cORP: Nevidel som jediného človeka, čo by sa nudil.
Na akych koncertoch ste boli?
Re: Na akych koncertoch ste boli?
Tak, dnes/včera ten Linkin Park vo Viedni. Doteraz predýchavam, neskutočne skvelý zážitok, atmosféra super, a keď budem mať možnosť ísť zase, neváham. 
Kontakt s publikom bol obrovský, celé to pôsobilo vynikajúco, a lepší koncert som určite nezažil. Asi bola chyba že si ich videl vtedy na festivale, alebo proste to, že čakáš, že si užiješ koncert kapely, ktorá sa ti nepáči (čo je proti logike). Ale názor ti neberiem, ja by som šiel znova aj za 3 násobnú cenu, tebe sa to nepáčilo, toť vše. 
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Tiež som bol. Neskutočné niečo 
S partiou sme sa zhodli že nabudúce jednoznačne zaplatiť pod pódium, veľká škoda toho. Aj keď malo svoje čaro sledovať tú masu ľudí zhora.
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
v piatok v LC u Slimáka Jenny Woo (accoustically oi!, Kanada) a Dáša Fon Fľaša (folk-punk, Stránske)
pozitívnô a super bolo
a report tu: http://punkgen.sk/reporty.php?id=427
pozitívnô a super bolo
-
Wonderwall
Medium Expert
Robbie Williams vcera v Bratislave
Robbie bol perfektny, spieval super, show bola neskutocna, ale co mne osobne vadilo bolo podla mna mrtve publikum. Mal som sice tu smolu ze som mal listky na sedenie ale fakt som cakal ze aspon pri najvacsich peckach(Let Me Entertain You/Kids/Come Undone atd.) sa budu ludia rozbijat postojacky, resp. ze ta celkova odozva bude intenzvnejsia, realne to bolo tak ze som povacsinu casu stal sam s nejakou kockou co bola vedla mna
ale aspon na Angels uz isiel cely stadion. Celkovo ale nenormalny zazitok, cover Bohemian Rhapsody bola taka bomba ze este teraz predychavam
Nightwish a Sabaton dnes/včera parádička. Ale rozbitý ako nikdy, nohy ako v sádre a hlas ako Vin Diesel. Bol niekto z fóra? 
-
Wishmaster
Medium Professional
samozrejme.. nejaky 4-5ty rad v strede pred podiom
wishmasterom pekne prekvapili
Ja asi 4 rad ale nie úplny stred, trošku doľava. Tiež ma prekvapili, potešil aj Ever Dream, nové veci nakoniec naživo celkom fajn, z pomalších mi chýbal len Islander, to je atmosferická pecka a zaspievala by si to väčšina davu. Inak spokojnosť, aj pyroshow a celkovo atmosféra ma prekvapila, na to že hrali na malom pódiu relatívne. 
aky setlist mali Sabaton? vraj nehrali 40:1 co by ma velmi mrzelo keby som tam bol
40:1 nehrali, ale páčila sa mi interakcia s divákmi (tá bola lepšia ako u Nightwishu), napríklad jeden fanúšik úplne vpredu vybral, čo zahrajú, potom sa pýtali na song v akom jazyku ho majú zahrať, atď.
Setlist: http://www.setlist.fm/setlist/sabaton/2 ... 937c5.html
Setlist: http://www.setlist.fm/setlist/sabaton/2 ... 937c5.html
taka interacia byva. najma od albumu Carolus Rex, ktory vysiel aj vo svedcine aj v angline.
diky za setlist - zvreskol by som si
diky za setlist - zvreskol by som si
V pohode, prekvapilo ma ale, že drvivá väčšina si vykričala Švédštinu, potom sa nedalo spievať. 
ja "viem" len tie, ktory pasaze ostali po svedsky aj v anglickej verzii. ked ale dav prekrici inu, tak ja si pre seba spievam anglicky 
-
Scorpion90
King
bol som aj ja kuknut, veru spokojnost. Tiez som bol v strede pred podiom, ale asi v siedmom rade. Jedine skoda tych neskutocnych rad na pivo..
. Skoro som nestihol intro Sabatonu
. Vsimli ste si to osvetlenie pri prvych pesnickach Nightwishu? To tak malo byt? Lebo s kamaratom sme na zaklade zaznamom z inych koncertov dosli k zaveru, ze asi im na vypadlo to horne osvetlenie na chvilu
-
Wishmaster
Medium Professional
nevim.. v tej metal extaze som vnimal len nightwish 
celkovo floor je super. na tarju sa nebude chytat nikto, ale lepsia ako anette..
celkovo floor je super. na tarju sa nebude chytat nikto, ale lepsia ako anette..
Mne už pri predkapelách prišo horné osvetlenie doje***, jak keby svietila iba ľavá strana, respektíve jak keby pravé bola zle otočená.
-
Wishmaster
Medium Professional
ale nieco sa mi mari, ze mi daco bolo divne na svetlach.. az teraz jak o to citam, ze ta prava strana. a som vedel, ze daco mi tam nesedelo, ale vravim, nevenoval som tomu nejaku extra pozornost.
Predvčerom som bol na Big Seanovi a musím povedať, že z koncertov, na ktorých som bol, mu môže robiť konkurenciu akurát Kontrafakt
Neskutočná pecka, ľudia sa bavili, my sme sa s partiou bavili, oceňujem aj to, že tam mal živé bicie a klávesy spolu s DJ-om. Hypoval to tam vyše hodinu a pol.
"I'm waaaay up, I feel blessed..."
Neskutočná pecka, ľudia sa bavili, my sme sa s partiou bavili, oceňujem aj to, že tam mal živé bicie a klávesy spolu s DJ-om. Hypoval to tam vyše hodinu a pol.
"I'm waaaay up, I feel blessed..."
-
Wishmaster
Medium Professional