STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
Drahe nie len platy su nizke
ale ved cs:go stoji nieco okolo 10e co je super cena a na ostatne je behom roka stale zlava 
Jasné, že by sa ti to oplatilo viacej, čo sa týka peňazí ale to je tak všetko. Keď si ju kúpiš podporíš vývojárov tej hry, podporíš Steam, hru budeš mať vo svojej knižnici a budeš si ju môcť hocikedy opätovne zahrať a nemusíš ju hľadať po torrentoch a fórach s mŕtvymi linkami a podobne. Čo sa týka cien ... ako hovorí @brm, treba nakupovať počas zliav alebo z iných stránok, ktoré poskytujú CD keye na steam. Napríklad http://www.kinguin.net/ alebo československý http://www.xzone.cz/.
Predávanie Steam CD keyov nie je nahodou zakazane? 
-
Wishmaster
Medium Professional
kinguin, xgames, mmoboost, key4you atd su vsetko legalne sluzby predaja - su to reselleri (ci uz steam, origin, uplay, direct download alebo gog)
Ahojte, na moj acc sa hackol jeden, to je ok uz ho mam spat.. ale on si tam zmenil prezivky a ja nechcem aby tam bola ta prezivka... da sa to nejako zmazat prosim vas?
Aka prezyvka ? Myslis meno tvojho profilu ? Steam (Na lavo hore) -> Nastavenia -> Priatelia a tam si to premenuj 
Ako to je s predajom itemov, ktore padnu v CS:GO? Potrebujem mat nejaky nakup medzi 30 dnami a 1 rokom. Staci si teda kupit najlacnejsiu hru (aj v nejakej akcii), pockam 30 dni a mozem predavat veci z inventara? Ci musim kupit vyhradne nezlacnenu vec (resp. ktora nie je momentalne v ziadnej akcii)? Vdaka.
Aj hra za 20 centov sa pocita 
čaute mohol by mi niekto poradiť neda sa mi prihlasiť do steamu
včera som hral Counter-Strike Global Offensive vipla sa mi hra a potom steam a teraz sa mam problem prihlasiť a teraz tam mam meno stoped vopred dakujem za odpovede 
Zrejme ti hackli ucet, nezadaval si niekam svoje prihlasovacie udaje? Pouzivas steam guard?
ano používam steam guard ale ja som si preinštaloval window a teraz mam windows 10 to môže byť aj tym nie
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nie nemôže. Keďže sa ti zmenilo meno, tak sa ti tam pravdepodobne niekto dostal kto ti ho prepísal
pouzi email aby si si obnovil heslo.misko6622 napísal:čaute mohol by mi niekto poradiť neda sa mi prihlasiť do steamuvčera som hral Counter-Strike Global Offensive vipla sa mi hra a potom steam a teraz sa mam problem prihlasiť a teraz tam mam meno stoped vopred dakujem za odpovede
Použil som email ale nič sa nestalo žiadny email mi neprišiel na obnovu hesla. A môžem sa spítať da sa to neako spraviť aby mi išiel ten učet lebo som tam mal pokupenych vela hier alebo sa to už neda ked ma nahodou niekto hekol
písni na support steamu, čo sa ti porobilo. budú chcieť nejaký dôkaz, že je to tvoj účet. potom ti účet vrátia, ak bude všetko ok
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ked pouzivas steam guard ako je mozne, ze ti utocnik presiel cez overovaci kod, ktory ti chodi na mail?...
možno hackol aj mail
alebo mal chalan všade rovnaké heslo 
-
Lupeznik10
Light Expert
Mám takú otázku. Kúpil som si na steame mass effect 1 2. Keď som šiel do mojej knižnici tak pri hrach bol niaky cd key tak som ich aktivoval na origin účet a teraz neviem či som spravil dobre.
spravil si dobre