Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

LeibnitzX ----- nechces prist na vychod?

Nasprejuem na teba 50 tku opalovaci krem, dam klobuk na hlavu, stiahnem ti dole tricko, zviazem ruky eskapaskou, priviazem taznym lanom o volejbalovy stlp na sirave, dam ti slnecne okuliare, donutim ta cca o 9tej vecer zozrat viagru, okolo krku ti dam zvazok tych trhacich kondomov, prelepim hubu velkou izolackou, a pred teba postavim cedulku s napisom panic - matfyzak .... uspech zaruceny, tak o druhej tretej rano, .... nemusis ani nic robit.

:| popripade by si mohol uz uznat sam ze ide LETO ,.... vsetky nadrzane jak stepne kozy, tak preco to nevyuzit a neist niekde tam kde je tych zien vela a idu tam prave za tymto ucelom? Festy, sirava, zlate piesky, letoviska, proste miesta s obrovskou koncentraciou zien, .... kde by si si zarucene vybral. :arrow: ako fakt. bez srandy vazne.
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

Romantika ala qwerty - nechať sa znasilnit bandou cigánskych ženských. Ženských v tom lepšom prípade :-D
qwerty-xyz

beardie napísal:Romantika ala qwerty - nechať sa znasilnit bandou cigánskych ženských. Ženských v tom lepšom prípade :-D

studuj, a nemel .... tvoje trollovanie je sice desne otravne ale este znesitelne. Neviem odkial si ale na vychode by ti niekto dal pres drzku a nikto s tebou nestracal cas, lebo kto neprizna ze na sirave je kopec zien tam bud nikdy nebol alebo je to hnup alebo je to gay. ..... u teba to tipujem na vsetky tri variacie.

http://www.motelkamenec.sk/images

skor sa ale priklanam k tomu ze si maly teplos, lebo ked ta zena musi ZNASILNOVAT tak inak ako na homouska to s tebou nevidim. :wink: Mna zeny neznasilnuju, ja trtkam dobrovolne. Ked ty na silu, mno, dneska je to vraj normalne. :lol: :lol: :lol: :lol:
beardie
Redeemer
Redeemer

takmer si sa trafil :)
qwerty-xyz

:wink: hej ze ? sprav si radost beardie, popozeraj vsetky tie albumy, a vsetky fotky. je tam toho dost, .... pisem vsetky popozeraj. Plus toto je len motel. Samostatne areal mimo toho je plny stankov, a tanecnych ploch, a veeela vela ludi mimo toho co uvidis na fotkach, doslova tisice. takze taketo miesto je idealne pre autora temy, aj inych bojazlivych, kde je siroke spektrum vyberu zien, ktore tam prisli praaaave za ucelom zabevenia sa alebo hladania vztahu alebo hladania niekoho na jednu noc, je to rozne, najde tam kazdy to co chce. Pretoze areal je velmi velky, mimo motelu ako som uz pisal je taktiez velka zabava a vobec to nie je len disko, aj country aj ine styly.... :)
beardie
Redeemer
Redeemer

keby si bol trosku inteligentnejsi, tak pochopis, ze si nerobim srandu z miesta ako takeho (ktore je mi mimochodom ukradnute), ale z teba :)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

beardie napísal:keby si bol trosku inteligentnejsi, tak pochopis, ze si nerobim srandu z miesta ako takeho (ktore je mi mimochodom ukradnute), ale z teba :)
Ako každý, kto má IQ vyššie, než drevená doska.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

qwerty-xyz

urcite je to tam pekne, tie fotky su fajn, uzite si to :)
qwerty-xyz

:| ja sa snazim pomoct autorovi temy, beardie a spol su len chudaci, ktori by sa nazivo neodvazili ani ceknut. hrdinov bolo uz vela. :| je to smutne, o to viac, keby niekto napisal aj realnu radu, ktora sa riadi principom, co najmensieho odporu, pri najnizsej moznej zlozitosti, ako pisem ja. Ale tak co uz, ja som vraj blby ako drevena doska, vy ste najmudrejsi, preto sa diskusia tiahne na 29 stran bez vysledku, vsak?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

qwewrty často píše o veciach dosť surovo, ale v podstate má pravdu...Ak ti ide o to, aby si prvýkrát zasunul a neriešiš, či s tou babou zostaneš alebo nie, tak takéto miesta sú pre mladých ľudí ideálne a dovolím si povedať, že ťa v konečnom dôsledku vyjdu aj lacnejšie, ako keby si si len zaplatil štetku za 60€.

Ak máš problém komunikovať s babami a chceš sa v tom zlepšiť, tak nie je nič jednoduchšie ako oslovovať neznáme baby na kupku v lete. Podľa mňa je to o niečo lepšie prostredie ako v kluboch, do ktorých sa zväčša chodí kvôli baleniu, ale na kupku to nie je úplne prvoradý cieľ, takže si myslím, že by ťa baby nemuseli hneď odpálkovávať, aj keď budeš trochu nervóznejší. No a výhoda je, že ak to s nejakou nevyjde, máš tam milión ďalších :)
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

že vas to bavi mu tu radiť stale dookola to iste,ked to za 29stran nepochopil tak to nepochopi asi nikdy
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

Pilifo napísal:Ak máš problém komunikovať s babami a chceš sa v tom zlepšiť, tak nie je nič jednoduchšie ako oslovovať neznáme baby na kupku v lete. Podľa mňa je to o niečo lepšie prostredie ako v kluboch, do ktorých sa zväčša chodí kvôli baleniu, ale na kupku to nie je úplne prvoradý cieľ, takže si myslím, že by ťa baby nemuseli hneď odpálkovávať, aj keď budeš trochu nervóznejší. No a výhoda je, že ak to s nejakou nevyjde, máš tam milión ďalších :)
Na to aby bol na kupku uspesny podla mna musi aj nejak vyzerat. A nemyslim si, ze on matfyzak bude mat nejaku dobru a aspon kus opalenu postavu.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Keby aj nemal top postavu, tak na kupku nájdeš aj kopu báb, ktoré tiež nemajú dokonalú postavu. Nemusí to hneď skúšať na modelky :wink:
qwerty-xyz

:| asi tak, zase az tak o postavu neide.

:| jasne ze ked mas top vyrysovanu postavu, kluce od najnovsieho bavoraka v jednej ruke, iphone 6 plus v druhej, a na hlave raybany za drahe looove, ku tomu este vajcorezky plavky a v nich taky objem ze aj ked vyjdes z ladovej vody, vyzera to akoby si mal v gatiach flasu od piva tak to ide o dost lahsie, ... :)
LeibnitzX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

Ja nechapem preco ma tu niektori maju za (pardon) debila. Mam dojem ze ked niekto nieco napise tak pise typom "prva vec ma napadla, naco uvazovat, rovno napisem"

1) Kebyze sa chcem stretavat so zenami tak mozem zajst na medicinu alebo sociologiu alebo podobne skoly kde tych zien je dost. Problem teda nie je s tym "kde najst" (ale ano, v nativnom prostredi je ich prakticky 0) ale skor inych veciach

2) Ked sa bavime o fyzickych vlastnostiach, tak postavu zlu nemam, ale ak zene ukazes dvoch muzov s BMI 21, jeden ma 170cm a druhy 190cm, inak rovnaku tvar tak ten druhy bude v drvivej vacsine (aspon >95% pripadov) ovela uspesnejsi. A s tym clovek nenarobi. Pretoze ten prvy bude vyzerat ako joker. Vies ake trapne je pozerat sa na zenu smerom hore? Navyse zena sa na teba pozera dole, takze namiesto toho aby sa citila submisivnejsie/feminitnejsie tak sa skor citi ako tvoja mama

3) Zien sa teda niekde (okrem ineho na festivaloch) da najst vela, to vsak NEznamena ze existuje nejaka co ma zaujem. Hlavne nechapem, standardy v zmysle trhu sa nemenia, rovnako ako viacero zien ma aj viacero muzov "viac testosteronu" (i ked si nemyslim ze leto je len o testosterone) a rozdelenie kvalit muzov sa nezmeni, tym padom (hrubo povedane) ak je zena v top 30% atraktivity, tak ma pravo randit s top 30% muzov (z hladiska sebavedomia,charizmy,majetku,statusu, vysky, vyzoru, etc.). To ze maju vacsiu chut na sex dodava vacsiu likviditu na trh, nemeni cenu zien. Neni to o tom ze $200.000 dom kupis v lete za $80.000. Je to o tom ze lahsie najdes niekoho kto ponukne $200.000

inak povedane, ak v zime zbalis 5, tak v lete 15, ak v zime 0 tak v lete tiez 0. Hlavne nechapem preco si tu ludia myslia ze ak random dojdes za nejakou zenou tak bude cela hotova z toho ze ma moznost sa s tebou rozpravat? Toto myslenie hranici s nezdravym sebavedomim (ktore je asi (paradoxne) je sucastou "alpha samcov"). Myslim ze kazdy clovek si vie spravit svoj vlastny program a ziadna zena sa nebude spoliehat typu "oh nic nerobim len si sadnem, zabavi ma nejaky muz a ak nie tak sa budem cely den nudit".

A qwerty: vdaka, na vychod nechcem ist. Moj ciel je sustavne sa posuvat sa opacnym smerom :)

K!K0: nesuhlasim, ale ak sa objektivne pozriem na tuto diskusiu tak to tak moze vyzerat. Niekedy zacinam uvazovat ze to ze niektori ludia nemaju sex je normalne, teda pochopitelne ich to bude stvat (ako napriklad mna), ale kebyze sa dokaze rozmnozit kazdy muz tak by evolucia nikdy nepokrocila a mi by sme skoncili uz davno :D. (pre evoluciu je pravdepodobne lepsie ak 1 kvalitny muz oplodni 2 zeny a ten druhy muz pojde dokelu). Zivotosprava, peniaze a vzdelanie zlepsie vyhliadky muza (provider) ale jeho geneticky material (ktoreho dieta zdedi 50%) to vobec nezmeni...
A niekto moze protiargumentovat ze sex!=deti co je samozrejme pravda, ale v minulosti antikoncepcia neexistovala a tych par dekad co existuje je takmer zanedbatelnych v porovnani s dlzkou vyvoja ludi (teda sa to zenam nedostalo do mysle. Aj ak chcu sex na 1 noc chcu ju s niekym geneticky vitalnym, rovnako ako muzi nechcu sex na 1 noc s nejakou 200kg velerybou)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

LeibnitzX napísal:Hlavne nechapem preco si tu ludia myslia ze ak random dojdes za nejakou zenou tak bude cela hotova z toho ze ma moznost sa s tebou rozpravat?
Nie, nebude z teba hotová, ale ak sa s ňou budeš baviť na úplne obyčajné témy (čo okrem kupka ju baví, či má rada viac leto alebo zimu a podobne banálne témy), tak ak to nie je namyslená kunda, vadiť jej to nebude. Neviem, prečo z toho robíš takú vedu, ženy sú rovnaké ľudské bytosti ako chlapi a v podstate sa s nimi môžeš baviť o tom istom ako s kamošmi, ktorí zrovna nie sú odborníci v IT. Jediné divné témy pre ženy, ktoré ma napadajú, sú IT, technológie, detailne šport a autá. O všetkom ostatnom ako cestovaní, záľubách, škole, práci, zážitkoch sa s nimi môžeš kľudne baviť.
LeibnitzX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

mne by bolo dost neprijemn kebyze za mnou dojde random muz (predpokladajme ze bez sexualneho zaujmu) a zacne sa ma na vselico vypytovat ...
A namysleny nie som,na to mi chyba sebavedomie ...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

tak proste iba pockaj dokym skoncis skolu, zamestnaj sa vo velkej firme kde je kopec zien a tam si ta uz nejaka klofne. Ine riesenie asi nie je, ked si tie ostatne co sme ti tu ponukli odmietol.. Ono ked budes zarabat tak budes atraktivnejsi, budes moct frajerky pozyvat do drahych reštík,na dovolenky a budu vidiet aku mas perspektivu do buducna. Lebo aspon priemerne vyzerajuca zena je na nieco take zvyknuta,castokrat ich balia aj podstatne starsi chlapi ktori maju znacne financne zazemie /oproti studakovi/
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak to si zabil..ak je baba slobodna tak je velmi pravdepodobne, ze hlada niekoho ci uz na vztah alebo na jednorazovku. ak nie je tak ta posle do teplych krajin hned (jedine, ze by si bol extra super v porovnani s jej sucasnym)
kamaratku dokonca jeden chalan zbalil v autobuse s tym, ze si chce pozicat jej telefon kvoli jednej sms. tam jej napisal, ze sa mu paci a ci by s nim nesla von + jeho cislo. vsimla si to az neskor. takze dokonca ten chalan ani nemusel poriadne prehovorit okrem jednej otazky a zdvorilostnych fraz "prosim" a "dakujem".

tvoj problem je, ze nic z toho co tu je popisane pomaly uz na knihu ty nikdy neskusis, lebo zbytocne polemizujes a robis vypocty :D budes musiet pockat kym vyvinu robotov na urovni ludi lebo inak si nevrznes synku
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Holt, láska niečo stojí.
Napísať odpoveď