Tip na wellness
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Tip na wellness
caute, nemate nejaky tip na wellness na SVK ktory by splnal:
- kids friendly (postielka na izbu, nejaky detsky kutik popr. zvierata)
- neobmedzeny vstup do bazenov
- idealne Liptov, Tatry, Raj..Orava len v krajnom pripade
- aspon na 4 noci a maximalne 350 vratane polpenzie
na zlavomate som asi kazdy den, ale vzdy to ma nejaky zadrhel. bud platia kupony len v juny (chceme ist asi 10ti v druhom augustovom tyzdni), alebo je wellness len na 4 hodiny a pod.
dik K+
- kids friendly (postielka na izbu, nejaky detsky kutik popr. zvierata)
- neobmedzeny vstup do bazenov
- idealne Liptov, Tatry, Raj..Orava len v krajnom pripade
- aspon na 4 noci a maximalne 350 vratane polpenzie
na zlavomate som asi kazdy den, ale vzdy to ma nejaky zadrhel. bud platia kupony len v juny (chceme ist asi 10ti v druhom augustovom tyzdni), alebo je wellness len na 4 hodiny a pod.
dik K+
-
audiotrack
VIP
Re: Tip na wellness
skús termal vyhne. Relax balíček tam má polpenziu, plný vstup do wellness od 8:00 do 22:00 a cena pre dvoch je okolo 300€. Navyše je možnosť zobrať si aj zviera sebou, tak s deťmi hádam tiež nebudú problémy. Síce je to mimo tvojej oblasti, ale za vyskúšanie stojí 
-
guess.whoo
Redeemer
dik audio, uz som ho mal otvoreny ale nevsimol som si ten balicek
mozte pridavat dalsie napady
-
Fabo
Hardcore addict
A musi byt na Slovensku? Madari maju dobre wellnessy za prijemne ceny.
-
guess.whoo
Redeemer
myslim, ze tam treba pas pre dieta nie?
-
Fabo
Hardcore addict
ak ide s rodicmi (oboma) tak nie.
-
guess.whoo
Redeemer
tak potom by mohlo byt aj Madarsko, avsak nie niekde na juhu. idealne do 4 hodin cesty od Trencina (kvoli detom)
Pozri hotel Permon a ich akciové pobyty. Tam to vychádza na 3 dni za nejakých 250 €. V cene celodenný wellness, bazén, sauna, atď. Vraj jeden z naj wellness na Slovensku.
guess.whoo
pozri to Madarsko maju kopec takych zariadeni aj na severe, vysoka uroven a na nase pomery prijemne ceny, v restike sa najete kvalitne do prasknutia za par €
pozri to Madarsko maju kopec takych zariadeni aj na severe, vysoka uroven a na nase pomery prijemne ceny, v restike sa najete kvalitne do prasknutia za par €
-
guess.whoo
Redeemer
diky chalani
gogo - o tom madarsku sme sa bavili s partiou, ale hladame nieco do 3 hodin autom zo Starej Lubovne. Byvaju tam kamarati tiez s malym, ktoremu byva v aute zle a nechcu cestovat dlhsie
gogo - o tom madarsku sme sa bavili s partiou, ale hladame nieco do 3 hodin autom zo Starej Lubovne. Byvaju tam kamarati tiez s malym, ktoremu byva v aute zle a nechcu cestovat dlhsie
viete dat aj konkretny tip na to madarsko?
guess.whoo, dokonca to vychádza ešte lepšie. Napríklad tu http://www.hotelpermon.sk/permon-pre-va ... odapermon/ to vychádza na 4 dni za 235 € s komplet wellnessom. Pozerám, že aj na zľavomate majú akcie.
-
guess.whoo
Redeemer
som v kontakte s hotel Termal vo Vyhniach a tam su 4 noci za 296..hodim to na skupinu a uvidime 
Kurnik, tie ceny celkovo za wellness sa mi zdajú celkom vysoké. Za toľko peňazí by som čakal, že ma tam budú masírovať aspoň 3-krát denne a nie len raz za celý pobyt
Aj tak by som išiel radšej niekam k moru. Za takú cenu by sa dala vybrať pomerne dosť slušná 7-dňová dovolenka niekde v Grécku aj letecky
Na wellness si zájdem vždy po posilke za podstatne menšie čiastky...
Aj tak by som išiel radšej niekam k moru. Za takú cenu by sa dala vybrať pomerne dosť slušná 7-dňová dovolenka niekde v Grécku aj letecky
Na wellness si zájdem vždy po posilke za podstatne menšie čiastky...
-
guess.whoo
Redeemer
no jo, len more este nechceme riesit kedze 3 pary mame dieta pod 2 roky, jedno nema ani rok. boli sme minuly rok a pacilo sa im v bazenoch a vyrivkach tak chceme aj teraz nieco podobne. O rok uz nejaky ten vylet autom k moru bude menej namahavy a o lietadle ani nehovorim
//autoeditácia príspevku (04 Jún 2015, 7:35)
tak nakoniec ideme do hotelu Termal Vyhne. vsetkym zucastnenym este raz dakujem
tato tema by mohla pokracovat s nejakymi recenziami alebo skusenostami o konkretnych wellness hoteloch na SVK
Minuly rok sme boli v Oravskom Haji (http://www.oravskyhaj.sk/).
Boli sme tam na 3 noci a vyslo to okolo 250€ na dve osoby (deti s postielkami gratis).
velmi dobra kuchyna, celkom siroky vyber
nadherne prostredie a system ubytovania v novo zrenovovanych chatkach
terasy/balkony k izbam s posedenim
velmi pekny wellness
moznost prikupenia si roznych masazi a procedur
vela "atrakcii" pre deti
trosku odlahla lokalita (trosku daleko na prechadzku s kocikom do dediny)
male minus - este to bolo v rekonstrukcii, ale neovplyvnilo to zazitok a pohodu
//autoeditácia príspevku (04 Jún 2015, 7:35)
tak nakoniec ideme do hotelu Termal Vyhne. vsetkym zucastnenym este raz dakujem
tato tema by mohla pokracovat s nejakymi recenziami alebo skusenostami o konkretnych wellness hoteloch na SVK
Minuly rok sme boli v Oravskom Haji (http://www.oravskyhaj.sk/).
Boli sme tam na 3 noci a vyslo to okolo 250€ na dve osoby (deti s postielkami gratis).
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
vo vyhniach som bol, ten vyplavovy bazenik kde vam pivo donesu do ruky je top. Len rozmyslam naco hotel, ak si si za zlomok ceny mohli zobrat nejaku chalupu a prezit to pekne na gulasi a podobne.
-
guess.whoo
Redeemer
praveze sme nechceli velmi vlastne varenie. pri detoch je to o drzku na viac dni a chceli sme bazeny a vyrivku tiez kvoli nim a my dospeli zas masaze 
na chate sme boli nedavno a je to take ine ked ides aj s detmi. nemas tolko casu navarit si gulasik, posediet na teraske s pivom v ruke
na chate sme boli nedavno a je to take ine ked ides aj s detmi. nemas tolko casu navarit si gulasik, posediet na teraske s pivom v ruke