Chladivy gel (na bolest svalov a regeneraciu)
Chladivy gel (na bolest svalov a regeneraciu)
Zhnam gel, ktory by mal extra chladivy ucinok. Na trhu ich je niekolko, IceGel, Konopna mast a kadeco ine. Ma niekto sekusenosti s niecim co by bolo fakt extra chladive, teda aby to poriadne stipalo? Pozerla som sa a vacsina ma tak 2 percenta mentolu, jeden som nasiel co ma 2,5 percenta mentolu a predpokladam, ze mentol je prave latka, ktora vyvolava chlad a stipanie. Ak niekto vie poradit, bude velmi rad.
Re: Chladivy gel (na bolest svalov a regeneraciu)
My mame doma ten IceGel, par krat som ho pouzil ked som mal dost neznesitelnu svalovicu, a pomohol super.
Základom prevencie svalovice je však kvalitný strečing pred a po cvičení. Ten ti môže ušetriť serióznu bolesť na ďalší deň z unavených svalov
Voľakedy som sa rozcvičoval len mierne pred tréningom a na ďalší deň som býval totálne rozbitý, odkedy to však robím aj po tréningu, som už o dosť viac v pohode.
Voľakedy som sa rozcvičoval len mierne pred tréningom a na ďalší deň som býval totálne rozbitý, odkedy to však robím aj po tréningu, som už o dosť viac v pohode.
Mám Canada Ice s 2,5% mentholu.. nie je to zlé, cítiť chladivý účinok, ale najviac to štípe medzi prstami na rukách.. 
dobra skusenost s rakuskym vyrobkom holzhacker, percenta ti nepoviem ale zabera na svalstvo reumu...
mal som tu flasu aj gel
mal som tu flasu aj gel
Neskúšal si Konskú masť? Pferde balsam ?