Na jednej strane napíšeš "lebo mi je sympatický" a potom kritizuješ terajšiu voličskú základňu , ktorá volí Fica práve preto lebo im sympatický (a samozrejme istoty)
Ja by som volil SAS práve pre dôvody ktoré už boli vypísané , dúfam že budú mať nejaké rozumné percento ale zatiaľ to tak nevyzerá
Nejde o dekriminalizovanie marihuany atď ale práve preto že že verím v ich schopnosti čo sa týka ekonomiky a celkovo názorov , volil som ich aj naposledy.
Podstatné bude aby mal smer opozíciu , ktorá by sa vedela zomknúť keď pôjde do tuhého
Zatial som prikloneni Sieti ale SaS sa mi zda lepsia, dovody tu uz boli spomenute u inych a ine ma nenapadaju. SaS volit asi nebudem lebo je to skor zahodeny hlas v globalnom meritku (teraz by neziskali ani kreslo)
Zatial som si nevida takého v Slovensku, kto by ma zaujal!
Môž byt je to pråve druhá Meciarová vláda, ktoráje mojīm rozhodnurím. Jedného rána som bol sám doma.Aby nebol hluchý dom zapol som si TV 2 no veseláhádka a to Mečiar daval do zubov Dúrajovi a tu zaznrl gong prestávka. Kameri ktoré brali detaili povypínali ale prehľadová bolavv činnosti!Či vidím cez parlament trieli Mečia za Dúrajom a aksa plácajú po chrbtoch tak sa plácajú. Uždávno bola prehľadová kamera vypnutá a ešte som civel na tmavú obrazoku. Tam su utvoril mienku o vaľbách! Od tej doby ma volebná mistnosť nevidela, Aby so ja volil UVKSČ a ich synov
wladas: Bugar nepotrebuje byt aktivny, Madari maju svoju stranu a tam to konci, tie percenta dostanu vzdy. Preco prave Siet??? Ved to je strana, ktorej hlavny clen nema vysvetlene financovanie prezidentskej kampani, ktory taral o detektrole lzi a ktorej najtransparentnejsi podpredseda toho nataral tiez viac ako dost???
Galko si kto to pisal na FB ohladom predvolebnej koalicie. A tak sa spytam, ak ma niekto v tomto lepsi prehlad: Je mozne, aby strany isli do volby ako koalicia, trebars, ze pod cislom 10 by bola koalicia SAS-NOVA-OLaNO??? Pretoze Galko pisal nieco take, ze tie strany su na hranici zvolenia, resp. pod hranicou a ze jedina moznost je spolocna predvolebna koalicia. Tak som z toho pochopil tak, ze maju v plane spravit to co sa pytam.
Dakujem. Cize SAS+NOVA maju dokopy cca 6 percent, takze este by niekoho potrebovali. SKOK je udajne nastroj Smeru na znizenie hlasov opozicie, rovnako tak strana TIP. SDKU do volieb bude mat 0,5 percenta zabudnutych volicov a OLaNO moze ist do toho aj samostatne.
O strane SKOK bol jeden zaujimavy blog aj s prepojeniami, tma si mozete utvorit vlastny nazor na tuto vec. Nevedel som to najst, ale podarilo sa mi to, tu je to - http://zemanova.blog.sme.sk/c/377006/ni ... -skok.html
Ja budem voliť SaS. S určitými vecami nesúhlasím ale na 100% sa nedá s nikým súhlasiť. Sú bez rôznych káuz. Sulík má správny názor na fungovanie spoločnosti, štátu a ekonomiky. A ako sa ukazuje aj s Gréckom mal pravdu, okrem iného.
@beardie: OK teda, priznam sa k Smeru.. Najhlavnejsi dovod je jeho (podla mna) realny pohlad na ukrajinsku krizu a vztah k Rusku a kedze Galko zo SaS v suvislosti s tym podporuje zvysenie rozpoctu na armadu, uz ich viac volit nebudem, je mi neskutocne proti srsti podporovat uz tak nabalene zahranicne zbrojovky (hlavne zo slovenskeho rozpoctu), mame kde inde davat peniaze, staci si precitat ako je "podporovana" veda a vyskum u nas, viem ze ani Smer v tomto smere nerobi dost, ale je to vyber medzi zlym a horsim.. Priznam sa ze tema Ukrajina je pre mna velmi dolezita, preto Smer.
A kauzy pre mna nejako nie su argument, pretoze ich ma kazdy kto je pri moci, kazdy chce nahrabat pre seba co najviac a aj sa odvdacit sponzorom (tu ma napada - Siet uz teraz zacala masivnu bilboardovu kampan, kto ju financuje? Nech je to ktokolvek, zadarmo to nerobi) Aj Smer aj opozicia - obidve mali obrovske kauzy, v tomto si netreba nikoho idealizovat.
Beardie, mozes argumentovat, ja ti dam dalsie argumenty, mozes ma vulgarne nazvat, a ja ta tiez budem vulagrne nazyvat.. Mne pripada zmmysluplnejsia prva moznost, ale vyber je na tebe
To s tým odpočúvaním myslíš vážne? Robilo to Vojenské spravodajstvo so súhlasom sudcu. A k Sasanke. Prišlo k poškodeniu záujmov SR? Nastala vôbec nejaká škoda? Nie.
L.O.L.: a postoj SMERu k Ukrajinskej kríze. Na jednej strane sa trepe Putinovi do riti keď je v Moskve a na druhej Smerácky europoslanci hlasujú za sankcie a on sám je v Bruseli ticho. A taktiež nakupujeme od USA nové Blackhawky, príjimame do daru Hummer vozidlá atď, ideme nakúpiť od GB LAND ROVERy... Toto čo som napísal krásne vystihuje celý SMER a ich politiku populizmu.