Vrzga Volant Passat 2001 B5.5
-
falcon5583
Amateur
Vrzga Volant Passat 2001 B5.5
Pri toceni mi vrzga volant.Co by pomohlo?Treba ho odmontovat a niecim namazat ci?Vdaka za rady. 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vrzga Volant Passat 2001 B5.5
Vrzga to kde, pri volante ako ide ku palubovke??? Alebo to ide od kolies??? Ak v casti ako ide ku palubovke, tak to bude z toho tepla, plasty sa ohli posobenim slnka a tepla, tak to vrzga. Mozes tam skusit nieco lahko streknut, najlepsie silikonovy olej, ale to tento problem z dlhodobeho hladiska aj tak nevyriesi.
-
falcon5583
Amateur
No Je to od palubovky.
Jasné, že sa budú musieť dať tie plastové kryty dole, svojou pozitívnou energiou to neopravíš
Potom by si mal vidieť, na ktorom mieste to presne spôsobuje.
Ak by ani to nepomohlo, môžeš to ešte skúsiť ešte hodiť na diagnostiku, či neukáže nejaké chyby s riadiacou tyčou, ale s najväčšou pravdepodobnosťou to bude spôsobené trením nejakých plôch.
//Karmista, neviem, či máš auto z roku 1995, ale aj na mojom 10-ročnom aute sú snímače dokonca aj na tyči riadenia
Potom by si mal vidieť, na ktorom mieste to presne spôsobuje.
Ak by ani to nepomohlo, môžeš to ešte skúsiť ešte hodiť na diagnostiku, či neukáže nejaké chyby s riadiacou tyčou, ale s najväčšou pravdepodobnosťou to bude spôsobené trením nejakých plôch.
//Karmista, neviem, či máš auto z roku 1995, ale aj na mojom 10-ročnom aute sú snímače dokonca aj na tyči riadenia