, SĽS, KSS alebo Vzdor-SP 
just kidding, bojkot alebo neplatný hlas ako vždy
//
just kidding, bojkot alebo neplatný hlas ako vždy
//
nehovor, fakt?karmičkár napísal:neplatny hlas = neucast
Ja som sa už pred niekoľkými rokmi prestal o to hlbšie zaujímať. Procházku som dosť podporoval v prezidentských voľbách.
Nahrávka sa ukázala ako totálny bullshit, myslím si, že šancu by mali dostať noví mladí ľudia bez naviazanie na komunistickú minulosť (aj keď nepriamo).
Veľmi sa mi páči heslo "štát má slúžiť ľudom". Procházkove názory mi prijdú pomerne konzistentné a dobre vyargumentované.
Nejaké otázky hodnôt ako homesexualita, marihuana a pod. nie je to čo by ma nejako závažne trápilo v zmysle, že dušu a život položím za konz./lib. pohľad a ekonomický program SaS mi prijde príliš radikálny resp. jeho okamžité implementovanie by malo katastrofálne následky bez ohľadu na to, že je skvelý.
Nahrávka sa ukázala ako totálny bullshit, myslím si, že šancu by mali dostať noví mladí ľudia bez naviazanie na komunistickú minulosť (aj keď nepriamo).
Veľmi sa mi páči heslo "štát má slúžiť ľudom". Procházkove názory mi prijdú pomerne konzistentné a dobre vyargumentované.
Nejaké otázky hodnôt ako homesexualita, marihuana a pod. nie je to čo by ma nejako závažne trápilo v zmysle, že dušu a život položím za konz./lib. pohľad a ekonomický program SaS mi prijde príliš radikálny resp. jeho okamžité implementovanie by malo katastrofálne následky bez ohľadu na to, že je skvelý.
ved som napisal preco most, pretoze bela je mi extra sympaticky... naposledy som volil sas, obrovske sklamanie, tolko reci pred volbami a nakoniec sa na nic nezmohli, iba nadavat na fica. vsetci vedia akurat tak nadavat jeden na druheho.
siet vyzera nadejne, ale podla mna to dopadne uplne rovnako ako sas naposledy, takze teraz sa uz nenecham nadchnut aby som bol potom sklamany... zvolim niekoho kto nijak neuskodi.
siet vyzera nadejne, ale podla mna to dopadne uplne rovnako ako sas naposledy, takze teraz sa uz nenecham nadchnut aby som bol potom sklamany... zvolim niekoho kto nijak neuskodi.
politik je nato, aby robil nieco pozitivne pre krajinu, aj keby mal vyzerat ako Quasimodoaacid napísal:ved som napisal preco most, pretoze bela je mi extra sympaticky...
budes pravdepodobne z juhu Slovenska, kedze pre bezneho obcana SR Bugar nespravil za poslednych 20 rokov, co je v politike, snad nic
pokial by boli volby zajtra, tiez by som volil sas. rovnako kvoli tomu, ze su relativne liberalna strana + snad jedina co aj nejaky ekonomicky program ma. verim, ze by hladali riesenia z hladiska dlhodobeho vyriesenia problemov, nielen nesystematicke upravy, ktore maju vytvorit iluziu snahy o riesenie problemov ..
nemyslim si, ze by boli dokonali, ale nikto nie je. pri pade vlady sas aj radicova ukazali, ze politiku asi robit velmi nevedia. Snad sa z toho poucili. tiez som nesuhlasil s eurovalom, ale neviem ci sme mali inu moznost ako drzat hubu a krok.
nemyslim si, ze by boli dokonali, ale nikto nie je. pri pade vlady sas aj radicova ukazali, ze politiku asi robit velmi nevedia. Snad sa z toho poucili. tiez som nesuhlasil s eurovalom, ale neviem ci sme mali inu moznost ako drzat hubu a krok.
beardie:
neviem co robim zle, pisem zlym jazykom, pisem nezrozumitelne... ved som jasne napisal ze ho budem volit pretoze mi je sympaticky a viem ze neuskodi.
nie som z juhu slovenska ani nemam s madarskom nic spolocne... podla coho mam volit? z minulosti viem ze "sluby sa slubuju, politici sa raduju", napisat si do programu moze kto chce co chce, aj tak sa z toho nic nezrealizuje, pretoze bude vyhra na plnej ciare smer, alebo zase vznikne nejaky zlepenec, ktory sa nebude schopny na nicom dohodnut a nespravi sa nic.
ukaz mi politika co robil nieco pozitivne pre krajinu, chce robit nieco pozitivne pre krajinu a ma aj realnu sancu spravit nieco pozitivne pre krajinu a ja ho budem volit.
neviem co robim zle, pisem zlym jazykom, pisem nezrozumitelne... ved som jasne napisal ze ho budem volit pretoze mi je sympaticky a viem ze neuskodi.
nie som z juhu slovenska ani nemam s madarskom nic spolocne... podla coho mam volit? z minulosti viem ze "sluby sa slubuju, politici sa raduju", napisat si do programu moze kto chce co chce, aj tak sa z toho nic nezrealizuje, pretoze bude vyhra na plnej ciare smer, alebo zase vznikne nejaky zlepenec, ktory sa nebude schopny na nicom dohodnut a nespravi sa nic.
ukaz mi politika co robil nieco pozitivne pre krajinu, chce robit nieco pozitivne pre krajinu a ma aj realnu sancu spravit nieco pozitivne pre krajinu a ja ho budem volit.
Budem voliť sas. Snáď budú mať aspoň tých 5% aj keď podľa niektorých prieskumov to nevyzerá dobre. Tiež ich budem voliť kvôli ekonomickú programu a hlavne kvôli Galkovi.
Liberálne témy pre mňa teraz nie sú dôležité aj keď ich schvalujem. S lepšou životnou úrovňou idú neskôr ruka v ruke aj témy marihuana aj homosexuáli.
aacid Kedysi to bola prvá Dzurindová vláda, teraz treba nájsť niekoho iného.
Liberálne témy pre mňa teraz nie sú dôležité aj keď ich schvalujem. S lepšou životnou úrovňou idú neskôr ruka v ruke aj témy marihuana aj homosexuáli.
aacid Kedysi to bola prvá Dzurindová vláda, teraz treba nájsť niekoho iného.
Beblavy? Sulik? Mihal? je ich vela
na Bugara prezentujem len svoj nazor, ako clovek je sympaticky, ako politik este nic nespravil
hovori sa, ze kto nic nerobi, nic nepokazi, ale minimalne pre mna to nie je politik, ktoreho by som volil, uz len z dovodu, ze za nim nie su nejake vyrazne zmeny za tych 20+ rokov, co v politike posobi
v skratke, comu by pomohol?
samozrejme, mozem sa mylit a budem rad, ak mi to niekto objasni
na Bugara prezentujem len svoj nazor, ako clovek je sympaticky, ako politik este nic nespravil
hovori sa, ze kto nic nerobi, nic nepokazi, ale minimalne pre mna to nie je politik, ktoreho by som volil, uz len z dovodu, ze za nim nie su nejake vyrazne zmeny za tych 20+ rokov, co v politike posobi
v skratke, comu by pomohol?
samozrejme, mozem sa mylit a budem rad, ak mi to niekto objasni
rozpravat sa o tom co kto spravil alebo co kto chce spravit je uplne irelevantne... napisat si super ekonomicky program, je krasne, ale co z toho? ved ten isty super ekonomicky program mali aj v roku 2010 a aj som ich volil a aj sa dostali do vlady... co sa z toho programu realne aplikovalo?
teraz ak by som ich isiel volit a ak sa nahodou dostanu do vlady, co sa z toho programu realne aplikuje?
mna proste ani trochu nezaujima co sa moze stat, mna zaujima iba to co sa stane a bohuzial, pokial tu budeme mat taku volicsku zakladnu aku mame a take strany ake mame, tak sa realne nic nestane. nemame ziadnu stranu ktora by bola schopna konkurovat smeru, takze jedina alternativa smeru je zlepenec a to sme uz vsetci videli ako dopadlo. za tych 5 rokov sa nestalo nic, vobec nic co by nasvedcovalo tomu ze tieto volby by mohli dopadnut nejak inak... zase vznikli nejake super nove strany aby sa nahodou volic nenudil ale to je tak vsetko...
teraz ak by som ich isiel volit a ak sa nahodou dostanu do vlady, co sa z toho programu realne aplikuje?
mna proste ani trochu nezaujima co sa moze stat, mna zaujima iba to co sa stane a bohuzial, pokial tu budeme mat taku volicsku zakladnu aku mame a take strany ake mame, tak sa realne nic nestane. nemame ziadnu stranu ktora by bola schopna konkurovat smeru, takze jedina alternativa smeru je zlepenec a to sme uz vsetci videli ako dopadlo. za tych 5 rokov sa nestalo nic, vobec nic co by nasvedcovalo tomu ze tieto volby by mohli dopadnut nejak inak... zase vznikli nejake super nove strany aby sa nahodou volic nenudil ale to je tak vsetko...
co vsetko pomoze SaSke Most presadit?aacid napísal:teraz ak by som ich isiel volit a ak sa nahodou dostanu do vlady, co sa z toho programu realne aplikuje?
to je odpoved na tvoju otazku, co sa realne z ich programu aplikovalo
to nie je odpoved na nic.
ci budem volit sas alebo most, z toho programu sa nepresadi nic.
ci budem volit sas alebo most, z toho programu sa nepresadi nic.
nebud taky negativisticky 
Ale toto nieje Miss Universeaacid napísal:ved som napisal preco most, pretoze bela je mi extra sympaticky...
Matovica, Sulika, Prochazku a aj inych casto vidno daco riesit, meetingy, tlacovky a podobne. Bugar mi je tiez sympaticky ale je to uplne pasivny politik. To rovno mozes volit mna. Rad si skusim pasivitu. Slubujem ze nic nebudem robit -> nic nepokazim.
beardie: ja viem ze som negativisticky, ale nech sa pozeram ako sa pozeram nikde nevidim to svetlo spasy slovenska 
wladas: ale to je presne ta reklamna kampan, meetingy, tlacovky a podobne, dobre to vyzera pred volicmi ale nic to realne neriesi. bugar aspon zo seba nerobi sasa, nebezi do telky v tej sekunde co fico nieco pokazi aby tam mohol ukazovat prstom aky je ten fico zly...
cela opozicna politika je zalozena na ukazovani prsta na fica (samozrejme on robi to iste) a hladanim nejakej spiny na neho. idea je to krasna, ale v skutocnosti to nic neriesi, fico mavne rukou, povie ze "to byvala vlada" a stale ma 40% na volbach.
vy stale cakate ze tu budem obhajovat bugara, pretoze som napisal ze idem volit jeho. ide o to ze ci uz zvolim sulika, matovica, prochadzku alebo bugara, ziadny z nich nedostane dostatok hlasov aby vedel zostavit sam vladu (popripade koaliciu s jednou max dvoma stranami) takze vo vysledku je to jedno, dalsie volby v style "volim mensie zlo".
wladas: ale to je presne ta reklamna kampan, meetingy, tlacovky a podobne, dobre to vyzera pred volicmi ale nic to realne neriesi. bugar aspon zo seba nerobi sasa, nebezi do telky v tej sekunde co fico nieco pokazi aby tam mohol ukazovat prstom aky je ten fico zly...
cela opozicna politika je zalozena na ukazovani prsta na fica (samozrejme on robi to iste) a hladanim nejakej spiny na neho. idea je to krasna, ale v skutocnosti to nic neriesi, fico mavne rukou, povie ze "to byvala vlada" a stale ma 40% na volbach.
vy stale cakate ze tu budem obhajovat bugara, pretoze som napisal ze idem volit jeho. ide o to ze ci uz zvolim sulika, matovica, prochadzku alebo bugara, ziadny z nich nedostane dostatok hlasov aby vedel zostavit sam vladu (popripade koaliciu s jednou max dvoma stranami) takze vo vysledku je to jedno, dalsie volby v style "volim mensie zlo".