Problém s googlom
Problém s googlom
Zdravím mám taký menši problém s googlom ktorý ma dosť irituje. Prikladám obrázok + takto vyzerá adresa po vyhľadaní slova google vo vyhľadávači. https://www.google.sk/search?hl=sk&sour ... &gsc.sort=
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém s googlom
prebehni pc nejakym adware removerom, antispyware toolom a aj antimalware toolom alebo niecim proti takym virusom a pozri sa ci nemas zaskrtnute "Use a proxy server"
-
hrban
Addict
pozri v nastaveniach sieti, či tam nemáš manuálne DNS, poprípade nastav DNS ručne na 8.8.8.8 a 8.8.4.4 (to sú adresy google DNS)
ďakujem za rady, to DNS ma napadla ako prvá možnosť no nepomohlo idem skúsiť prebehnúť pc anti-spyware a anti-malware softwarom
//autoeditácia príspevku (10 Jún 2015, 23:37)
Tak nakoniec nič s toho nepomohlo... fakt neviem kde môže byť problém.
//autoeditácia príspevku (10 Jún 2015, 23:37)
Tak nakoniec nič s toho nepomohlo... fakt neviem kde môže byť problém.
-
hojko
Site Admin
Pozri doplnky v Chrome, ze ci tam nieco nemas nezvycajne. Skus tiez iny prehliadac, ze ako sa bude spravat.
Všetky tieto veci som prekontroloval. Vo firefoxe robí to isté a fakt nechápem čím to už môže byť... no nevadí.. budem dúfať že to nejak časom napravím a keď nie tak dám reinstall winu
-
hojko
Site Admin
Skusal si iny prehliadac???
detrox napísal:Všetky tieto veci som prekontroloval. Vo firefoxe robí to isté a fakt nechápem čím to už môže byť... no nevadí.. budem dúfať že to nejak časom napravím a keď nie tak dám reinstall winu
-
hojko
Site Admin
IE, nainstalovat Operu??? Prebehni to cez Malwarebytes Antimalware.
cez Malwarebytes Antimalware som to prebehol už predtým, v IE a Operu mi nechce ani nainštalovať celý čas píše že sa preberá no ani sa to nehne
-
hojko
Site Admin
IE mas standardne vo Windowse.
Pardon zle som to napísal. Malo tam byť v IE to nejde a operu nechce stiahnuť. Prišiel som na to že vlastne celý čas sa to pripája na proxy server no myslel som si že som to vypol, lenže keď to zaškrtnem stále sa to vráti späť
// problém vyriešený stačilo zmeniť
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows\
CurrentVersion\Internet Settings -> ProxySettingsPerUser z 0 na 1 ďakujem za pomoc každopádne
// problém vyriešený stačilo zmeniť
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows\
CurrentVersion\Internet Settings -> ProxySettingsPerUser z 0 na 1 ďakujem za pomoc každopádne