Seriály z detstva

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
MFa
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Seriály z detstva

Príspevok od používateľa MFa »

Zdravim, vie niekto nazov serialu, ktory chodil takych dobrych 10-12 rokov dozadu tusim na STV1? Myslim, ze chodil kazdy pracovny den, niekedy poobede (mozno okolo 16:00) a bolo to o stroskotancoch na nejakom ostrove, ktorych pozoroval nejaky clovek, ktory bol pred nimi ukryty a utejeny, myslim, ze ho volali Kapitan Nemo. Postupne po XY castiach ho stroskotanci objavili a dostali sa k nemu do jeho skryse odkial ich pozoroval. Viac si nepamatam. Hladal som na CSFD a pod., ale tam je pomerne vela podobnych serialov a nie som si vobec isty, ktory z nich to presne je. Dakujem.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

http://www.csfd.cz/film/83885-silveruv- ... v-pokladu/
Navrat na ostrov pokladov?
Kapitan Silver

MFa
Medium Professional
Medium Professional

No neviem ci jednotlive casti boli az take dlhe a hlavne tam nevidim ako ich ten kapitan tajne pozoruje. Zda sa mi tam prilis vela civilizacie, pokial sa pamatam, tak ti "stroskotanci" boli viac-menej v divocine a putovali po tom ostrove, len ten kapitan mal dobry bunker. Ale dakujem aj tak. :)
jakubkk
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jakubkk »

Misisiak napísal:Ahojte. Brutal témička, fakt si väčšinu seriálov stadiaľto pamätám. Dokonca jeden som tu objavil, čo som ani nehľadal :D, ale !!! Už sa tu na to niekto pýtal:

1) Spomenie si prosim niekto na serial, kde parta deti roztrusena po celom svete tvorila akusi organizaciu a kazdy clen mal videokomunikator (na tu dobu, to bolo velmi pokrokove zariadenie)? Mali centralu na farme. Casto sa to odohravalo v Sydney, preto myslim, ze to bol australsky serial.
- Ktomu doplním, že jediné čo si z toho pamätám, že v ODKVAPOVEJ rúre mali kameru na nejakom dome :D

2) Pamätám si na chalana ktorý spadol, udrel si hlavu a bol v kóme. No v tej kóme sa jemu sníval sen, čo bol vlastne dej seriálu a popritom sa to prelínalo aj so svetom reálnym.... V tom sne jazdili tam na buginách. Na viac si fakt nespomeniem. :shock: :? :cry:
Presne kvoli tomu prvemu serialu som sem isiel. A vdaka tvojmu popisu som ho aj vygooglil. Ide o serial: Mission Top Secret (Prisne tajna misia).
http://www.csfd.cz/film/146156-prisne-tajna-mise/

Ja si zase spominam na tieto serialy, ktore som pozeraval:
Prisne tajny zivot Alex Mackovej - ten este nikto nespominal tusim

Ale sam hladam jeden serial: Bolo to z takeho steampunkoveho prostredia. Viem ze tam boli rozne super vynalezy a myslim ze jeden clovek tam mal nieco ako bola ozbrojena ruka zo Stargate. Vedel nou rozdavat elektricke soky a strielat blesky. A vystupovali tam tusim nejake deti - bol to detsky serial.

A este si pamatam na serial z prostredia zavodov automodelov. Kvoli tomu som kedysi velmi tuzil mat aj sam take auticko na ovladanie a zavodit s nim na okruhu.
creli
Novice
Novice

Príspevok od používateľa creli »

Zdravím, nepamätá si niekto animovaný seriál o indiánovi a jeho kamarátke (frajerke) ktorá sa premieňala na laň alebo srnku.

//autoeditácia príspevku (08 Jún 2015, 3:17)
Zdravím, nepamätá si niekto animovaný seriál o indiánovi a jeho kamarátke (frajerke) ktorá sa premieňala na laň alebo srnku.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Orlie pierko?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

MFa napísal:Zdravim, vie niekto nazov serialu, ktory chodil takych dobrych 10-12 rokov dozadu tusim na STV1? Myslim, ze chodil kazdy pracovny den, niekedy poobede (mozno okolo 16:00) a bolo to o stroskotancoch na nejakom ostrove, ktorych pozoroval nejaky clovek, ktory bol pred nimi ukryty a utejeny, myslim, ze ho volali Kapitan Nemo. Postupne po XY castiach ho stroskotanci objavili a dostali sa k nemu do jeho skryse odkial ich pozoroval. Viac si nepamatam. Hladal som na CSFD a pod., ale tam je pomerne vela podobnych serialov a nie som si vobec isty, ktory z nich to presne je. Dakujem.
Starší príspevok, ale nevyriešený.. je to presný popis Verneovky.. kniha sa volala Tajomný ostrov. Čiže môže to byť niečo z tohto:
http://www.csfd.cz/hledat/?q=tajomn%C3%BD+ostrov
:)
creli
Novice
Novice

Príspevok od používateľa creli »

nie nieje to orlie pierko
MFa
Medium Professional
Medium Professional

brm napísal:Starší príspevok, ale nevyriešený.. je to presný popis Verneovky.. kniha sa volala Tajomný ostrov. Čiže môže to byť niečo z tohto:
http://www.csfd.cz/hledat/?q=tajomn%C3%BD+ostrov
:)
Pravdepodobne by to mohlo byt toto http://www.csfd.cz/film/86442-tajuplny-ostrov/ aj ked toho kapitana si pamatam takeho zavalitejsieho, ale je mozne, ze si to pamatam zle. Dakujem. :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ahojte, neviete niekto, ako sa volal "seriál" (časti na seba nenadväzovali), čo chodil tuším na Fox Kids/Jetix, a bolo to ako strašidelné, niečo ako Verte Neverte, akurát že to boli čisto iba strašidelné scény. Normálne hrané, nie kreslené. Pamätám si jednu časť, kde bol nejaký týpek, ktorý sa menil na tekutú krv, a vedel "podplávať" napr. medzeru pod dverami a dostať sa všade. :D

Zrejme úplna sračka, ale chcel by som si to z nostalgie pozrieť.

// myslím, že som to našiel (Are You Afraid of the Dark?), nie som si 100% istý, ale asi j.
cool318
Novice
Novice

Príspevok od používateľa cool318 »

natalik10 napísal:moje obľúbené šmolkovia,gumkáči,bambuľka,bol raz jeden život,jurošík,leto s katkou atd.

mohli by ste mi pomôcť,hľadám jednu rozprávku s dabingom,bola tam baba čo sa volala lin a menila sa pomocou náramku na temného draka,jeden chlap čo sa zas menil na obyčajného draka,potom jeden čo sa menil na najtemnejšieho draka a chcel získať všetky podoby zverokruhu napr. čo si pamätám opica,tiger.stále išiel po tom drakovi lebo chcel získať jeho náramok a lin s tým obyčajným učil jeden majster a bol tam ešte jeden šašo čo nevedel nič.

Viem o tom dosť veľa ale na názov si nespomeniem ani keby ma rozrezali napoly :D :googluj:
Ja si ten animák pamätám a už dosť dlho sa ho pokúšam vyhľadať a tá baba s tým chalanom boli asi súrodenci a sa mi zdá, že ten Temný drak (ona) prešla k druhej strane. A v jednej časti bola aj sviňa, ktorej ukradol hlavný záporák náramok a keď ich mal 3 alebo až 4 tak nezvládol tú energiu a sa mu odopli.

Už som to našiel. Volá sa to Legenda o drakovi.
http://www.csfd.cz/film/354635-legenda- ... ie/?type=1
Diskito13
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Diskito13 »

Zdravím, nepamatá si niekto seriál, ktorý kedysi bežal na Markíze o rytierovi Ivanhoe, ktorého sprevádzala Rebeca a Odo ?
Nemáte ho niekto ?
Vďaka :)
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

Ako sa volal serial, ktory zacinal tym (znelka), ako sa viaceri ponahlaju na start rakety do vesmiru?
Ale nepamatam si uz, ci sa malo jednat o astronautov alebo nie...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Diskito13: Seriál sa asi volá Dark Knight a je z roku 2000. Ak ho zoženieš na stiahnutie, to už je na Tvojej šikovnosti. :)
Diskito13
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Diskito13 »

Ďakujem :) pozeral som, ale nikde sa nedá zohnať, škoda bol to fajn seriál :)
Sažamo pyžamo
Novice
Novice

united77

Príspevok od používateľa Sažamo pyžamo »

Neviem či sem chodí este niekto s týmto prihlasovacim menom, ale ak nájde túto správu, tak som hľadala aj ja tu rozprávku s heslom sažamo pyžamo pretože ked som bola mala som ju milovala a hľadala som ju dlho a volá sa: Malý Nemo

//autoeditácia príspevku (26 Mar 2016, 7:20)
Neviem či sem chodí este niekto s týmto prihlasovacim menom, ale ak nájde túto správu, tak som hľadala aj ja tu rozprávku s heslom sažamo pyžamo pretože ked som bola mala som ju milovala a hľadala som ju dlho a volá sa: Malý Nemo
DyskyLkt
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DyskyLkt »

Dobry den
Hladam animovany serial ktory bezal na stv 1
hlavne postavy boli 2 dobry/cerveny/drak a zly /zeleny/had
postupom casu ten zly/zeleny/had/ hladal znamenia ako napriklad kozorozec/byk/byvol/opica a podobne a kradol schopnosti aby bol
silnejsi a aby porazil dobreho/draka/cerveneho
Prosim o nazov ak by si niekto sponul
za najdenie vopred dakujem
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

Hladam serial ktory chodil v 90 rokoch neviem uz kde ci na super maxe alebo inej stanici. Nie som si isty ale stale sa mi zda ze tam boli 2 modre mysi ktore pracovali vo firme kde prevazali tovar na ine planety a mali taku tucnu zenu za sefa. Viem je to trochu divny opis ale ak by niekto vedel bol by som rad
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Dnes som sa docital, ze sa chysta remake MacGyvera. Co uz tie studia v Hollywoode nevymyslia.

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/leg ... rdiny.html
Gembler
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Gembler »

Pomohli by ste mi hladam seriál kde par ľudí strážilo niečo ako náramky zverokruhu ktory ked si dali na ruku premenili sa na zviera ktoreho naramok maly mohli mať aj viac naraz a boly tam aj zaporaci ktorí chcely ukradnúť tie náramky a tym niekoho ozivit (uz meviem koho) neviete názov ? Za odpoveď budem veľmi vďačný.
Napísať odpoveď