Gel na vlasy
Re: Gel na vlasy
Zbehol som do tesca, nemali ju, ale zobral som nejakú pastu od Syoss, tiež matná, tiež vraj "extra strong", ale drží ešte podstatne slabšie ako ten vosk, ale za to ju vôbec nevidno. Skúsim ešte nájsť tú got2b, ale nedávam jej nádeje. (Problémy prvého sveta, viem
)
Skus to zafixovat lakom a objednaj si tu American Crew gumu (Fiber),v drogeriach su tie vsetky vosky,pasty atd. na jedno kopyto...
Dnes mi prišiel ten Fiber od American Crew, to je iná liga.
Silné jak haj*el, a pritom ani trochu mokrý efekt. Presne to, čo som hľadal. Plus super vôňa. Škoda len trošku tej ceny a dostupnosti. 
Som rád, že je to podľa predstáv [emoji4] Tak vieš, za kvalitu sa platí [emoji1]... Ak si objednal to 85g balenie, tak to ti vydrží dosť dlho, ono stačí máličko aplikovať
Jop, 85g. To sa mi páči, že toho netreba veľa.
Inak, je to až tak silné, že mi zopár vlasov v ruke ostalo, toto iné gély nerobili. Dokonca ani tie Glue.
Inak, je to až tak silné, že mi zopár vlasov v ruke ostalo, toto iné gély nerobili. Dokonca ani tie Glue.
Chalani používa tu niekto aj tužidlo na vlasy?Tuzidlo mi príde lepšia voľba ako gél respektíve pre mna "jemnejšia" lebo mám husté vlasy a predpokladám že tužidlo tak radikálne vlasy nezlepuje ako gél.Akurat mám problém vybrať to správne tužidlo lebo na internete som som pozeral produkty tuzidiel čo zväčšujú objem vlasov čo ja práve nepotrebujem,za vaše rady vopred dakujem
Nie je gel ako gel, nie je lak ako lak a nie je tužidlo ako tužidlo.
Slabé gély nezlepujú vlasy, a silné tužidlá zlepujú vlasy. Ak máš husté vlasy a nechceš zväčšovať objem, tak tužidlo určite nie. Tužidlá sú hlavne pre ženy a vyšší objem je asi ich hlavný účinok. Na tvojom mieste by som kúpil buď nejaký lak, slabší gél, alebo hľadal "pastu" do vlasov, to je také konzistenčne menej lepivé ako gél, skôr ako krém, a je to slabšie.
Slabé gély nezlepujú vlasy, a silné tužidlá zlepujú vlasy. Ak máš husté vlasy a nechceš zväčšovať objem, tak tužidlo určite nie. Tužidlá sú hlavne pre ženy a vyšší objem je asi ich hlavný účinok. Na tvojom mieste by som kúpil buď nejaký lak, slabší gél, alebo hľadal "pastu" do vlasov, to je také konzistenčne menej lepivé ako gél, skôr ako krém, a je to slabšie.
Prípadne (neviem, ako sa to správne volá) tú vodu s rozprašovačom do vlasov. Robí to Got2b a lacnejšie aj Balea. Mne sa to na mojich normálnych vlasoch až tak neosvedčilo, ale husté by to mohlo podržať.
Na druhej strane - keď dobre a v správnom množstve rozotrieš gél alebo pastu, tak ti to vlasy nezlepí.
Na druhej strane - keď dobre a v správnom množstve rozotrieš gél alebo pastu, tak ti to vlasy nezlepí.