prve stretnutie s dievcatom
Re: prve stretnutie s dievcatom
Chces radu a potom ani nevies dat info, ze co z toho bolo a ako to prebiehalo? Tak to sem uz nabuduce ani nepis, ked si teraz taky frajer.
Pomoze to tebe. Lebo ty si prosil o radu, tak ti vieme dat (niektori);celkom konstruktivnu kritiku.
-
peterkollar
Expert
no ok zanedlho vam k tomu nieco napisem...
No povedz nám niečo k tomu, aj mne to vcelku zaujíma. Inak, ak máš 20 a asi nie si moc skúsený, keďže sa nás pýtaš, aký máš byť na prvom rande, tak podľa mňa by bolo pre teba lepšie, keby si sa najprv stretol s nejakými mladšími a taktiež menej skúsenými dievčatami ako s takými staršími, lebo tie staršie nemusia mať vždy nervy a trpezlivosť na takých neskúsených chlapov no ..ale zase samozrejme to záleží aj od povahy toho dievčaťa, preto som zvedavý, ako to dopadlo na tom rande, tak kľudne napíš.
-
peterkollar
Expert
ja chcem k tomu napisat nieco viac ale teraz mam vela roboty tak do tyzdna napisem...
z poslednej vety... to bude bud velky pruser, alebo zasnuby
(hmm, nie je to vlastne to iste?
)
(hmm, nie je to vlastne to iste?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
To si tvrdil aj cez tyzden a tak nehovor, ze nemas casu tu napisat 10 viet o tom, ze ako to dopadlo 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Odvtedy nic...asi policia predsalen nasla jej telo ktore sa snazil cely ten tyzden zahrabat, a teraz sedi v lochu. 
-
peterkollar
Expert
nie nie nasla si druhehoHotwire napísal:Odvtedy nic...asi policia predsalen nasla jej telo ktore sa snazil cely ten tyzden zahrabat, a teraz sedi v lochu.
Mali ste nejaký bližší vťah ? Hlavu hore, takýchto pocitov ešte zažiješ... Až sa voči nim staneš rezistentný.
Alebo
Sa oženíš s ďalšou v poradí. Ktovie...
Alebo
-
peterkollar
Expert
diky za podporu..verim ze raz to prejde ,ze raz zabudnem..na vsetko...energy00 napísal:Mali ste nejaký bližší vťah ? Hlavu hore, takýchto pocitov ešte zažiješ... Až sa voči nim staneš rezistentný.
Alebo
Veď ste si chvíľu písali, raz ste sa stretli a už tu píšeš ako keby to bol koniec sveta. Veď to tak neprežívaj.
-
peterkollar
Expert
keby sa to dalo nejak vypnut spomienky vsetko...ja viem som taka debilna povaha....pinco napísal:Veď ste si chvíľu písali, raz ste sa stretli a už tu píšeš ako keby to bol koniec sveta. Veď to tak neprežívaj.
Aké spomienky? Veď žiadne nemáte 
S tým dievčaťom si nezažil nič, takže buď rád, že to skončilo ešte skôr, ako by ti dala nejaké teoretické šance. To by si bol potom zdevastovaný ešte viac...
S tým dievčaťom si nezažil nič, takže buď rád, že to skončilo ešte skôr, ako by ti dala nejaké teoretické šance. To by si bol potom zdevastovaný ešte viac...
-
peterkollar
Expert
ako vies ze som s nim nezazil nic...prave ze zazil ale to je ejdno...Pilifo napísal:Aké spomienky? Veď žiadne nemáte