V lete sa vzťahy neriešia, či ako?energy00 napísal:Teraz na leto sa viazat nebudem.Ale sam sa nechapem.
neopätovaná laska
Re: neopätovaná laska
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
za nou by som uz nesiel..vyzeral by som ako chudak
Veru, za nou nepojdem. Sme v kontakte, ale vztah uz nebude. A vyzeral by som ako chudak sam pred sebou. Z toho dovodu, ze som sa na nu vykaslal pre inu a teraz mi bude dobra aj ona. (?) To nie.
A naco sa viazat na leto, ked mozes s cistym svedomim na kazdej akcii poznavat novych ludi ? Nechavam to tak, zabudat na nu nemusim, lebo hoci som dost sklamany, tak som na tom po "citovej" stranke dost dobre
Zeny boli aj budu, len ma uz celkom unavuje to neustale namotavanie, spoznavanie sa a zistenie po case, ze "tato nebude vyvolena". No viem, ze inak to nepojde. A ze si za to mozem sam.
A naco sa viazat na leto, ked mozes s cistym svedomim na kazdej akcii poznavat novych ludi ? Nechavam to tak, zabudat na nu nemusim, lebo hoci som dost sklamany, tak som na tom po "citovej" stranke dost dobre
To si sa potreboval rozist s 2, aby si mohol ist na kavu s 1? Nabuduce to radsej hraj na viac stran sucasne, v horsom pripade sa to jedna dozvie a stale ti zostane ta druha, v najhorsom sa to dozvu obe, ale ostane ti skusenost do buducnosti
takto si zistil, ze 1 nevie co chce a ze pri 2 si zase nevedel co chces ty. Vztah mas ako pohovor, mozes stavit na jednu kartu a nebudes vediet, na com si, ale ked vsadis na viac, odrazu si budes moct vyberat 
Ale prosím ťa Energy... také argumenty... spoznávať nových ľudí. Keby príde žena, ktorá sa ti páči a chce ťa, tak by si išiel do vzťahu za 38 sekúnd a ani by si okom nemihol
. A odkedy je ospravedlnenie sa znak chudáctva?
Ja tu nepíšem o tom, že pchať sa jej do riti, ale o obyčajnom, Prepáč, že som sa zachoval ako kkt
. A to si myslím, je znak charakteru
. V minulosti som urobil niečo podobné, v tom momente mi to ani tak neprišlo, no a čo, šak jednu som nechal a môžem si začať s druhou. Veď ona to zvládne nejako... No keď sa na to pozriem spätne, tak to bolo pekné svinstvo odo mňa. Nehovorím, že treba byť anjelik a sekať dobrotu furt, len proste sa správať aj trošku ľudsky. Si vezmi, keby teba nechá frajerka kvôli druhému, ako by si sa cítil? Ako posledný chudák, ktorý neni dobrý ani pre svoju frajerku. Vieš, preto je prepáč na mieste
.
Kayko a bindo : vy citate co pisem ako celok, alebo si len vyberate utrzky, ktore ako kontext davaju iny zmysel ??
Nie, nerozisiel som sa s nou preto, aby som mohol ist na kavu s inou.
Nie, ospravedlnenie nieje znak chudactva. Ospravedlnil som sa jej hned. Ale nepojdem za nou preto, lebo viem, ze to ked som ju dokazal nechat pre inu.... Hm ?
Nie, nerozisiel som sa s nou preto, aby som mohol ist na kavu s inou.
Nie, ospravedlnenie nieje znak chudactva. Ospravedlnil som sa jej hned. Ale nepojdem za nou preto, lebo viem, ze to ked som ju dokazal nechat pre inu.... Hm ?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
a ta druha by sa ako teraz citila keby za nou prisiel? povedala by si "hmm ta sa na neho vykaslala tak uz som mu dobra aj ja"
energy00 nehnevaj sa, ale čo iné ti napísať? Myslené to bolo samozrejme s istou dávkou irónie. Lietaš zo vzťahu do vzťahu a nakoniec si vyšiel naprázdno. Podľa mňa nie si zrelý na vzťah kým sa nenaučíš vážiť si, čo máš.
Ty si napisal nieco, co je uplne mimo mojho problemu, lebo si to asi nespravne pochopil. Myslim, ze to mozme uzavriet, lebo sa to zamotava. Dakujem vsetkym zucastnenym 
Tak v prvom rade by sa potešila, nie?guess.whoo napísal:a ta druha by sa ako teraz citila keby za nou prisiel? povedala by si "hmm ta sa na neho vykaslala tak uz som mu dobra aj ja"
P.S. Dnes sa mi ozvali obe v priebehu jednej hodiny... Zivot je nevyspytatelny...
No jo náhoda a co teraz?
1.tka- to je pruser na mraky
2.- ka- je stále slobodná?
1.tka- to je pruser na mraky
2.- ka- je stále slobodná?
Absolutne netusim, co si o tom mysliet... Beriem si oddychovyy cas, lebo ma to sameho prekvapilo.