//autoeditácia príspevku (07 Jún 2015, 9:29)
Kto v dnesnej dobe nie je iluminat?
Kto v dnesnej dobe nie je iluminat?
snad toto myslis ironickyharrison314 napísal: Testy sa zakazat nedaju
Žiaden....okrem toho že všetko to ovladá Iluminátsky jašter a ten ti to nedovolí....proste stýmito ľudmi sa stále budeš točiť v kruhu kde sa jedna konšpirácia vysvetľuje druhou... je tu 180 strán vyvracania bludov a výsledok ? ....beardie napísal:Aký je problém publikovať výsledky vo vedeckom časopise alebo na konferencii na nejakej univerzite?
take, ze aj tu mas hranice, ci uz okruh ludi, pred ktorymi by si to prezentoval a nasledna massmedializacia, myslis, ze je automaticka ? mame tu vela casopisov, ktore bez reklamy nemaju sancu prezit a znovu, myslis, ze mozu publikovat hocico ? nie, nemozu, v tom vidim zasadny problem a preto podporujem ZaV.beardie napísal:Aký je problém publikovať výsledky vo vedeckom časopise alebo na konferencii na nejakej univerzite?
Vedecke prace sa nepublikuju v casopisoch typu Plus 7 dnibutthead napísal:nedaju, ale mozes testovat kolko chces a vysledky aj tak potrebujes niekde odprezentovat aby to videlo co najviac ludi a ako ich odprezentujes ? no predsa pred mediami a teda pred zadavatelmi reklam musis dat vediet o co ide
Ja neviem na akej planete zijesbutthead napísal:alebo aj chcel by som vediet tvoj nazor na to ako funguju vseobecne redaktori v mediach, skusme v tych hlavnych rtvs, joj, markiza a pod., myslis ze redaktor moze natocit akukolvek reportaz a mu to bude automaticky odvysielane v spravach ?
To ani nemozes mysliet vaznebutthead napísal:ok
take, ze aj tu mas hranice, ci uz okruh ludi, pred ktorymi by si to prezentoval a nasledna massmedializacia, myslis, ze je automaticka ? mame tu vela casopisov, ktore bez reklamy nemaju sancu prezit a znovu, myslis, ze mozu publikovat hocico ? nie, nemozu, v tom vidim zasadny problem a preto podporujem ZaV.
Ja pijem vo velkych dvakach kavu a tiez nebyvam chori, na tom daco budebeardie napísal:No butthead pije vitamín C vo veľkých dávkach a nebýva chorý
najprv sa nauc chapat a nevytrhavat veci z kontextu, potom reagujharrison314 napísal: Vedecke prace sa nepublikuju v casopisoch typu Plus 7 dni![]()
no ja neviem na ktorej ty, ale ja si za tymto stojim zo zrejmych dovodov, ci mi veris mi je u r*ti.harrison314 napísal: Ja neviem na akej planete zijes
opat zle pochopenie kontextu o com pisem, nezatracujem tuto pracu a vacsina je ok, u mna je rozporuplna aplikaciaharrison314 napísal: To ani nemozes mysliet vazne![]()
Vedecke studie nie su primarne urcene pre siroke publikum, ale ked ktokolvek chce moze si ich precitat.
Vedecke prace sa bezne publikuju na nete, ale to asi nema dost siroke publikum.
Vies tu je masmedializacia zbytocna, dolezite je aby sa to dostal k tym spravnym ludom (napr. lekarom), neviem ako teba, ale vetcinu leudi nezaujima, ze bol objaveny novy liek na vysoky krvny tlak, co ucinkuje o 20% lepsie u deti medzi 5 a 15 rokom zivota.
chces povedat, ze kazdy clovek je rovnaky ?harrison314 napísal: Ja pijem vo velkych dvakach kavu a tiez nebyvam chori, na tom daco bude
Nie, ale zas nie su az tak rozny, plus ludia navzajom su rozne rozny. Vdaka tomu tamker vstekym zaberie paralen na horuckubutthead napísal:chces povedat, ze kazdy clovek je rovnaky ?
Môžeš mi teda vysvetliť, čo si týmto myslel?butthead napísal:nedaju, ale mozes testovat kolko chces a vysledky aj tak potrebujes niekde odprezentovat aby to videlo co najviac ludi a ako ich odprezentujes ? no predsa pred mediami a teda pred zadavatelmi reklam musis dat vediet o co ide
alebo aj chcel by som vediet tvoj nazor na to ako funguju vseobecne redaktori v mediach, skusme v tych hlavnych rtvs, joj, markiza a pod., myslis ze redaktor moze natocit akukolvek reportaz a mu to bude automaticky odvysielane v spravach ?
nemas pisat to iste, mas vyvstlit co si myslel tymi vecami o publikovani a vedeckych studiach.butthead napísal:To mam pisat stale to iste? Jednoducho povedane, netreba generalizovat
Dihydrogen monoxide:
is also known as hydroxyl acid, and is the major component of acid rain.
contributes to the "greenhouse effect".
may cause severe burns.
contributes to the erosion of our natural landscape.
accelerates corrosion and rusting of many metals.
may cause electrical failures and decreased effectiveness of automobile brakes.
has been found in excised tumors of terminal cancer patients.
Despite the danger, dihydrogen monoxide is often used:
as an industrial solvent and coolant.
in nuclear power plants.
in the production of styrofoam.
as a fire retardant.
in many forms of cruel animal research.
in the distribution of pesticides. Even after washing, produce remains contaminated by this chemical.
as an additive in certain "junk-foods" and other food products.