Dievca + alkohol
-
vonjose
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dievca + alkohol
A pri tom máš kopec iných dostupných (dokonca aj legálnych) drog... 
-to je uz minimalne ze psychicka zavislost, co nie je velka vyhra do buducnabindo011 napísal: Btw toto mi stále nejde do hlavy nejako... každé ráno vstávať s kocovinou, sucho v hube, keď to preženieš zgrciaš sa jak šteňa...![]()
. Alkoholici sú blázni...
Nejakí ste veľkí puritáni. Ja si so ženou takmer každý večer po večeri, pri filme dám 1-2 poháre vína. Necítim sa preto menejcenní, ani alkoholik ani mi to neláme vzťah.
A keď má baba trocha vypité zväčša je s ňou oveľa lepší sex. Myslím, že je to aj vedecky dokázané.
A keď má baba trocha vypité zväčša je s ňou oveľa lepší sex. Myslím, že je to aj vedecky dokázané.
ked chlastate kazdy den, to ste uz notorici 
Jednoznačne. Dať si pohár vína je chlastačka. To znamená, že keď pijem s mierou tak len ovoniam.
begbee, ja osobne som na tvoj prípad nenarážal. Dať si 1-2 poháre vína denne sú v pohode, z toho nie si na mol.
Keď ale ženská vypije každý piatok a sobotu 10 vodiek, do toho 5 pív a potom o sebe nevie, tak to za príliš atraktívne nepovažujem
Keď ale ženská vypije každý piatok a sobotu 10 vodiek, do toho 5 pív a potom o sebe nevie, tak to za príliš atraktívne nepovažujem
Napr. z hojkovo príspevku tiež vyplýva akoby to bolo to isté.
-
guess.whoo
Redeemer
my si tiez dame vecer obcas vinko, obcas Baileys alebo nieco podobne..sem tam si otvorim pivo, ale tiez sa nevidim na Prednej Hore...aj ked begbeee prvym krokom je priznat si to 
-
Fabo
Hardcore addict
No je rozdiel vymenit opijales za flasu lahkeho vina pre dvoch pri filme a za flasu silneho na kazdeho len tak...
...ludia sa utiekaju k drogam aby unikli z "reality" ktora im nevyhovuje .. sprav pre nu triezvu realitu p ritazlivejsiu ako tu opitu....
-
guess.whoo
Redeemer
ale niektorym to aj chuti. to je ten horsi pripad...obcas vypadnut z reality potrebuje kazdy, je uz ale individualne ako to spravi
-
vonjose
Expert
Tak na mňa sa spolužiaci pozerajú, keď pijem 8. pivo, že či mi to ešte chutí. Chutí, inak by som ho predsa nepil.guess.whoo napísal:ale niektorym to aj chuti. to je ten horsi pripad...obcas vypadnut z reality potrebuje kazdy, je uz ale individualne ako to spravi
-
guess.whoo
Redeemer
tu sa bavime o alkohole, nie o pive 
Hej to nieje dobre...mne napriklad aj tvrdy alkohol chuti, treba si na to davat pozor, uvedomujem si, ze alkohol je ta moja droga, od kedy mam ale priatelku tak pijem ovela menej ako predtym, bol som ochotny to pre lasku zmenit.guess.whoo napísal:ale niektorym to aj chuti. to je ten horsi pripad...obcas vypadnut z reality potrebuje kazdy, je uz ale individualne ako to spravi
Par krat ju este vypras a potom cau cau. Si vo veku, ked si to v pohode mozes dovolit.
A hlavne opatrne.. ak bude nehoda a materstvo by ju nezmenilo, tak si si zarobil na celkom slusny pruser..
A hlavne opatrne.. ak bude nehoda a materstvo by ju nezmenilo, tak si si zarobil na celkom slusny pruser..