Andorid TF300T problem so zapnutim - FIXNUTE

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Andorid TF300T problem so zapnutim - FIXNUTE

Príspevok od používateľa Runes »

Cafko
stala sa mi dost nepekna vec, mam na mojej TF300 CM12, dal som v menu ze tovarenske nastavenie a stala sa nepekna vec, tablet sa klasicky restartol zacal bootovat hodi sa logo ASUSU a nasledne logo TEAMWIN toto stale blika do nemoty.
Take ze vlume down a start som skusal a nic, aktualne je proste ten tablet ani obraz ani zvuk zije si svojim zivotom a mna igornuje.
Aka je tu moznost flashnutia ho cez PC ? Ci sa mozem rozlucit ?

pripajam video
dobi235
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Andorid TF300T problem so zapnutim

Príspevok od používateľa dobi235 »

skus tam hodit nejaky kernel s recovery a flashni tu romku znova
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

:D spomal synak ako dik za radu ale bud je to nad moj level v tomto zrychlenom navode alebo to nepude :D do vcerajsieho dna som dokazal s tabletom tolko ze som z asus stranky stiahol progrma ktory odblokoval device, nasledne som cez daky cmd line zmenil daco ako "BIOS" to je ten teamwin a potom tade som menil verziu systemu, viac som sa zatial nehral.
V aktualnom stave neviem ako vobec spojit to zariadenie s PC. Tak skus prosimta troska pomalsie :)

//autoeditácia príspevku (05 Jún 2015, 11:40)
no tak som pocital tuna a asi nie som jediny :D http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1922118
btw pripojil som to k PC a pc ho vidi ako transformer ale nevie k nemu ani ovladac ani nic poriesit proste vidi ho nechce ho ale to znamena ze mozno daky previt program by sa vedel do neho dostat co ja aspon male plus :)
dobi235
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dobi235 »

ano zmenil si kernel lebo na stock by si nerozbehal CM12... a to teamwin je recovery (TWRP) .. nevies sa dostat ani do recovery menu? netusim ako je to na tom tablete ale zvykne to byt stlacanim niektoreho tlacidla hlasitosti po starte alebo drzat niektore pocas zapinania... ak by si sa vedel dostat do recovery tak len znova flashnut tu romku
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Jo jo to ukazujem aj v tom videu ze nejde. Ale vo som kukal tak vela ludi s boot loopom popisuje ze ta kombinacia gombikov nefici. Btw rozdiel je v tom ze im to zamrzne na tom logu asus ja sa posuniem o pol kroka dalej zacyklim sa na logu teamwin :-)

//autoeditácia príspevku (21 Jún 2015, 13:25)
asi som to fixol :D
Tablet po pripojeni k pc sa nevedel indentifikovat tak som mu nasilu natlacil driver od fastboot ze to je android boot recovery
nalsedne podla tohotot http://www.howtogeek.com/125769/how-to- ... e-utility/ som pustil ten comand line a po odoslani tohoto prikazu
adb -d reboot-bootloader ma to hodilo do droida po restarte priamo do TWRP tam som dal uz len wipe a preinstalovat droida ten sa aktualne este instaluje.
S toho mi plynie ze ked som dal ten prvi WIPE v OS tak ten magor zmazal daku cast TWRP a tam sa to zacyklilo.
Idem tam dat naspat starsieho droida co bol stabilny a bude :)

btw pomohli tieto dve stranky a daka intuicia :)
http://www.howtogeek.com/125769/how-to- ... e-utility/
http://android.stackexchange.com/questi ... g-recovery

EDIT:// Takze je tam aktualne CM10 kym sa nerozhodnem co dalej zatial vsetko fici aj GAPS :)
Napísať odpoveď