neopätovaná laska

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: neopätovaná laska

Príspevok od používateľa bindo011 »

energy00 napísal:Teraz na leto sa viazat nebudem.Ale sam sa nechapem.
V lete sa vzťahy neriešia, či ako? :D Každopádne, ja by som to riešil podobne ako Guess, buď by som si našiel tretiu a tým pádom sa ti na predošlé dve bude zabúdať veľmi ľahko, alebo by som sa pokúsil si to ešte nejak vyžehliť u 2ky. Naklusať za ňou, sypať si chvíľu popol na hlavu, že aký som bol debil a bla bla bla... :smt017 a možno odpustí :) . To ospravedlnenie by bolo na mieste tak či tak, chúďa baba za nič nemôže, že tebe "preplo" z ničoho nič. Zachoval si sa tak isto ako tá, kvôli ktorej máš túto dilemu. Dúfam, že si si vedomý toho...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

za nou by som uz nesiel..vyzeral by som ako chudak
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Veru, za nou nepojdem. Sme v kontakte, ale vztah uz nebude. A vyzeral by som ako chudak sam pred sebou. Z toho dovodu, ze som sa na nu vykaslal pre inu a teraz mi bude dobra aj ona. (?) To nie.
A naco sa viazat na leto, ked mozes s cistym svedomim na kazdej akcii poznavat novych ludi ? Nechavam to tak, zabudat na nu nemusim, lebo hoci som dost sklamany, tak som na tom po "citovej" stranke dost dobre ;-) Zeny boli aj budu, len ma uz celkom unavuje to neustale namotavanie, spoznavanie sa a zistenie po case, ze "tato nebude vyvolena". No viem, ze inak to nepojde. A ze si za to mozem sam.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

To si sa potreboval rozist s 2, aby si mohol ist na kavu s 1? Nabuduce to radsej hraj na viac stran sucasne, v horsom pripade sa to jedna dozvie a stale ti zostane ta druha, v najhorsom sa to dozvu obe, ale ostane ti skusenost do buducnosti :D takto si zistil, ze 1 nevie co chce a ze pri 2 si zase nevedel co chces ty. Vztah mas ako pohovor, mozes stavit na jednu kartu a nebudes vediet, na com si, ale ked vsadis na viac, odrazu si budes moct vyberat ;)
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Ale prosím ťa Energy... také argumenty... spoznávať nových ľudí. Keby príde žena, ktorá sa ti páči a chce ťa, tak by si išiel do vzťahu za 38 sekúnd a ani by si okom nemihol :D. A odkedy je ospravedlnenie sa znak chudáctva? :| Ja tu nepíšem o tom, že pchať sa jej do riti, ale o obyčajnom, Prepáč, že som sa zachoval ako kkt :). A to si myslím, je znak charakteru :wink: . V minulosti som urobil niečo podobné, v tom momente mi to ani tak neprišlo, no a čo, šak jednu som nechal a môžem si začať s druhou. Veď ona to zvládne nejako... No keď sa na to pozriem spätne, tak to bolo pekné svinstvo odo mňa. Nehovorím, že treba byť anjelik a sekať dobrotu furt, len proste sa správať aj trošku ľudsky. Si vezmi, keby teba nechá frajerka kvôli druhému, ako by si sa cítil? Ako posledný chudák, ktorý neni dobrý ani pre svoju frajerku. Vieš, preto je prepáč na mieste :wink: .
energy00
King
King

Kayko a bindo : vy citate co pisem ako celok, alebo si len vyberate utrzky, ktore ako kontext davaju iny zmysel ??
Nie, nerozisiel som sa s nou preto, aby som mohol ist na kavu s inou.
Nie, ospravedlnenie nieje znak chudactva. Ospravedlnil som sa jej hned. Ale nepojdem za nou preto, lebo viem, ze to ked som ju dokazal nechat pre inu.... Hm ?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a ta druha by sa ako teraz citila keby za nou prisiel? povedala by si "hmm ta sa na neho vykaslala tak uz som mu dobra aj ja"
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

energy00 nehnevaj sa, ale čo iné ti napísať? Myslené to bolo samozrejme s istou dávkou irónie. Lietaš zo vzťahu do vzťahu a nakoniec si vyšiel naprázdno. Podľa mňa nie si zrelý na vzťah kým sa nenaučíš vážiť si, čo máš.
energy00
King
King

Ty si napisal nieco, co je uplne mimo mojho problemu, lebo si to asi nespravne pochopil. Myslim, ze to mozme uzavriet, lebo sa to zamotava. Dakujem vsetkym zucastnenym ;-)
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

guess.whoo napísal:a ta druha by sa ako teraz citila keby za nou prisiel? povedala by si "hmm ta sa na neho vykaslala tak uz som mu dobra aj ja"
Tak v prvom rade by sa potešila, nie? :D A potom by ťa pravdepodobne poslala do péčka... :smt098 :D .
energy00
King
King

P.S. Dnes sa mi ozvali obe v priebehu jednej hodiny... Zivot je nevyspytatelny...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

No jo náhoda a co teraz?
1.tka- to je pruser na mraky
2.- ka- je stále slobodná?
energy00
King
King

Absolutne netusim, co si o tom mysliet... Beriem si oddychovyy cas, lebo ma to sameho prekvapilo.
Napísať odpoveď