neopätovaná laska

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tukeman
Amateur
Amateur

neopätovaná laska

Príspevok od používateľa tukeman »

jednoducho neopatovana laska ako to riesit ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: neopätovaná laska

Príspevok od používateľa hojko »

Ja mam pocit, ze to ani nezacalo, hoci ty pises, ze to radsej ukoncis.
tukeman
Amateur
Amateur

no vies ak by si vedel co mi niekedy vravela asi by si mal iny nazor :(
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Odkial to mam prosim ta vediet??? Predpokladam, ze tvoj a jej vek patri niekde na strednu skolu, vsak???
tukeman
Amateur
Amateur

nie sorry ze Ta otravujem..som na VS...
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

ked sa ''bavis'' s holkou este neznamena ze s nou randis. Najprv si ujasni co ona vlastne chce.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Keby mala záujem, tak už ste spolu. Neopätovaná láska je hnusná, ale ľahko sa cez ňu prenesieš ak zbalíš niekoho iného.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

tukeman napísal:...inak povedane je ku mne mila a niekedy to vyzera ze ma este stale ma rada ale niekedy akoby som bol vzduch...
Mne z tejto vety vyplýva, že ste úplne bežní kamoši. Ja keď som s niektorými kamoškami vonku, tak tiež to vyzerá, že ma majú celkom rady. Potom prídem domov a niekedy som pár dní pre ne vzduch, kým si zas nenapíšeme alebo sa nedohodneme na nejakom stretku. Jednoducho ťa len berie ako úplne normálneho kamoša, ak sa mám odraziť len z tohto jej správania, pretože viac info si neposkytol...
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Veľa vzťahov si asi nemal, že, ak nedokážeš odhaliť niečo také ako je flirtovanie ženy...?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Autor temy
V žiadnom prípade sa nejedná o nejaký partnerský vztah medzi vami dvomi.
Si len jej kamarát, akých má ako vidís sám niekolko dalsích, s ktorými ide von a teba odbije.
Ak ju chces ako frajerku mal by si sa k nej inak chovat, odlišne, nevtieravo, sebavedomo, atd...nemás co stratit, lebo ani nic nemáš ( ju nemáš).
Ale ak ju aj náhodou získas, tak podla mna sa nebude chciet prestat stretávat s jej kamarátmi( mužmi)..aj tak ti to bude vadit si myslim, ak si žiarlivý typ.
Proste dopredu si spocitaj plusy a minusy do "potenciálneho" vztahu než sa donho pustíš,aby si zbytočne seba aj ju neranil.
Máte si co povedat? Budete mat na seba cas? Bývate od seba bližšie alebo bývate od seba daleko? Si ochotný tolerovat jej kamarátov? Si ochotný tolerovat jej záluby,výstrelky? Myslis si ze ta bude brat za takeho aký si?..atd
Je tam vela otázok na ktoré si odpovedaj a napíš si ich na papier.
Lebo ak je to pekné dievča a práve toto ta na nej pritahuje velmi, tak jej krása nie je rozhodujuci faktor na vztah, aj ked fyzická pritazlivost je dolezitá ale nie najdolezitejsia na vztah :wink:
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

tukeman napísal:jednoducho neopatovana laska ako to riesit ?
Utekaj čo ti nohy stačia.
tukeman
Amateur
Amateur

Blastbit napísal:Autor temy
V žiadnom prípade sa nejedná o nejaký partnerský vztah medzi vami dvomi.
Si len jej kamarát, akých má ako vidís sám niekolko dalsích, s ktorými ide von a teba odbije.
Ak ju chces ako frajerku mal by si sa k nej inak chovat, odlišne, nevtieravo, sebavedomo, atd...nemás co stratit, lebo ani nic nemáš ( ju nemáš).
Ale ak ju aj náhodou získas, tak podla mna sa nebude chciet prestat stretávat s jej kamarátmi( mužmi)..aj tak ti to bude vadit si myslim, ak si žiarlivý typ.
Proste dopredu si spocitaj plusy a minusy do "potenciálneho" vztahu než sa donho pustíš,aby si zbytočne seba aj ju neranil.
Máte si co povedat? Budete mat na seba cas? Bývate od seba bližšie alebo bývate od seba daleko? Si ochotný tolerovat jej kamarátov? Si ochotný tolerovat jej záluby,výstrelky? Myslis si ze ta bude brat za takeho aký si?..atd
Je tam vela otázok na ktoré si odpovedaj a napíš si ich na papier.
Lebo ak je to pekné dievča a práve toto ta na nej pritahuje velmi, tak jej krása nie je rozhodujuci faktor na vztah, aj ked fyzická pritazlivost je dolezitá ale nie najdolezitejsia na vztah :wink:
Si ochotný tolerovat jej kamarátov? → toto je najvacsi problem , ostatne veci jej som ochotny tolerovat ale tych jeblých kamarátov asi nie..
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Tukeman prepáč, že sa ti vopchám do témy, ale nebudem zakladať novú.
Takže: Spoznal som ženu,(čislo 1) pred vyše pol rokom. Najskôr len písanie cez net, sms, stretávanie sa, bozky atď. Vzťah to nebol, mali sme naplánované nejaké akcie, no ozval sa mi nejaký chlapík, že je jej frajer. Tak som to nechal tak, ona sa mi ospravedlnila, vraj potrebuje čas dať si to do poriadku. Dal som jej ho, lebo je to fakt skvelá žena (tolerujem jej toľko vecí, čo žiadnej inej). No po čase som spoznal ďalšiu (číslo 2) s ktorou sme si sadli. Po mesačnom oficiálnom vzťahu s ňou sa mi ozvala 1-tka. Že sa chce zoznámiť znovu. Povedal som jej, čo je vo veci. No nedala mi spávať. Išli sme na kávu, porozprávať sa a dostali sme sa k tomu, že by chcela byť so mnou, ale že to záleží momentálne len odo mňa.... 2-jku som nechal. Nechcel som ju naťahovať, keď chcem aj tak byť s inou. Začiatok "vzťahu" s 1-tkou bol skvelý, prechádzky, z jej strany tam bolo viac dotykov aj bozkov a tak všetkého. Po týždni mi povedala, že nevie.... ŽE SI NIEJE ISTÁ A CHCE ČAS... že mi nechce ublížiť a kecy kecy kecy. Telefón nedvíha, na správy neodpisuje. (neotravujem ju zase stále, aby ste si nemysleli, chcel som len vysvetlenie WTF ? ) Dávam jej čas. V tom zmysle, že momentáne som "na voľnej nohe" takže ak sa trafí iná, nebudem 1-tku už riešiť. Názory ?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Spravila ti to raz, spravila ti to aj druhykrat, spravi ti to aj tretikrat.
S dvojkou si zahodil mozno perspektivny vztah, ale je fajn ze si sa zachoval korektne a nevodil ju za nos. Ajtak by z toho mozno nic nebolo bo by si myslel na 1. Teraz aspon vies jak na tom si.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

energy
Myslím si, ze 1. baba nevie koho a čo chce...pendluje raz medzi tebou a druhým. ( kto vie, možno aj iným)
Mna na tvojom mieste by uz odradilo to, že ti tajila ze je zadaná.
Kebyze sa ti neozve jej frajer, tak ho doteraz podvádza stebou ( bozky medzi vami dvomi)
Dajme tomu, že sa dáte dokopy, a čo ked zase niekoho spozná kto jej bude "viac vyhovovat" a bude robiť to co robila svojmu ex..co urobís?
2. baba ti sadla a mal si už vztah snou a vymenil si ju za babu "ktorá nevie co chce", a lebo je peknejsia od baby č. 2? ach jaj...
energy00
King
King

Hmm... Bol som zaslepeny. 2ka nieje krajsia ako 1, ale ma take vyzarovanie.. Stale ma to k nej taha..Aj ked sa sprava ako 15 rocna...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Bol si zaslepený a dobre to vies a vies aj to ze sa sprava ako 15 tka...mozno uz kohosi rieši medzičasom..sak ked dokazala svojho EX podvádzat stebou tak co myslis? teraz ked sa ti neozíva mozno uz riesi ineho lebo jej moze prist "najlepší" a vobec jej to nemusi prekazat ved je SLOBODNA...je to len hypoteza...ale ja by som toto uplne nevylucoval.
Aj keby sa ozve ja byt na tvojom mieste ju nechcem..a nech má hocijake vyzarovanie srať nan, lebo jej povaha a vystupovanie na verejnosti je dolezitejsie aspon u mna ako sexepíl s krasou a vyzarovaním :wink:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

jaaj energy, to poznam - proste to nevies popisat ale pritahuje ta a si jej vdaka tomu schopny tolerovat vela veci...

neviem cim to je ale len hadam, ze to bude nejaka geneticka kompatibilita (sila evolucie) ktoru podvedome vnimas
ale kedze zenska nie je dostatocne vyspela na to aby si svoje geny posunul dalej prostrednictvom jej tak ti radim daj ruky prec (aj ked dokonale chapem ako je to tazke) - lebo ako sa vztah neda budovat bez iskry tak sa neda postavil len na tej iskre a ty tam toho asi viac mat nebudes

skusenosti mojho zivota ti hovoria to iste co rozum inych hojkacov - ruky prec
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

vyprdni sa na nu a najdi si asap cislo3
energy00
King
King

Asi to necham naozaj tak. Teraz na leto sa viazat nebudem.Ale sam sa nechapem. Som clovek, ktory ked si povie, tak to tak bude. Ludia co ma sklamali pre mna neexistuju. Ale pri nej to ako keby neplatilo... Potreboval som to len "pocut" od nezainteresovanych.
Napísať odpoveď