Pred 4 dňami som si vybral kliešťa, stále je tam červená vyrážka ako po komárovi ktorá nesvrbí a vôbec sa nemení. Mastím Fenistilom. Príznaky nemám žiadne len som dostal pred 3 dňami migrénu a spravila sa mi afta v ústach.
Je to v poriadku? Kedy zmizne ta vyrážka?
Vyrážka po kliešťovi
Re: Vyrážka po kliešťovi
No po takom čase by vyrážka mala byť preč. Ja by som s tým asi radšej zašiel za lekárom, s kliešťami nie je sranda a borelióza je nepekná choroba.
čo som mal kliešťa (viackrát), tak týždeň to tam mohlo byť začervenané. prekvapivo mi nikdy nič nebolo (klopem na drevo) 
-
Ryan Giggs
VIP
Po 3 dnoch to urcite nezmizne.Muffi napísal:No po takom čase by vyrážka mala byť preč.
Pokial sa ti to nezvacsuje, tak by to nemal byt problem.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mna svrbieva takato vyrazka aj 10 dni po vytiahnuti kliesta. Fenistil je dobry, zmiernuje svrbenie. Samotna vyrazka mizne po 3-4 tyzdnoch. Ak sa nic nezhorsuje ani nemeni, tak je zbytocne sa stresovat.
Mini info: do mesiaca po prisati kliesta nemozes darovat krv. Mal som troch naraz a zistil som to na vlastnej kozi
Mini info: do mesiaca po prisati kliesta nemozes darovat krv. Mal som troch naraz a zistil som to na vlastnej kozi
Mňa nesvrbí vôbec, je to ako klasická vyrážka po komárovi, ale bez svrbenia. Ešte ju stále mám.Mek napísal:Mna svrbieva takato vyrazka aj 10 dni po vytiahnuti kliesta. Fenistil je dobry, zmiernuje svrbenie. Samotna vyrazka mizne po 3-4 tyzdnoch. Ak sa nic nezhorsuje ani nemeni, tak je zbytocne sa stresovat.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
pred 2 rokmi po navratu z hubarcenia som nasiel na sebe 24 prisatych kliestov, po niekolkych ostala takato vyrazka a zmizli ak si dobre pamatam po tyzdni dvoch. ak sa ti ta cervena skrvna nezvacsuje tak by to nemal byt problem. chekni si na webe ako vyzeraju infikovane miesta.