armwrestling-pretlacanie rukou
armwrestling-pretlacanie rukou
venuje sa tomuto povodne krcmovemu sportu niekto ?
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
mas nejake divne napady, v jednej teme chces fotku ruky a v tejto video z pretlacania otec VS synstarápáka napísal:natoc video,to by som rad videl![]()
![]()
k teme : na zakladnej som bol v pretlacani najsilnejsi, asi preto lebo som bol o dva roky starsi
-
Vesper
Professional
Ono vacsinou je to uz potom len o tom kto ma pevnejsie nervy. Ale tak fer by bolo vacsinou vyhrat superovi lebo ja ako to tam dole drzim tak ma to ani nejak nevycerpava na rozdiel od protivnika ktory musi stale tlacit.. Raz sme sa s kamosom pretlacali nejakych 15 minut a potom sme to ukoncili konsenzom a vykaslali sa na to s tym ze remizakali520 napísal:A tak potom kto vyhraje to pretlacanie, jeden predsa musi povolit
-
Point
Professional
skoda, ze pretlacanie na sutazi ani neni o sile.. aspon mne to tak nepripadalo.. ide tam skor o rychlost.. pozor..start a uz mate ruku dole.. ani som sa nestihol poriadne napnut..
podla mna je klucove predlaktie a zapastie..nim totiz ohybas zapastie protihracovi.. lebo s vyklbenym zapastim nema sancu nahodit na teba taku paku..cize je to podla mna cele v zapasti abo predlakti..
podla mna je klucove predlaktie a zapastie..nim totiz ohybas zapastie protihracovi.. lebo s vyklbenym zapastim nema sancu nahodit na teba taku paku..cize je to podla mna cele v zapasti abo predlakti..
Re: armwrestling-pretlacanie rukou
Zdravím
Nevie niekto či existujú nejaké armwrestling kluby v Košiciach?
Nevie niekto či existujú nejaké armwrestling kluby v Košiciach?
Re: armwrestling-pretlacanie rukou
ide aj o to aku ma kto dlhu ruku, dlhe predlaktie je velka vyhoda.