SFZ a cely slovensky futbal

O športe...
KeLon
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: SFZ a cely slovensky futbal

Príspevok od používateľa KeLon »

Z toho pohľadu že "...je mi jedno kto do tej lopty kope, len nech do nej kope pekne..." máš pravdu. Liga ostane taká, aká bola.
Ale, každý tradičný ligový klub má svojich rivalov, na kt. zápasy príde viac ľudí, ako na iné... A tradičné kluby už v lige takmer niesú :) Ja nepíšem, že liga ide do p... kvôli tomu, že vypadli Košice. Liga bude oveľa menej zaujímavá pre fanúšikov (pozor, nie pre príležitostných divákov zápasov prvého s druhým!) ktorí na zápasy svojho klubu vyberajú voľno v robote a starajú sa o nejakú atmosféru na štadiónoch... Mne osobne je u prdele, kto v tej lige bude hrať, ja som len rád, že v nej nebudeme a že sa budem môcť tešiť na klasické SVK kluby v druhej lige :twisted: Fortunu nech si kopú dedinky so Slovanom a Trnavou :roll:

http://www.profutbal.sk/ligy/svk1/clano ... na_VSS.htm

Konečne nám vrátili správne meno! VSS 8)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

nevsimol som si, ze by na Košice poslednych x rokov chodilo nejak vela ludi vonku. Dokonca ani v Košiciach nebyvala ta navsteva nejaka extremna. Ty to vnimas inak ako fanusik, ale realita je inde.
Košice budu chybat v lige len kvoli polohe mesta. Takto na vychode uz nie je skoro nic.
Co sa tyka tradicii - lipnu na nich len kluby, ktore sa posledne roky nedokazu presadit. ako keby som pocul fans Liverpoolu aky je to tradicny klub, co vsetko dokazal, ale pritom titul neziskal celu generaciu pomaly.
KeLon
Light Expert
Light Expert

Dobre, nechajme to tak, aj tak sa navzájom nikdy nepochopíme :D Každý na to pozeráme úplne iným pohľadom... Dookola opakovať, že nejde o KE, ale o Skalicu, Podbrezovú, Myjavu atď. niekomu, koho tá naša liga nejak "netankuje" ma nebaví... :roll:

Ale inak, keď tak nad tým rozmýšľam - ak ďalšiu sezónu rapídne nestúpne návštevnosť tým, že v lige už budú defacto len dva Kluby s "opitými, nafetovanými, svalnatými a zakomplexovanými chuligánmi, ktorí jedia deti a vraždia šteniatka a tehotné ženy", komu budú naše média dávať za vinu úbohú návštevnosť??? Doteraz v tom Hriadeľová a spol. mali jasno :smt017
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mne sa zda, ze uz aj tento rok bola navstevnost vyssia ako minuly rok aj napriek tomu, ze svoj stadion nema poriadny ani Trencin a uz vobec nie Trnava. Kosice sa co sa tyka navstevnosti potacaju v druhej polovici aj za klubmi ako Myjava ;)
KeLon
Light Expert
Light Expert

Aj na Slovan mali v Myjave väčšiu návštevu? :) Ja ti tu nejdem vypisovať dôvody, pre ktoré chodí v KE na futbal tak málo ľudí... To myslím ani netreba, sú defacto rovnaké, aké majú slovanisti... (no od TV to nepochopíš) :D Trnava je kapitola samá o sebe a Trenčín ak by bol v polovici tabulky, tak by nevypredal ani tú jednu tribúnku, čo tam zatiaľ majú...

btw, ja zas o voze, ty o koze... Stále argumentuješ návštevami na KE či doma, či vonku, akoby som niekde písal, že liga ide do prdele len kvôli tomu, že KE vypadli... Internet je plný fanúškovských stránok, kde sa zgrupujú ľudia, kt. sú na každom zápase svojho klubu, vyberajú voľno a míňajú nemalé peniaze na to, aby za ním cestovali - skús sa pozrieť tam, aké ohlasy vyvoláva účasť dedín, ktoré som spomínal v najvyššej lige... Fakt ma už nebaví vypisovať tu dookola to isté aj keď viem, že to ostane nepochopené, lebo ty niesi fanúšik a máš na to úplne iný pohľad...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ja fandim Slovanu cely zivot a nie raz som cestoval na ich zapasy stovky kilometrov, takze laskavo nesud ked hovno vies ;)
koho zaujimaju fanusikovske stranky a ich pohlad na dedinsku ucast na ligovych zapasoch? futbal sa hra v prvom rade pre ludi a ked ludia chodia na futbal tak to zmysel ma. Idealne by podla teba bolo, keby ostali v lige len Košice, Slovan a Trnava kedze su to kluby s najvacsou rivalitou aj ked na tie zapasy bude chodit 1500 ludi a momentalne nema ani jeden z nich poriadny stadion
KeLon
Light Expert
Light Expert

Tak z niektorých tvojich predchádzajúcich komentárov na tému SVK fanúškovia som skôr nadobudol dojem, že si jeden z tých, kt. na ligu kašlú, lebo sa na nej necítia bezpečne + tvoj avatar :D

..a nie, podľa mňa by bolo ideálne keby boli v 10 člennej lige staré značky a sezónne 1-2 menšie kluby :D V dnešnej dobe a blízkej budúcnosti kvôli tomu, kto tie kluby vedie, zázemiu atď nereálne, ale sen je to pekný :D
Keď si myslíš, že 8 dedín v najvyššej súťaži a jeden a pol sezóny (nad)priemerných návštev vďaka nejakej eufórii je pre fortunu to pravé, tak budiš... :) Ak dovolíš, ja mám iný názor :wink:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

dovolim, co by som nedovolil. teraz uz nemam tolko casu chodit na futbal ako v minulosti, no stale si myslim, ze aj muzstva ako Zilina a Ruzomberok do ligy patria a maju svoju tradiciu.
Idealne by bolo, keby sa vyhrabala Petrzalka a Inter z tych ciernych vôd kde momentalne plavaju do 1 ligy, len kvalita by tym utrpela lebo mat 3 kluby v BA, ktore su schopne bojov o titul je nerealne. Dokonca bohaty Slovan ma problemy aj ked tam je to o zakulisnej hre.
A ako som povedal, Slovanu fandim len som uz par sezon znechuteny z toho co sa deje.

//autoeditácia príspevku (13 Jún 2015, 15:34)
kde sa da dobre zaparkovat v ziline pri futbalovom stadione?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

guess.whoo: Zalezi o aky zapas ide. Ak je to bezna liga, tak pri stadione, v ulicke okolo stadiona, pri Lidli (tam to je vari spoplatnene pocas zapasov), Holiday Inn (asi tiez spoplatnene). Ked su velke zapasy, trebars repre, tak auta stoja aj na vypadovke na obchvate (PB-ZA-MT). Dlho som tam nebol, ale bude tam nejaka organizacia a uvidis kde stoja auta, tak ides s davom. Tolko papuc meststka policia nema :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no idem dnes na repre a nehcem sa tam vrtiet ako madar v kukurici :-D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Predpokladam, ze tam bude organizatorov a policajtov viac ako dost. Takze by som si nerobil z toho tazku hlavu.
KeLon
Light Expert
Light Expert

Tááák a Slovensko má konečne jeden dôstojný štadión, za ktorý sa netreba hanbiť... :)
Kiežby ich už bolo viac... :cry:
Prílohy
11899807_727069630753564_5219490809819699983_n.jpg
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

tabuľka po jeseni :) AS!!
ebyR3qP6BkQ.jpg
ebyR3qP6BkQ.jpg (45.6 KiB) 1455 zobrazení
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

to mas z akeho webu vytíahnute s tou Dunajskou? :D

v Trencine robia futbal dobre, chyba tu len stadion a poriadna fanusikovska zakladna lebo z tych 1500 ludi, co na futbal pridu su pravi fans mozno 100, zvysok su fanusikovia uspechu, ktori zacali chodit na futbal len odkedy sa im zacalo vysledkovo darit
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

guess.whoo ja myslím, že takýchto fanúšikov je na Slovensku celkovo veľmi veľa. Či na klubovej úrovni, či na reprezentačnej úrovni. A nie len vo futbale. Je to o mentalite.
Trenčínu fandím, robí to veľmi dobre a dúfam, že si nájde viac skalných fanúšikov. Ale to prajem každému klubu. Šport sa robí pre ľudí a tá atmosféra na štadiónoch je potom úplne o inom, čo sa v neposlednom rade odráža aj na výkonoch hráčov.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

vsak to ano, mna zarazilo minule ked Slovan oznamil, ze otvara akademiu...myslel som, ze to uz funguje davno. krasne vidno ako to doteraz robili vsetko prvoplanovo. jediny, kto prisiel so systemom vychovy a spoluprace so zahranicim je Trencin a to sa im teraz pozitivne vracia
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Zilina nema akademiu?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Slovan je tusim prvy na svk kto otvoril takuto akademiu
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

guess.whoo napísal:to mas z akeho webu vytíahnute s tou Dunajskou? :D
a čo sa ti nepa? :lol:
z tych 1500 ludi, co na futbal pridu su pravi fans mozno 100
je to tak no. ale zas keby mi šlo o to, tak by som začal pred pár rokmi chodiť do iného mesta do kotla.. z našich tohoročných aktivít:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

len som zvedavy ako to bude s atmosferou ked bude novy stadion, lebo ak vas je okolo 50 tak tam bude hrobove ticho :D
Napísať odpoveď