Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
tak to je absolútne neproduktívna rada - trh je bohatý a koss ani so svojou "doživotnou" zárukou nejako extra bojovať nemôže
-
Ryan Giggs
VIP
Jo, to som nejak prehliadol že neposielaju do SR. Kľudne to kup z ebay.uNfEiL napísal:
Díky za link, ale ak mi to správne Google Chrome preložil, tak neshipujú na Slovensko. Mám teda kúpiť odtiaľto? http://www.ebay.com/itm/Headset-MH1-EC2 ... 23383e1982
Ano, a za doživotnu zaruku zaplati viac ako za sluchadla...martin67 napísal:Určite by som šiel do značky Koss a vzal niečo s doživotnou zárukou, moje staré majú asi 5-6 rokov a úplna spokojnosť
Nejaky tip na sluchadla ako darcek? Poziadavky su len ze by to nemali byt spunty, mali by byt teda nahlavne, nie velmi velke, a nie KOSSy. Bolo by to na hudbu. Cena - mozno nejaka stredna cesta, nakolko to bude darcek. Idealne ak by boli dostupne na SK trhu kvoli casovej tiesni a tiez pripadnym reklamaciam, a podobne. Dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Na takto stroho polozenu otazku sa neda odpovedat nic, zaroven ale aj cokolvek.
Na doma ci prenosne? Co je to stredna cesta? Su sluchadla aj za 2-3000 €. Takze stredna cesta je tym padom polovica. Ake zanre sa budu pocuvat najcastejsie.
Na margo Kossu, aktualne maju na trhu nove modely ktore su velmi dobre.
Na doma ci prenosne? Co je to stredna cesta? Su sluchadla aj za 2-3000 €. Takze stredna cesta je tym padom polovica. Ake zanre sa budu pocuvat najcastejsie.
Na margo Kossu, aktualne maju na trhu nove modely ktore su velmi dobre.
Viem, ze poziadavky neboli prave najkonkretnejsie... No je to vsetko co viem. Hudba sa pocuva rozna. Sluchadla sa budu aj prenasat, nepotrebujem vsak ale nejake extra prenosne/skladacie sluchadla. Ide len o to aby neboli privelke. Budget by bol povedzme do cca 180-200e. Ak by si mohol dat aspon nejake tipy na dobry nakup v podobnej cenovej hladine. Vdaka.
-
Ryan Giggs
VIP
To je velmi slusny rozpocet v ktorom sa da vybrat vela slusnych sluchadiel.
Ak to ma byt male tak idealne V-moda M80. Tie ale u nas nekupis. Z rozmerovo vacsich napr. V-moda Crossfade LP2, Focal Spirit One (One S)....
Ak to ma byt male tak idealne V-moda M80. Tie ale u nas nekupis. Z rozmerovo vacsich napr. V-moda Crossfade LP2, Focal Spirit One (One S)....
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No a teraz ja.
Potrebujem si kúpiť neake slúchadla na domov, kedže doteraz som používal doma pri kompe, na filmy a pod. svoje porta pro... ale po dlhšom čase (všetky časti GoT, za dva týždne) mi normálne na šuchali chrastu na hlave... tak obzerám sa po niečom pohodlnejšom. Budu použivane, iba na filmy, popripade, na dlšie cesty vlakom domov. takže aj hudba a podobne veci. Určite by som si nechal doporučiť na cele ušnice, a most by mohol byť neak polstrovany. Chcem aby aj neaky ten rok vydržali, aby sa ta koženka na na vankúšikoch náušnic, alebo ako by som to nazval, nezošúchala po dvoch mesiacoch. Takže take zhrnutie...
cenový rozpočet: max 50€ (s prižmúrením oka 60)
Potrebujem si kúpiť neake slúchadla na domov, kedže doteraz som používal doma pri kompe, na filmy a pod. svoje porta pro... ale po dlhšom čase (všetky časti GoT, za dva týždne) mi normálne na šuchali chrastu na hlave... tak obzerám sa po niečom pohodlnejšom. Budu použivane, iba na filmy, popripade, na dlšie cesty vlakom domov. takže aj hudba a podobne veci. Určite by som si nechal doporučiť na cele ušnice, a most by mohol byť neak polstrovany. Chcem aby aj neaky ten rok vydržali, aby sa ta koženka na na vankúšikoch náušnic, alebo ako by som to nazval, nezošúchala po dvoch mesiacoch. Takže take zhrnutie...
cenový rozpočet: max 50€ (s prižmúrením oka 60)
-
Ryan Giggs
VIP
Z vonku napr. Takstar Pro 80. Predavaju sa aj u nas ako headset Kingston HyperX Cloud (mikrofon sa da odpojiť). Z našich obchodov niektore Superluxy (HD662, HD660) pripadne Samson CH700. Pripadne naškrab na Audio-Technica ATH-T500. Su sice nad limit, ale su to jedny z najpohodlnejšich sluchadiel. Dobre hraju a navyše maju štandardnu 5-ročnu zaruku. Všetko su to ale veľke, domace sluchadla s dlhym a hrubym kablom. Takže pri nejakom noseni po vlakoch je s tym treba ratať. A samozrejme zaberu v batožine veľa miesta.
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
fiiiii... tie ATH-T500 vyzeraju podla mojich predstav... diki ryane
a hlavne, čo je na nich super je to, že nie je to ako s takými AD500X, ktorých ceny pre USA (na amazone) sú cca 85-90€ a tu 130+€
pokiaľ sa môžem pridať, tak oplatia sa určite
pokiaľ sa môžem pridať, tak oplatia sa určite
Caute, potrebujem pomoct s vyberom novych sluchadiel, akurat mam prisne limity - do cca 30 eur a jedine z http://datacomp.sk/ alebo http://www.focus.sk/
Maju to byt (idealne uzavrete) sluchadla do prace, necakam od nich vela, hlavne aby boli pohodlne (mam velku hlavu), integrovany mikrofon je bonusom, ale ked nebude, dokupim externy. Vychadza mi to na nejake lacne Sennheisery alebo Kossy, nieco ako:
Sennheiser HD 201, Koss UR/20, Koss UR/18, Koss UR/29 MIX JOCKEY.
Prehliadol som nieco? Mate nejaky tip? Diky
Maju to byt (idealne uzavrete) sluchadla do prace, necakam od nich vela, hlavne aby boli pohodlne (mam velku hlavu), integrovany mikrofon je bonusom, ale ked nebude, dokupim externy. Vychadza mi to na nejake lacne Sennheisery alebo Kossy, nieco ako:
Sennheiser HD 201, Koss UR/20, Koss UR/18, Koss UR/29 MIX JOCKEY.
Prehliadol som nieco? Mate nejaky tip? Diky
-
Ryan Giggs
VIP
Poslužiť poslužia všetky, čo sa ale zvuku tyka nečakaj od toho radšej nič. Nebudu to dobre investovane peniaze. Za 30 eur sa da inde nakupiť podstatne, podstatne lepšie.
Z tych skôr niektore Kossy. HD201 nie su veľmi pohodlne.
Z tych skôr niektore Kossy. HD201 nie su veľmi pohodlne.
diky za odpoved, co sa tyka zvuku, necakam od toho nic, no neinvestujem ja, ale firma a tam je limit cca 30 eur a spomenute obchody... Cize ide mi hlavne o pohodlie, predchadzajucy headset bol utrpenie...
Ake spunty teraz "ficia" v cene do tych 30€ ? Dnes som na biku zlomil moje VSD1 a zrejme sa mi ich podari zalepit, ale ak dlho to bude fungovat neviem, takze hladam nahradu. Ich zvuk mi vyhovuje, charakter sa mi velmi paci, na druhej strane pocuvam na biku basovejsiu hudbu, takze basovejsie sluchadla by mi v tomto pripade nijak nevadili.
Dolezite je aby nepadali z usi a boli podla moznosti ako tak odolne. Uprednostnujem CZ/SK shop, ale som ochotny nakupovat aj zo zahranicia.
Dolezite je aby nepadali z usi a boli podla moznosti ako tak odolne. Uprednostnujem CZ/SK shop, ale som ochotny nakupovat aj zo zahranicia.
-
Ryan Giggs
VIP
Nejak extra sa toho nezmenilo.
Takzr VSD3 zvonku. Basuju viac ako VSD1. A su lepsie. Alebo Tenore zero.
Takzr VSD3 zvonku. Basuju viac ako VSD1. A su lepsie. Alebo Tenore zero.
Asi by som siel skor do VSonicu, kedze nejaku skusenost s nimi uz mam. Tiez maju vymenitelny kabel, hoci ma VSD 1 toho prezil dost a zatial nevyzera, ze by polavil.
Este ma zaujima nazor na Xiaomi Piston. Tie su teraz celkom popularne.
// takze Vsonic asi nie. Maju rovny konektor a ten mi nevojde do stojana na mobil. Tenor vyzeraju podla recenzii fajn, ale kazdy kus hra vraj inak ...
http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.p ... &sk=t&sd=a
Este ma zaujima nazor na Xiaomi Piston. Tie su teraz celkom popularne.
// takze Vsonic asi nie. Maju rovny konektor a ten mi nevojde do stojana na mobil. Tenor vyzeraju podla recenzii fajn, ale kazdy kus hra vraj inak ...
http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.p ... &sk=t&sd=a
-
Ryan Giggs
VIP
To s Tenore platilo pri začiatku predaja.
VSD3 su aj s vymeniteľnym kablom, takže tam vieš dať iny. Pistony su horšie.
VSD3 su aj s vymeniteľnym kablom, takže tam vieš dať iny. Pistony su horšie.
Zrejme pojdem aj tak do Tenore. VSD 3 sa mi pacia, vymenitelny kabel je plus, ale Tenore ma nakoniec vyjdu lacnejsie. Je to len na bike, tam zvuk nie je tak dolezite a skor ocenim komfort (ktory neviem odhadnut).
Ako su na tom charakterom zvuku ?
Ako su na tom charakterom zvuku ?
-
Ryan Giggs
VIP
Su basovejšie ako VSD1. Trochu viac ako VSD3.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Poradí niekto slúchadlá "na uši" za cca 40€ ? Na vonku - počúvanie hudby z mobilu (Galaxy S6).