Game of Thrones - Seriál
Re: Game of Thrones - Seriál
citali ste si niekto tie teorie ako to vsetko dopadne?
ja som to smelo ignoroval az kym mi kolega nezacal o tom rozpravat a celkom som uveril
staci dat do googlu "r + l = j".
zhrnuto podla tej teorie je jon snow v skutocnosti jon targarien, tirion lannister je tiez targarien a nakoniec sa vsetci traja (spolu s daenerys) spoja proti white walkerom a kazdy si bude jazdit na svojom drakovi
znie to trochu pritiahnuto za vlasy, ale pravdou je ze vsetci traja prezivaju podozrivo dlho (melisandre sa pomylila vo svojich viziach a skutocny Azor Ahai (alebo jeden zo skutocnych
) je jon snow, preto aj isla naspat na stenu a jon bud nezomrie vobec alebo zomrie a ona ho ozivi (to zvladaju pracovnici cerveneho boha celkom dobre). tiez sa predpoklada ze jeho mrtvolu sa budu snazit spalit (aby sa nepremenil) a on proste nezhori...
no celkom som zvedavy ci sa to ukaze ako pravda alebo nie.
ja som to smelo ignoroval az kym mi kolega nezacal o tom rozpravat a celkom som uveril
staci dat do googlu "r + l = j".
zhrnuto podla tej teorie je jon snow v skutocnosti jon targarien, tirion lannister je tiez targarien a nakoniec sa vsetci traja (spolu s daenerys) spoja proti white walkerom a kazdy si bude jazdit na svojom drakovi
znie to trochu pritiahnuto za vlasy, ale pravdou je ze vsetci traja prezivaju podozrivo dlho (melisandre sa pomylila vo svojich viziach a skutocny Azor Ahai (alebo jeden zo skutocnych
no celkom som zvedavy ci sa to ukaze ako pravda alebo nie.
Ja som písal, že to má byť ako Disney rozprávka? Určite nie nejaká Šípková Ruženka ale že na konci všetci čo sú dá sa povedať pozitívne postavy musia zomrieť to je trochu prehnané. Aj preto som tento seriál nejaký čas ani nepozeral, vždy len utrpenie, mučenie, krv a smrť... a zlo víťazí.aacid napísal:no hej, nie je to klasicka disney rozpravka...
podla mna je to osviezujuce ze ozaj netusis co sa stane. nieje nic trapnejsie ako ked vo filme obrovsky vybuch a teraz vsetci su napati ci ten hlavny hrdina prezil alebo nie... ked ako divak samozrejme vies hned od zaciatku ze prezil, pretoze proste hlavna postava nemoze zomriet... tak martin si povedal fuck you a tu istotu ti proste neda.
A neviem fakt už ani meno toho malého chlapca (Stark), ktorý bol ochrnutý nejako ho už nebolo vidno, to ich dávali x častí, že idú niekam, ako dôležité niečo potom nič.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
on cely cas mastruje prepinanie postavy medzi sebou a havranom pri hrani GTA V. v 6 serii bude sef
Brendon Stark, aj by som ti povedal kam sli, ale zas by tu na mna zautocili, ze mam precitane knihy a ich to nezaujma 
Spoiler
Napíš mňa to nezaujíma a nedávaj to ani do spoileru, nech sa poserú.
ale ved celu story okolo brana vynechali z piatej serie z dovodu ze sa v seriali dostali viac menej tam kde sa dostali v knihe. da sa predpokladat ze tak ako v knihach sa budu v siestej serii zameriavat viac na postavy ktore dostali menej (ziadny) priestoru v piatej serii.
-
guess.whoo
Redeemer
skus si precitat nazov temy a potom tu pis take kraviny.begbeee napísal:Spoiler
Napíš mňa to nezaujíma a nedávaj to ani do spoileru, nech sa poserú.
ked chcete rozoberat knihy nech sa paci - kto vam brani vytvorit novu temu a debatovat tam. tu sa riesi serial a vacsina z nas knihy necitala tak nema zaujem citat spoilere z knih.
nechapem, ze sa to tu stale musi riesit, ste ako mali
-
xH4wK
Nech sa paci vytvoril som vam topic aby ste si mohli donekonecna pisat o knihach a porovnavat so serialom.
a-song-of-ice-and-fire-knihy-t193089.html
a-song-of-ice-and-fire-knihy-t193089.html
Spoiler
Díky, si zlatý.
Škoda xhawk , tie tvoje výbuchy agresivity ma vážne bavili 
Lenže my nerozoberáme knihy ale seriál a ten samozrejme porovnávame s knihami. A keďže stále je to rozoberanie seriálu tak to logicky patrí sem. Že sa ebe nepáči to, že sa mne niečo v seriály nepáči a napíšem o koľko to v knihách bolo lepšie je už tvoj problém.
-
guess.whoo
Redeemer
jeho vybuchy som celkom chapal. necital som temu predtym ako som si pozrel najnovsiu cast odvtedy, ako sa tu prestal pouzivat spoiler a ked sa zacalo pisat o knihach to uz bolo ozaj dost.
toho, kto sleduje serial nezaujima vacsinou dopredu to, co sa stane (aj ked podla knihy to moze byt ine, ale nemusi)
toho, kto sleduje serial nezaujima vacsinou dopredu to, co sa stane (aj ked podla knihy to moze byt ine, ale nemusi)
Už nikto nemôže nič vyspoilerovať, seriál dobehol v dejovej linke knihy a nikto s istotou nevie, čo bude ďalej. Takže všetky ďalšie spoilery sú už len špekulácie a nie spoilery. Maximálne sa dá vyspoilerovať knihy, kde sa veci odohrávali inak a bolo tam viac dejových liniek.
Rozoberá sa tu celý "lore", či sa to niekomu páč a či nie.
Téma sa skutočne nedá čítať, pretože ak si pozriete pár stránok dozadu, všetko je označené v spoiler tagoch. Tak aký význam to má?
Druhá vec, je že celé toto kuvikanie okolo spoilerov GoT prerástlo do väčších rozmerov ako brady hipsterov - je to komické až tragikomické. Ak si nechcem vyspoilovať GoT, tak sa musím odpojiť od internetu.
Nepamätám si, že by sa takéto kraviny riešili s LOTR alebo Hobbitom filmami... Panebože veď už aj Martinove knihy nie sú vonku 2 dni!
Téma sa skutočne nedá čítať, pretože ak si pozriete pár stránok dozadu, všetko je označené v spoiler tagoch. Tak aký význam to má?
Druhá vec, je že celé toto kuvikanie okolo spoilerov GoT prerástlo do väčších rozmerov ako brady hipsterov - je to komické až tragikomické. Ak si nechcem vyspoilovať GoT, tak sa musím odpojiť od internetu.
Nepamätám si, že by sa takéto kraviny riešili s LOTR alebo Hobbitom filmami... Panebože veď už aj Martinove knihy nie sú vonku 2 dni!
-
xH4wK
Pretoze ludia boli lenivi spravit si temu tykajucu sa knih.
Preto sa sem davali spoiler tagy pretoze 90% spoilerov pochadzalo z knih.
Preto sa sem davali spoiler tagy pretoze 90% spoilerov pochadzalo z knih.
Je nespočetne veľa filmových diel podľa knižnej predlohy, netuším prečo tieto hysterické záchvaty postihli práve fanúšikov GoT.
-
guess.whoo
Redeemer
je jedno, ze dejove linie sa dobehli ked v knihe sa osudy odohravali inak a moze to mat vplyv na naslednost v serialy
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2015, 13:56)
akoze nechapes? je to nastahovanejsi a najsledovanejsi serial sucasnosti a svojou rozsiahlostou sa mu len tak lahko nic nevyrovna
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2015, 13:57)
tiez je rozdiel ked sa z knih spravia 3 filmy alebo dokopy zhruba 25
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2015, 13:56)
akoze nechapes? je to nastahovanejsi a najsledovanejsi serial sucasnosti a svojou rozsiahlostou sa mu len tak lahko nic nevyrovna
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2015, 13:57)
tiez je rozdiel ked sa z knih spravia 3 filmy alebo dokopy zhruba 25
Dajte do názvy témy (spoiler) ako to je aj pri Walking dead a je vystarané... Ak je pondelok a nevidel som časť tak sem nebudem hádam liezť s tým že nechcem aby mi niekto niečo vyspoiloval 
-
guess.whoo
Redeemer
ale vsak pise sa tu hlavne o tom, ako tu pisu ludia, co citali knihy ako to je tam a pod.
nie o tom, ako niekto rozobera v pondelok vysielanu cast!
nie o tom, ako niekto rozobera v pondelok vysielanu cast!