Let lietadlom
-
JaQuBe
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Let lietadlom
ten immigration control sa robi kedy po pristati ked tam pridem ci pred odletom? inac pozeram prilety toho letu z kodane a vzdy pride aspon s 10minutovym predstihom a ten popradsky spoj odlieta s 20min meskanim, to by mi snad mohlo pomoct?
Vylezes z lietadla, potom je pasovka, potom vylezes von a ideš na security. Tieto low cost letiska nemajú tranzit, takze si treba vyhradiť vela času...
-
chlapec10
Addict
normalna kontrola cestovnych dokladov, kedze UK neni v Schengene......JaQuBe napísal:ten immigration control sa robi kedy po pristati ked tam pridem ci pred odletom? inac pozeram prilety toho letu z kodane a vzdy pride aspon s 10minutovym predstihom a ten popradsky spoj odlieta s 20min meskanim, to by mi snad mohlo pomoct?
Vystupis z lietadla, Vstupis do UK (kontrola dokladov immigration), nasledne bezis spat na bezpecnostnu kontrolu, teoreticky dalsi immigration control lebo odchadzas z UK (to presne neviem) a bezis do gate...
a ano, to by mohlo pomoct, dufaj ze priletis s predstihom a poprad bude meskat, to je tvoja optimalna kombinacia
Poprad meska pravidelne 10-15 minut. Ale to ti pomoze ak nebude naval a ak sa prekecas dopredu. Do buducna si vzdy bookuj letenky tak aby si mal vela casu na vsetko. Niekedy staci len ze bus zmeska a si doletel.
-
javatar
Hardcore addict
Napisem velmi podobne:
Luton je male letisko ale pri tak kratkom case na prestup sa moze posrat vela veci.
Takze odporucam - hned ako vystupis tak utekaj nech predbehnes na immigration cim viac ludi. Nasledne oslovuj ludi s tym ci ta pustia lebo mas dalsi let. Pri dalsej security odchyt nejakeho pracovnika letiska ci ta nepretlaci dopredu (ukaz mu letenku). Na Lutone som to este nevidel ale tak ja som este nevidel vela veci.
Good luck you will need it.
Luton je male letisko ale pri tak kratkom case na prestup sa moze posrat vela veci.
Takze odporucam - hned ako vystupis tak utekaj nech predbehnes na immigration cim viac ludi. Nasledne oslovuj ludi s tym ci ta pustia lebo mas dalsi let. Pri dalsej security odchyt nejakeho pracovnika letiska ci ta nepretlaci dopredu (ukaz mu letenku). Na Lutone som to este nevidel ale tak ja som este nevidel vela veci.
Good luck you will need it.
autor by mohol napisat aj datum, kedy leti
-
JaQuBe
Medium Star
letim 17.6 ..ty kokos dufam ze to stihnem leno ak nie tak neviem co budem robit... vychádza to okolo 30min cisteho casu od pristatia do zavretia gatu podla poslednych pristati
plan mam ze si sadnem co najviac dopredu z kodane a potom utekam cely cas, vsade kde sa da predbieham a security mam priority cize tam necakam nastastie
plan mam ze si sadnem co najviac dopredu z kodane a potom utekam cely cas, vsade kde sa da predbieham a security mam priority cize tam necakam nastastie
ak nestihnes, tak rataj okolo 60 az 100 eur za letenku do Kosic v ten isty den poobede
aktualne za 56 bez wizz clubu
pripadne sa presun na STN a odtial do RZE alebo BTS, za nepekne ceny
FR lieta do BTS aj z LTN, ale je to predrazene...
keby cosi, daj mi vediet, nieco ti operativne najdem
aktualne za 56 bez wizz clubu
pripadne sa presun na STN a odtial do RZE alebo BTS, za nepekne ceny
FR lieta do BTS aj z LTN, ale je to predrazene...
keby cosi, daj mi vediet, nieco ti operativne najdem
A to letíš prvýkrát, keď si si to nabookoval takto tesne?
Nabudúce už snáď budeš vedieť, že pri lietaní by si si mal nechávať aspoň hodinu a pol medzi príletom a odletom z prestupného letiska, lebo to nie je také jednoduché ako jazda autobusom alebo vlakom.
Nabudúce už snáď budeš vedieť, že pri lietaní by si si mal nechávať aspoň hodinu a pol medzi príletom a odletom z prestupného letiska, lebo to nie je také jednoduché ako jazda autobusom alebo vlakom.
-
JaQuBe
Medium Star
bohuzial prvykrat.. najviac ma serie ze ked tych 30minut pred odchodom zatvaraju gate tak potom sa tam uz nijak nedostanem aj ked ten let do popraduu vzlieta pravidelne o 20-30min neskor ako by mal?
Zatiaľ nestresuj 
Ten gate nezatvaraju presne. Ak to lietadlo meska tak zvyknu aj gate nechat otvoreny tych 10 minut navyse (teda aspon mne sa to tak stalo zatial)
-
chlapec10
Addict
fakt je.... ze spekulovanim teraz uz nic nezmenis a este sa viac vystresujes, plan ako zminimalizovat cas mas najlepsi ako sa da, takze teraz to je uz mimo tvoj dosah, dufaj v optimalny stav (skory prilet, male rady, meskanie odletu) a daj nam vediet ako si dopadol
-
JaQuBe
Medium Star
wuu tak som doma po polroku
z Kodane som vystupoval o 7 15 z lietadla, cize o 10 min skor, nasledne som bezal na ten immigration control, to mi prislo skoro zle ked sa tam zacali zbiehat ludia z 3 lietadiel ale nepapadne som sa preklzol dost dopredu a slo to aj rychlo nastastie..potom som bezal cele letisko az von, naspat na odlety, isiel som cez priority security a aj tak som musel cakat 5 min aj na nej a nasledne ku gatu a dal som to cele od vystupu z lietadla do prichodu na gate za 23min. s tym ze som bezal skoro cely cas..ale bonus je aj tak ze ten WizzAir nikdy neodlieta na cas a zacali boardovat 8:05 a gate sa mal zatvarat 7 50 cize uplne kludne by som to dal aj normalnym tempom ale nastastie som to dal s prehaldom vsetko na to ze som letel prvykrat:)
ahojte , vedeli by ste mi poradiť ? mám taký problém , odchádzam 24.6 z Prahy do Amsterdamu tam presadám a letím na Bali a odlet mám 7.7 z Bali takou isto cestou naspat tj - Bali(denpasar)-Amsterdam-Praha...
Chcel by som sa opýtať je možné nejako zmeniť ODLET z Bali ? naplánovali sme toho veľa a 2 týždne nebudú dosť.
Tj. odlet z Bali je 7.7. ale či by sa to dalo "prebookovať" napr na 15.7 ... ak áno , aké poplatky sú tam ... nikde to neviem nájsť , idem letieť prvý krát , spoločnosť je KLM Royal Dutch Airlines
Ďakujem za akékoľvek informácie
Chcel by som sa opýtať je možné nejako zmeniť ODLET z Bali ? naplánovali sme toho veľa a 2 týždne nebudú dosť.
Tj. odlet z Bali je 7.7. ale či by sa to dalo "prebookovať" napr na 15.7 ... ak áno , aké poplatky sú tam ... nikde to neviem nájsť , idem letieť prvý krát , spoločnosť je KLM Royal Dutch Airlines
Ďakujem za akékoľvek informácie
zalezi od konkretneho tarifu, predpokladam, ze ste asi kupovali jeden z najlacnejsich, tak to moze stat 100+ EUR, u niektorych tarifov to ani nemusi byt umoznene
zavolaj tam, kde si si to kupil, ci uz aerolinka alebo nejaky predajca leteniek
zavolaj tam, kde si si to kupil, ci uz aerolinka alebo nejaky predajca leteniek
-
hojko
Site Admin
Kamarat v zime prebookovaval letenku o jednej den neskor z Afriky na Slovensko cez Brussels Airlines a stalo to 500 dolarov. Platila to vsak firma.
Hodnotenie leteckych spolocnosti na rok 2015 - http://www.etrend.sk/relax/europskou-je ... lines.html
-
Daggertail
Light Professional
neviete ci mozem zobrat flasku alkoholu do velkeho kufru? letim s Czech airlines zo Seoulu... viem, ze v prirucnej to je zakazane ale o velkom kufri som sa nedocital