Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
Lebo ked das nejaku radodajku na disko tak ta na tom bude lepsie...
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no sak toto kolko krat baba mila povedal by si ze pana tak ju proste lames ohnes a ked ju megas tak take polohy struha ze ti je jasne ze nie si prvi a asi ani posledny 
to ked tu citam vsetky tie teorie ako zbalit babu, "zenske wingami"ci co, finticky,metoda taka a hentaka, tak je to trochu do smiechu.. Ked sa prilis tlaci na pilu, tak malokedy to dobre dopadne,lepsie je dat veciam volnejsi priebeh.
Tak schvalne, @Runes, kolko kratRunes napísal:no sak toto kolko krat baba mila povedal by si ze pana tak ju proste lames ohnes a ked ju megas tak take polohy struha ze ti je jasne ze nie si prvi a asi ani posledny
-
Runes
Addict
tak mne sa to osobne stalo 2x, jedna sa tvarila jak uplne nevinatko ale ked sme sa vratili s nocnej prechadzky na slavine naspet do auta na zadne sedadlo kde som chcel len konverzovat a mozno smatrat tak po hodinke s nou som mal uz len hrozienka
pochopil som ze to teda nebolo ten krat po prve a bolo mi to jedno lebo vysmaty som bol este 3 dni 
a ta druha ked to zobrala do ruk nasledne do ust tak tez som pochopil ze ta bud ma doma zberatelsku sadu chupa-chups a hackovacu sadu alebo som asi neni tiez prvi ktory ju zlomil.
rovnako mam jednu kamosku ktoru som ja neporiesil ale mile brilate blondave lubi to psikov robi to na recepcii a tak proste by si povedla ze ani nevie co je to chlap a raz som si s nou na takuto temu pisal a ona zadeli ze pozvala kamarata na caj a ze uz asi nepride a ja ze preco, a ona ze no lebo samozrejme ze som nechcela len caj len sa dako zlakol ked sme to robili a ja som som mu zobrala ruku a strkala si jeho prst do dalsej dierky
som oplul monitor vtedy
a ta druha ked to zobrala do ruk nasledne do ust tak tez som pochopil ze ta bud ma doma zberatelsku sadu chupa-chups a hackovacu sadu alebo som asi neni tiez prvi ktory ju zlomil.
rovnako mam jednu kamosku ktoru som ja neporiesil ale mile brilate blondave lubi to psikov robi to na recepcii a tak proste by si povedla ze ani nevie co je to chlap a raz som si s nou na takuto temu pisal a ona zadeli ze pozvala kamarata na caj a ze uz asi nepride a ja ze preco, a ona ze no lebo samozrejme ze som nechcela len caj len sa dako zlakol ked sme to robili a ja som som mu zobrala ruku a strkala si jeho prst do dalsej dierky
Ok, teba sa uz radsej nic nebudem pytat
pretoze (hoci nie som spokojny) je moj zivot ako tak fajn, ale vzdy ked napises nejaku prihodu zo zivota tak moj zivot je v porovnani s tym asi ako ciernobiela telka s komunistickym signalom vs fullhd plasma
Celá táto téma, rady a sexuálny kanci je zhrnuté v tomto videu:
Runes napísal:tak mne sa to osobne stalo 2x, jedna sa tvarila jak uplne nevinatko ale ked sme sa vratili s nocnej prechadzky na slavine naspet do auta na zadne sedadlo kde som chcel len konverzovat a mozno smatrat tak po hodinke s nou som mal uz len hrozienkapochopil som ze to teda nebolo ten krat po prve a bolo mi to jedno lebo vysmaty som bol este 3 dni
rovnako mam jednu kamosku ktoru som ja neporiesil ale mile brilate blondave lubi to psikov robi to na recepcii a tak proste by si povedla ze ani nevie co je to chlap a raz som si s nou na takuto temu pisal a ona zadeli ze pozvala kamarata na caj a ze uz asi nepride a ja ze preco, a ona ze no lebo samozrejme ze som nechcela len caj len sa dako zlakol ked sme to robili a ja som som mu zobrala ruku a strkala si jeho prst do dalsej dierkysom oplul monitor vtedy
- Prílohy
-
- 10459107_866431540082751_2384477306484699823_n.jpg (19.81 KiB) 1224 zobrazení
teraz v lete nemozu mat chalani problem zbalit babu iba na sex. Vsade same nadržane babeny, z ktorych to doslova srší, napr isiel som dnes vynimocne v autobuse,poloprazdny predo mnou si sadla oprpoti jedna mlada,minisukna ako opasok, a este si nohy dala tak od seba ze bolo vidno ako sa jej nohavicky zarezavaju do .. /a to urcite nie som krasavec/
gogo956, a bolo čoro moro alebo nie? 
-
Runes
Addict
to ze ma zaparenu .... neznamena ze ta chcela dat
a popravde to by ani nebolo ono
zasa aspon trosku musis mat pocit dobivania 
BUUUURN! 
Tiez si myslim ze kopa muzov maju tak nezdrave sebavedomie, ze "expertne" rozoznaju signal ze po nich nejaka baba ide po nich ide, pricom ona ich ani neregistruje. Troska sebareflexie, panovia, nezaskodi
A inac nechapem vsetky tie letne radovanky, ved strategia je dostat sa do "normalneho modu operacie" (=zimy) a tam potom teplo neomamuje ludi ... je akoze pekne ak niekto argumentuje ze vsetcia budu skuat ako kraliky v lete ked sa neskor bude stazovat ze je totalne neproduktivny a "neda sa sustredit" alebo ze ho zamestnavatel tyranizuje bez klimy/mineralky, etc. Cize lubovolna strategia musi zachovat produktivitu a dusevnu stabilitu. Kebyze idem na nejaky hudobny festival a niekolko dni nerobim nic ine ako chlast, MDMA, to vsetko v takom teplme ze sa mi balena voda pomaly vrie tak by som asi aspon pusu ziskal, lenze ta cena + (zdravotne) riziko.
Cize osobne neviem ci sa da leto pokladat za vyhodu ...
A k tebe, Runes: neviem, ten pocit dobyvania je mozno dobry ak si sebavedomy, ak nie si tak to velmi rychlo utopi akukolvek shahu ("ved ma nechce"). Zasek potom kde je hranica medzi nie=nie a nie=ano? Kebyze sa nejakej pacim (statisticky take su i ked asi velmi malo) tak by ma nekladenie zbytocnych prekazok velmi potesilo ...
Tiez si myslim ze kopa muzov maju tak nezdrave sebavedomie, ze "expertne" rozoznaju signal ze po nich nejaka baba ide po nich ide, pricom ona ich ani neregistruje. Troska sebareflexie, panovia, nezaskodi
A inac nechapem vsetky tie letne radovanky, ved strategia je dostat sa do "normalneho modu operacie" (=zimy) a tam potom teplo neomamuje ludi ... je akoze pekne ak niekto argumentuje ze vsetcia budu skuat ako kraliky v lete ked sa neskor bude stazovat ze je totalne neproduktivny a "neda sa sustredit" alebo ze ho zamestnavatel tyranizuje bez klimy/mineralky, etc. Cize lubovolna strategia musi zachovat produktivitu a dusevnu stabilitu. Kebyze idem na nejaky hudobny festival a niekolko dni nerobim nic ine ako chlast, MDMA, to vsetko v takom teplme ze sa mi balena voda pomaly vrie tak by som asi aspon pusu ziskal, lenze ta cena + (zdravotne) riziko.
A k tebe, Runes: neviem, ten pocit dobyvania je mozno dobry ak si sebavedomy, ak nie si tak to velmi rychlo utopi akukolvek shahu ("ved ma nechce"). Zasek potom kde je hranica medzi nie=nie a nie=ano? Kebyze sa nejakej pacim (statisticky take su i ked asi velmi malo) tak by ma nekladenie zbytocnych prekazok velmi potesilo ...
Hovorí sa im alfa samci.LeibnitzX napísal:Tiez si myslim ze kopa muzov maju tak nezdrave sebavedomie, ze "expertne" rozoznaju signal ze po nich nejaka baba ide po nich ide, pricom ona ich ani neregistruje.
Wat?LeibnitzX napísal:BUUUURN!
Si to zase komplikuješ, analyzuješ a potom ti z toho vyjde takáto hovadina. Čo má teplo v kancli/pracovisku s tým, že sa ľuďom nechce šukať? Keď ideš na kúpalisko, tak si myslíš, že tým ľuďom to teplo vadí? Na takýchto miestach zbalíš babu jedna radosť...
U nich je to skor naopak nie?Terepin napísal:Hovorí sa im alfa samci.
Nie. V ich ponímaní každá ich chce a tie, ktoré nie, o tom ešte nevedia.
Pilifo
Runes
nebalim cudzie zeny, z toho som uz vyrastol,som zadany. Ale teraz v lete je to doslova vidno ako obom pohlaviam hormony striekaju usami, nemoze byt tazke niekoho zbalit,aj hocikde na kupalisku je kopec mladych bab ktore cakaju ze ich niekto zbavi nudy- same prilezitosti pre niekoho nezadaneho.
Ma to samozrejme svoje biologicke pozadie: v lete vplyvom zvyseneho slnecneho ziarenia rapidne stupa synteza vitaminu D z cholesterolu. A vitamin D ma vplyv na hladinu testosteronu, ktory ako vieme je zodpovedny za sexualne libido nielen u muzov ale aj u zien. Preto sa casto v tomto obdobi muzi aj zeny utrhnu z retaze a ako kraliky vyvadzaju neplechu 
Runes
nebalim cudzie zeny, z toho som uz vyrastol,som zadany. Ale teraz v lete je to doslova vidno ako obom pohlaviam hormony striekaju usami, nemoze byt tazke niekoho zbalit,aj hocikde na kupalisku je kopec mladych bab ktore cakaju ze ich niekto zbavi nudy- same prilezitosti pre niekoho nezadaneho.
Čau čaja, mám doma nadupaný komp, nechceš zahrať DOTA2?gogo956 napísal:aj hocikde na kupalisku je kopec mladych bab ktore cakaju ze ich niekto zbavi nudy
Chod s kamošom na plavku, hadzte si loptičku a "omylom" ju ho do ženskej. Prvý kontakt vybavený, už len konverzujete...
Terepin
tak tahat hned domov babu s ktorou sa vidis prvykrat asi nebude uplne najlepsi napad /teda ona asi nebude mat pre to pochopenie/, ale mozu spolu konverzovat na tom kupku a ziska jej telefon
beardie
alebo hrat s kamosom cojaviem badminton a potom pozvat babu ci sa nechce prestriedat,len potom sa treba s tym kamosom dohodnut ze kto co aby sa nepobili
tak tahat hned domov babu s ktorou sa vidis prvykrat asi nebude uplne najlepsi napad /teda ona asi nebude mat pre to pochopenie/, ale mozu spolu konverzovat na tom kupku a ziska jej telefon
beardie
alebo hrat s kamosom cojaviem badminton a potom pozvat babu ci sa nechce prestriedat,len potom sa treba s tym kamosom dohodnut ze kto co aby sa nepobili