Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Re: Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Nevie niekto pod akym nazvom hladat taku srandu na biceps do ktorej sa dava mobil? Nosia to ludia pri sporte, je to puzdro do ktoreho sa da mobil, ma to prehladne okienko a pripevnuje sa to na biceps, niektore su nepremokave, reflexne atd. Ako to hladat na Aliexpressu?
hladaj to ako "arm phone holder" ...najde vsetko potrebne
Asi dva roky dozadu som si aj ja zaobstaral, neviem či som vybral zlý typ, nesadla veľkosť, alebo čo. Nosenie bolo dosť nepohodlné, použil som ho asi 2 krát a skončil v šuflíku. Daj potom vedieť, či si pochodil lepšie.heker napísal:Nevie niekto pod akym nazvom hladat taku srandu na biceps do ktorej sa dava mobil? Nosia to ludia pri sporte, je to puzdro do ktoreho sa da mobil, ma to prehladne okienko a pripevnuje sa to na biceps, niektore su nepremokave, reflexne atd. Ako to hladat na Aliexpressu?
Objednane, dam vediet.
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Prave mi prisiel balicek z DX, ktory bol odoslany 20. 8. 2014
. Medzitym mi poslali aj druhy samozrejme, ktory uspesne dorazil (ale priplatil som si za postovne). Zaujimave, ze bol zabaleny 2x, nie ako klasicke DX balicky. A dost spinavy. 
Trosku sa asi stratil 
Ma niekto skusenosti s vratenim tovaru z Amazonu?
urcite s tym ziadny problem nebude, amazon ma jedno z najlepsich customer services...
skus im napisat v com je problem, pokial to nie je nic drahe tak ti mozno poslu novy kus aj bez toho ze by si musel posielat stary spat.
ja som sice este nevracal nic, ale raz mi neprisla objednavka v riadnom case, tak som im napisal, asi 20x sa ospravedlnili, vratili postovne a este dali nejaky 10 dolarovy kupon... to fakt len jeden den meskalo ked som im pisal.
skus im napisat v com je problem, pokial to nie je nic drahe tak ti mozno poslu novy kus aj bez toho ze by si musel posielat stary spat.
ja som sice este nevracal nic, ale raz mi neprisla objednavka v riadnom case, tak som im napisal, asi 20x sa ospravedlnili, vratili postovne a este dali nejaky 10 dolarovy kupon... to fakt len jeden den meskalo ked som im pisal.
-
hojko
Site Admin
Otazne je, ze aka bude cena dopravy spat do Amazonu.
Zatial som odtial este nic nekupoval, ale mam v plane odtial kupit produkt za vyse $60+, preto ma to zaujima.
Na aku hodnotu sa asi moze vysplhat cena dopravy spat k nim? To asi ide na moje naklady, ze?
Ako vlastne amazon funguje? Je to ako obycajny eshop, takze vsetky produkty predava sam amazon, alebo su tam tiez predajcovia ako na aliexprese, takze treba pozerat hodnotenia?
Na aku hodnotu sa asi moze vysplhat cena dopravy spat k nim? To asi ide na moje naklady, ze?
Ako vlastne amazon funguje? Je to ako obycajny eshop, takze vsetky produkty predava sam amazon, alebo su tam tiez predajcovia ako na aliexprese, takze treba pozerat hodnotenia?
Ak ti to pride z USA a mal by si to poslat do US, tak posta moze byt aj 30 eur. Na posta.sk mas cennik zasielok a balikov. Tovar za 60 eur skonci na colnici, takze si k tomu pripocitaj 20 percent DPH a postu z colnice k tebe.
na amazone mozu predavat aj ine obchody, ale vacsinou ak produkt nepredava priamo amazon, tak ti ho na slovensko ani neposlu, aspon nie z US.
casto ale aj ked si nieco objednas z amazon.com, tak to posielaju zo skladov z nemecka, tak mozno by stacilo pri reklamacii poslat balik to nemecka...
ja by som na tvojom mieste napisal priamo amazonu, oni ti daju asi najlepsie informacie.
casto ale aj ked si nieco objednas z amazon.com, tak to posielaju zo skladov z nemecka, tak mozno by stacilo pri reklamacii poslat balik to nemecka...
ja by som na tvojom mieste napisal priamo amazonu, oni ti daju asi najlepsie informacie.
-
Pukii
Light Expert
Caute, kupoval uz niekto z ibuygou ? Chcem objednat pistony 3 ktore by mali mat free shipping no v kosiku po mne vyzaduju vybrat sposob dodania a free shipping tam nikde nevidim.
tak 3ti krat tento rok sa mi stalo, ze som objednal dve veci, jedna dosla, druha nikde. Riesit reklamaciu je len cakaj a cakaj a cakaj, po pol roku vratia love. Dnes koncim s DX. Z dvoch okuliarov dosiel jeden. To iste si mozem objednat z ebay od cinana, dojde skor a mam vacsiu kontrolu nad peniazmi.
S DX som skoncil davno, uz to riesim len cez Aliexpress.
-
guess.whoo
Redeemer
neviete ktory z tychto shopov ma sklad aj v EU (vyhnutie sa plateniu dph)?
-
kukiak
Addict
napr. banggood.
-
guess.whoo
Redeemer
dik za tip, ale nemaju tam lenovo vibe shot 
a nie je to viac menej "to iste" ?heker napísal:S DX som skoncil davno, uz to riesim len cez Aliexpress.
nie je. dx je internetovy obchod. aliexpress je nieco medzi amazonom a ebayom... aliexpress nic priamo nepredava, je to iba portal pre predajcov. dava ale zaruku ze ak ti tovar nebude doruceny do 60 dni, vratia ti peniaze.
vacsina predajcov na aliexpresse sa snazi mat co najlepsie hodnotenie, preto sa snazia co to da. to sa o dx povedat neda.
vacsina predajcov na aliexpresse sa snazi mat co najlepsie hodnotenie, preto sa snazia co to da. to sa o dx povedat neda.