herná myš
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: herná myš
Co ja viem, tak klasicka Deathadderka bola povazovana svojho casu za jednu z najlepsich mysi (ratajme u ludi, ktory nepotrebuju miliardu zbytocnych tlacitok, co mne osobne brutalne vadi), deathadderku doma vlastnim, nemozem sa stazovat, je to perfektna mys s perfektnym senzorom, perfektnym tvarom (mam taku medium ruku, ja som rozhodne za Deathadderku, nazory ako "lame sa kabel" ano, kable sa lamu na kazdej mysi ked s kablami robis sracky, moja bezi uz nejaky ten rok a bez problemov...
Len moja otázka znie Deathadder 2013 lebo Chroma, lebo aj 2013 sa da ešte v pár obchodoch kúpiť...
-
Kok
Light Professional
ak nepotrebujes zbytocne flashy mys, tak ber 2013. Ta chroma mi pride iba ako vyhypovana verzia, ta 2013 ma cistejsi dizajn podla mna.
-
aviceN
Guru
tak presiel tam senzor upravami, neurobis chybu imo ani jednou deathadderkou, uz si len zisti, ze ktora sa najviac vyplati co sa tyka ceny pre teba
popravde o cenu mi nejde, potrebujem hlavne kvalitu a nie mys ktora mi do pol roka odide pripadne dvojkliky pripadne osuchane plasty na steel series som pocul prave tieto problemy normalne na strane palcu skoro vydrate do vnutra mysky 
-
aviceN
Guru
ja osobne mam este staru 1800dpi verziu, neviem ci to nie je jedna z prvych, kazdopadne treba prebehnut aj na nete ten deathadder ci sa sucha, resp. koliesko je*e atd. mne moja dvojkliky chvala bohu nerobi 
Mám DeathAdder 2013 a nie je to čo bývalo... dvojkliky a nefunguje mi middle mouse button po 2 rokoch... čakal som viac od myši za 70€
Moja ďalšia voľba bude niečo od Zowie, veľmi kvalitné senzory a tlačítka... ak nechceš prehypované značky tak sa po nich obhliadni
Moja ďalšia voľba bude niečo od Zowie, veľmi kvalitné senzory a tlačítka... ak nechceš prehypované značky tak sa po nich obhliadni
Tak ja by som sa do kupy az tak nehrnula elbo moja takmer 10 rocna Logitech MX 510 doziva aj ked optika funguje na 101 percent aj tlacitka su zachovale ale predsa chcem nieco "novsie" 
Nevravím, že Razer nemá kvalitný senzor, má jeden z najlepších. Ale tie tlačítka to zabíjajú...
Tu je zoznam najlepších myší na trhu, čo sa týka senzorov, či majú nejakú hardwarovú akceléráciu a pod.: https://geekhack.org/index.php?topic=56240.0
Na zozname chýba Deathadder Chroma, ale tá má rovnaký senzor ako 2013, akurát má upravenú ROM-ku kvôli umelo zvýšenému DPI... Ak to ale chceš ako hernú myš, tak nad 800DPI nepôjdeš, ak nie si masochistka
A dôležitá vec je aj feeling myši v ruke, preto sa aj ja obávam objednať inú myš ako Deathadder, keďže ho používam už asi 7 rokov.
Tu je zoznam najlepších myší na trhu, čo sa týka senzorov, či majú nejakú hardwarovú akceléráciu a pod.: https://geekhack.org/index.php?topic=56240.0
Na zozname chýba Deathadder Chroma, ale tá má rovnaký senzor ako 2013, akurát má upravenú ROM-ku kvôli umelo zvýšenému DPI... Ak to ale chceš ako hernú myš, tak nad 800DPI nepôjdeš, ak nie si masochistka
A dôležitá vec je aj feeling myši v ruke, preto sa aj ja obávam objednať inú myš ako Deathadder, keďže ho používam už asi 7 rokov.
-
aviceN
Guru
mne Deathadder tiez perfektne sedi do ruky, kazdopadne aj moja A4Tech x750xl ci nieco take, (oni v podstate mali vsetky taky dizajn) tiez super sadla, no tam uz vidim ze je nieco zle, lebo nedokazem poriadne zamierit uz, vypada to ako keby som mal aimbot