Ako na spoluziacku ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
troll11
Medium Expert
Medium Expert

Ako na spoluziacku ?

Príspevok od používateľa troll11 »

caute jedna baba , mi je velmi sympaticka z rocnika...ako ju mam oslovit ? ...pride mi trapne take nieco ako AHOJ ako sa mas alebo AKO IDE SKOLA atd... nvm proste ako s nou nadviazat komunikaciu aj ked to vyznie proste smiesne...so zenami nemam velmi skusenosti...iba v ramci rodiny :D poradte ako na nu :)
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako na spoluziacku ?

Príspevok od používateľa hd_ »

Skús ju pozvať na čaj, pivo, kávu, víno. Wow. Alebo si od nej odpíš domácu úlohu a za prejavenie vďaky ju niekam zavolaj. Ak odmietne, tak vieš na čom si.
troll11
Medium Expert
Medium Expert

Ako my sa takmer vobec nepozname iba z videnia...co mam prist za nou a hej ty hybaj na pivo ? :D
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Ano, presne tak. A popritom sa poskriab na vajciach a prdni si. Padne ti k noham.
troll11
Medium Expert
Medium Expert

ne ako naozaj poradte mi ako mam s nou nadviazat kontakt aby nezduchla do 5 minut :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Vek atd by bodlo. Zameranie skoly tiez co to pomoze. Ale inak vo viacerych temach je spominane "ako na dievca". Len pekne citaj :) Pozistuj si o nej mozno nieco "poza" chrbat a podla toho sa da lahko trafit prva tema a teda aj pri com ju oslovit. Samozrejme nezistovat nic okato, ze ju tym akurat tak odradis.
troll11
Medium Expert
Medium Expert

Vek 20, zameranie skoly IT :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Si robis p*cu
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

troll11 napísal:Vek 20, zameranie skoly IT :D
Skús jej poslať na mail pozvánku na drink vytvorenú vo Photoshope, to by mohla oceniť. :lol:
lupoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lupoo »

Naprogramuj jej nieco co to povie za teba. Oceni.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Kamos na vyske takto babu ktora par krat neurcito odmietala stretnutie takto von dostal. Proste naprogramoval pre nu aplikaciu ktora sa jej spytala ci pojde s nim von. No a na tlacitko "nie" sa nedalo kliknut (utekalo pred mysou). Nakoniec tusim istu dobu aj chodili...
LeibnitzX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

riskujem ze na mna dojde cela banda hejtovat, ale poviem to predsa. Ak studuje IT a je ochotna spustit neznamu aplikaciu od chlapa ktory po nej ide tak je hodne najivna :-D.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

preco by mala byt naivna? ty by si mal byt ten posledny, kto tu bude davat rozumy :D
ten napad s apkou je celkom fajn. prides k nej, ze robis prieskum. posles jej apku cez BT a uvidis co sa bude diat
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

troll11 napísal:Ako my sa takmer vobec nepozname iba z videnia...co mam prist za nou a hej ty hybaj na pivo ? :D
Choď s ňou na obed do školskej jedálne. Alebo si k nej prisadni na obede. Tam sa určite spoznáte viacej.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

no ja ked som chodil na FIITku, tak tych zobar bab co tam bolo a neboli uplne na zahodenie boli vzdy obklopene krdlom nadrzanych chlapcov, co sa chceli "kamaratit"... pokial je to tak aj v tomto pripade, ze ona je v skupinke chlapcov co sa s nou rozpravaju, smeju sa, chodia na obedy a robia spolocne projekty, tak sa obavam ze niekto kto ju nie je schopny ani oslovit nema velku sancu.

mozno ju skus "nahodou" stretnut na zastavke alebo cestou na intrak, ked bude sama, nie v partii. s temou by si nemal mat problem, ved ste v rovnakom rocniku preboha, postazuj sa na ucitela, alebo na predmet alebo sa jej opytaj ci uz ma vsetky skusky hotove (mimochodom to je dobra otazka, kde ju chces teraz stretnut ked je pomaly koniec skuskoveho).

ani s tou aplikaciou to nie je uplne zly napad, samozrejme kedze je rok 2015 a nie 1995 tak jej aplikaciu nebudes posielat cez bluetooth ani jej nebudes na mail posielat exe subor. pekne to spravis v javascripte a na nejakom cviku/prednaske/skuske jej hodis papierik kde bude linka. pre bonusove body to bude vytlaceny QR kod.
troll11
Medium Expert
Medium Expert

aacid napísal:no ja ked som chodil na FIITku, tak tych zobar bab co tam bolo a neboli uplne na zahodenie boli vzdy obklopene krdlom nadrzanych chlapcov, co sa chceli "kamaratit"... pokial je to tak aj v tomto pripade, ze ona je v skupinke chlapcov co sa s nou rozpravaju, smeju sa, chodia na obedy a robia spolocne projekty, tak sa obavam ze niekto kto ju nie je schopny ani oslovit nema velku sancu.

mozno ju skus "nahodou" stretnut na zastavke alebo cestou na intrak, ked bude sama, nie v partii. s temou by si nemal mat problem, ved ste v rovnakom rocniku preboha, postazuj sa na ucitela, alebo na predmet alebo sa jej opytaj ci uz ma vsetky skusky hotove (mimochodom to je dobra otazka, kde ju chces teraz stretnut ked je pomaly koniec skuskoveho).

ani s tou aplikaciou to nie je uplne zly napad, samozrejme kedze je rok 2015 a nie 1995 tak jej aplikaciu nebudes posielat cez bluetooth ani jej nebudes na mail posielat exe subor. pekne to spravis v javascripte a na nejakom cviku/prednaske/skuske jej hodis papierik kde bude linka. pre bonusove body to bude vytlaceny QR kod.
hej praveze je v takom krdli...to ma najviac zo vsetkeho stve ...ja nemam problem ist za nou osobne , sebavedomie mam len to nechcem pokazit a ist na to prilis okato .."zhurta" atd aby sa nezlakla a necukla spat...kde ju mam pozvat alebo zobrat tak aby to neodmietla hned ale aby sla so mnou niekde kde by sa mohlo prejavit ci tam je nieco viac medzi nami alebo kaslat na to..
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Kámo, neber to tak vážne, ak jej proste nesadneš, tak s tebou nebude chcieť nič viac, aj keby si sa správal ako sebaväčší gentleman.

Normálne ju pozvi von, keď ju nabudúce uvidíš a ak by náhodou odmietla, tak to hoď za hlavu.

Akurát ju nepozývaj hneď v prvý moment, ako na ňu prehovoríš, to by bolo dosť creepy :D Musíš sa s ňou aspoň trochu skamarátiť najpv, porieš aspoň niekoľkominútový "chit-chat" a až potom ju pozvi von.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

presne tak, ak prve co jej povies bude "pod von", tak je velka sanca ze odmietne (ak teda nevyzeras ako brad pitt).

neporadim ti ako odohnat krdel chlapcov, mna to automaticky odradilo vzdy...
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

... tak mal by si najskor zistit na kolko HOPov to mas k nej ... na vyske vstahy na dialku moc nefunguju ...
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ja by som ti rovno poradil popozerat po nejakej inej. toto je problem vsetkych technickych skol, zenskych je malo a mozu mat aj podpriemerny vzhlad, ale kym to nie je vyslovene ohyzd, tak chlapi za nou pojdu. tu by fakt nebola odveci qwertyho rada, zameraj sa radsej na miesta, kde je vacsia koncetrancia zenskych, budes to mat lahsie a mozno aj prides na to, ze tato ktoru chces nie je taka perfektna. tiez som to mal tak, ze som sa po dvoch semestroch zacal na spoluziacku pozerat ako na super dievca, aj ked to bol tazky priemer, to sa v takomto prostredi stava.
Napísať odpoveď