Potrebujem poradiť pri výbere TV pre známeho. Primárne filmy, ale aj na prácu (strih videa/efekty...)
Neviem čo je lepšie LCD/LED/PLAZMA ?
- min cca 120cm
- SMART TV
- cena do 450€ (možno ja čosi viac ak by sa našlo čosi super)
TV do 450€
-
Ryan Giggs
VIP
Re: TV do 450€
LCD a LED je to iste.
Samsung ue48h6200, Panasonic 48as640e, Toshiba 48T5435DG, Philips 48PFS6609.
Su sice nad rozpočet, ale su to najlacnejšie TV so 100 Hz panelom. Takže ten doplatok opodstatnenie ma. Plazma by urobila lepšiu službu za menej peňazi, ale keď to chce použivať aj ako monitor tak to nie je najlepši napad.
Samsung ue48h6200, Panasonic 48as640e, Toshiba 48T5435DG, Philips 48PFS6609.
Su sice nad rozpočet, ale su to najlacnejšie TV so 100 Hz panelom. Takže ten doplatok opodstatnenie ma. Plazma by urobila lepšiu službu za menej peňazi, ale keď to chce použivať aj ako monitor tak to nie je najlepši napad.
Použijem tuto tému...
Potreboval by som poradiť s nejakým SMART TV do obývačky okolo 400-450€.
Požiadavky:
-niečo nad 40" (od gauča bude cca 3m)
-prehrávanie z USB, DLNA
-HDMI najlepšie 3x ale može byť aj 2x
-bolo by dobre ak by mala svetelný senzor - nemusí
A ako pozerám na alze tak sa väčšinou nič nepíše o uchytení na stenu takže neviem či to ma každá alebo ako...
Pozerať sa na nej bude 80% fiberTV a potom nejaké FullHD filmy
Potreboval by som poradiť s nejakým SMART TV do obývačky okolo 400-450€.
Požiadavky:
-niečo nad 40" (od gauča bude cca 3m)
-prehrávanie z USB, DLNA
-HDMI najlepšie 3x ale može byť aj 2x
-bolo by dobre ak by mala svetelný senzor - nemusí
A ako pozerám na alze tak sa väčšinou nič nepíše o uchytení na stenu takže neviem či to ma každá alebo ako...
Pozerať sa na nej bude 80% fiberTV a potom nejaké FullHD filmy
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
držiak na stenu si treba u takmer každej telky kúpiť zvlášť. U telky sa len uvádza VESA áno/nie a rozmer, podľa toho kupuješ držiak (u niektorých treba pozrieť aj na váhu), ideálne sú tie, čo sa dajú aspoň nakloniť. ohľadom TV je tu ryan 
tak už je asi vesa 400 štandard u každej telky keď sa to neuvádza.
tak už je asi vesa 400 štandard u každej telky keď sa to neuvádza.
viem že to treba kúpiť zvlášť, mame teraz starú telku zavesenú na tom držiaku VESA len som sa pýtal kedže som si to všimol len pri jednej TV napísané že ma VESA. Tak ale asi to ma už každá
Pozerám ten Panasonic 48as640e ktorý je vyššie spomenutý a vyzerá dobre ale nechám si ešte poradiť ak by bolo niečo lepšie.
Pozerám ten Panasonic 48as640e ktorý je vyššie spomenutý a vyzerá dobre ale nechám si ešte poradiť ak by bolo niečo lepšie.
-
Ryan Giggs
VIP
Niektore Sony maju zo stojanu aj drziak. To len tak na margo.
Lepsie (obrazovo) ako tie spomenute vyssie nenajdes. Takze ten Panak uplne kludne. U Philipsu je zas velkym bonusom Ambilight.
Lepsie (obrazovo) ako tie spomenute vyssie nenajdes. Takze ten Panak uplne kludne. U Philipsu je zas velkym bonusom Ambilight.