PlayStation 4
Re: PlayStation 4
tak x1 dostalo gearsov aj forzu 6 oproti sony ktore mna sklamalo, gt7 naco, az na u4 nepreviedli nic
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Toto vyzera velmi zaujimavo 
No X1 dostalo hlavne späťnú kompatibilitu a PS4 zostáva jedinou konzolou bez nej.
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ten horizon od ubisoftu....vidim v tom presne vsetky mechaniky, pohyby kamery z Assassins creed...
Keď som to videl tak som sa pýtal: ...a budú aj vežičky? 
-
Bad.boy
Medium Professional
Ta spatna kompatibilita nie je ziadna slava...pridaju sa do nej zrejme len mensie hry a par vacsich odhlasovanych hracmi...ak ma doma niekto 50 hier..po roku bude rad ak pojde 10
To záleži na vyvojároch nie na Microsofte , teraz beži hlasovanie ktoré hry chcú fanúšikovia vidiet na Oneku (okrem tých 100 sľúbených v septembri) a pri tých najhlasovanejších sa microsoft snaží presvedčiť vývojárov aby to dovolili
Ja by som nebol taký pesimisticky
Na Slovensku nemôžeš napísať nič proti Playstation lebo budeš vymazaný a označený za debila.
Ak by som kupoval konzulu dnes a nie pred rokom tak beriem XBOX.
1. multimediálne centrum
2. hry z Gold zostávajú natrvalo aj po zrušení členstva
3. spätná kompatibilita
4. neporovnateľná zákaznícka podpora so Sony
5. pripravované prepojenie s Win 10 a potenciálne so Steamom/Valve
6. možnosť modovať hry
Playko:
1. po dvoch rokoch appka, ktorá ti aj tak polovicu vecí neprehrá, nehovoriac o titulkoch
2. pluskové hry fungujú pokiaľ platíš
3. jediná konzola bez spätnej kompatibility
4. podpora z ČR, ktorá nič nevyrieši, SK store po 3000 rokoch, PS now nedostupné/platené
5. reálne takmer nevyužívané shareplay aj vzhľadom na infraštruktúru internetu
6. žiadne mody
Ak by som kupoval konzulu dnes a nie pred rokom tak beriem XBOX.
1. multimediálne centrum
2. hry z Gold zostávajú natrvalo aj po zrušení členstva
3. spätná kompatibilita
4. neporovnateľná zákaznícka podpora so Sony
5. pripravované prepojenie s Win 10 a potenciálne so Steamom/Valve
6. možnosť modovať hry
Playko:
1. po dvoch rokoch appka, ktorá ti aj tak polovicu vecí neprehrá, nehovoriac o titulkoch
2. pluskové hry fungujú pokiaľ platíš
3. jediná konzola bez spätnej kompatibility
4. podpora z ČR, ktorá nič nevyrieši, SK store po 3000 rokoch, PS now nedostupné/platené
5. reálne takmer nevyužívané shareplay aj vzhľadom na infraštruktúru internetu
6. žiadne mody
-
Bad.boy
Medium Professional
Momo ved prave, je to na vydavateloch. A tym ide v prvom rade o zisk
Preco povolit kompatibilitu ked mozes zarobit na remastri? Ako ja tlieskam MS za tento krok, urcite je to obdivuhodne ALE mam pocit, ze vacsina ludi si mysli, ze spusti vsetky svoje hry a maju teraz z MS mokre gate... pricom to tak zrejme vobec nebude... ale bodaj by som sa mylil a MS na nich poriadne zatlacil. Inak ako to ma vyriesene Nintendo? Wii U ma tusim v sebe aj hardware Wii takze ide vsetko hned. Tam vydavatelia nemaju problem ze sa ich hry daju spustit? Ci ma s nimi nintendo lepsie zmluvy?
Stačí vložiť disk Wii do Wii U a hra ide.
Ale tam to nekončí, aj keď už to nie je vždy úplne zadarmo.
The following consoles and Nintendo systems will be backwards compatible with the console and sold through the Wii U Virtual Console:
Wii (game discs)
GameCube (downloads only)
Nintendo 64
Super Nintendo
NES
Neo Geo
SEGA Master System
Ale tam to nekončí, aj keď už to nie je vždy úplne zadarmo.
The following consoles and Nintendo systems will be backwards compatible with the console and sold through the Wii U Virtual Console:
Wii (game discs)
GameCube (downloads only)
Nintendo 64
Super Nintendo
NES
Neo Geo
SEGA Master System
-
DeJF
Addict
Begbeee súhlasím stebou, keby mam konzolu kupovať teraz a nie keď som bral PS tak by som pravdepodobne bral Xbox. Na Xboxe stále nejaké vylepšenia, čoskoro nový dashboard s Win10, DX12 podpora a tak...psko mi príde v tomto hrozne zaspaté
-
Bad.boy
Medium Professional
Suhlasim, na to ako hrozne One zacal (always online, slabsi HW atd) tak teraz valcuje PS4. Mozno práve ten zly start nakopol MS aby zacalo robit viac pre zakaznikov
Len netreba zabudat na akej kope prachov sedi MS a na akej Sony. Microsoft moze riskovat a rozhadzovat, Sony je tam kde je a PS je jedna z mala ako tak ziskovych divizii takze su opatrni.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Nic vam nebrani ps predat a kupit si xbox
Presne tak. Kludne sa zbavte svojich PS4-ok ak nie ste spokojny. Sony malo podla mna jedno z najlepsich pressiek doteraz. FF7 Remake a Shenmue 3 ? Najprv som si myslel ze sa mi len sniva. Toto je nieco neskutocne.
Na X1 co ukazali Gears 4 tak to vyzeralo neskutocne obycajne. Chybal mi tam nejaky wow efekt. Najkrajsie vyzerajuca hra z E3 jednoznacne Uncharted 4.
Na X1 co ukazali Gears 4 tak to vyzeralo neskutocne obycajne. Chybal mi tam nejaky wow efekt. Najkrajsie vyzerajuca hra z E3 jednoznacne Uncharted 4.
Urazena hrdosť fanboya?
Remake? Nie je ich dosť? Shenmue? Je to nostalgia alebo si myslíš že QTE a dynamické počasie bude v roku 2015 zázrak ako v 90 rokoch?
Uncharted? Stále nerozumiem co je na tom wow. Behať s kalachom a voziť sa v dzipe sa da v každej druhej hre.
Ja som dohral Bloodborne, žasnem z Witchera a kým nepríde Fallout nemám čo hrať.
Remake? Nie je ich dosť? Shenmue? Je to nostalgia alebo si myslíš že QTE a dynamické počasie bude v roku 2015 zázrak ako v 90 rokoch?
Uncharted? Stále nerozumiem co je na tom wow. Behať s kalachom a voziť sa v dzipe sa da v každej druhej hre.
Ja som dohral Bloodborne, žasnem z Witchera a kým nepríde Fallout nemám čo hrať.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Nikto tu nieje urazeny , len nechapem co vam brani predat ps a kupit xbox ked je ten xbox vo vsetkom lepsi
Preco by som mal byt urazeny ? Xbox si chcem kupit za par mesiacov, hlavne kvoli Quantum Break. Ale celkovo si myslim ze malo Sony lepsiu E3 tento rok.begbeee napísal:Urazena hrdosť fanboya?
no ale musis uznat, ze plnohodnotny remake ff7 aky sa chysta je pre neskutocne vela ludi bomba. pre mna to neznamena nic, pre teba asi taktiez nie, ale poznam ludi, pre ktorych je to najlepsia sprava z herneho prostredia za posledne roky.begbeee napísal: Remake? Nie je ich dosť?
inac nechcem sa zastavat ps4, mne osobne su konzoly ukradnute, ale mam dve otazky. naozaj vadi, ze ps nepodporuje multimedia? prakticky vsetky tv su dnes smart, podporuju dlna, maju usb porty. naozaj je take potrebne kopirovat film do konzoly, ked ho teraz spustis na tv dvoma klikmi na pc?
a gold vs plus. hry ti sice ostavaju, ale zasa pri plus mas celu kniznicu od zaciatku, nielen hry ktore si dostal, ked si mal plus aktivovane. takze je to take zle? myslim, ze kazda sluzba ma svoje vyhody.
Ale tak iste svojich fanúšikov to má, zrejme na východe viac...
No podľa mňa to preceňuješ, mnoho ľudí hrá na monitoroch a starších LCD a vždy je lepšie niečo mať ako nemať, najmä keď je to otázka 2MB softvéru a možno pár licencií na kodeky.
S tým pluskom sa mýliš, ak nemáš aktivované v čase akcie, tak je to pre teba nenávratne stratené.
No podľa mňa to preceňuješ, mnoho ľudí hrá na monitoroch a starších LCD a vždy je lepšie niečo mať ako nemať, najmä keď je to otázka 2MB softvéru a možno pár licencií na kodeky.
S tým pluskom sa mýliš, ak nemáš aktivované v čase akcie, tak je to pre teba nenávratne stratené.
-
lekoklatik
VIP
Konzola bola na hranie. Keďže je doba tam kde je, je to multimediálna vec. Každý chceme s ďalšími niečo zdieľať, hrať sa online, hrať proti reálnemu protivníkovi, keď nemáme druhý ovládač alebo druhého hráča.
Pre hráča však zámer prvotného nápadu ostáva, konzola je na hranie. Hráč by podľa môjho mal skôr pozerať čo hrá, čo chce hrať, tešiť sa čo hrať bude a nie na čom to bude hrať.
Je až smiešne ako sme sa dali zmanipulovať korporáciami. My sami sme vytvorili rivalitu, nie MS a SONY. Žiaľ, exkluzivita tam, exkluzivita tam a tak musíme kúpiť oboje. Zamerať sa na hru, nie na dve identické skrine. Je to len 800eur čo je skvelá investícia pre hráča, keď to porovnáme s PC. Ale to je úplne iná kapitola, len hovorím že sa dá na to pozerať aj takto.
Príliš veľké zásluhy sa pripisujú konzole. Mali by sme skôr vidieť vývojárov. Napríklad aktuálne chalani s novým Zaklínačom. To sú páni ktorí chcú svoje dielo ukázať všetkým. Nejde tam len o zisk, určite je to aj nejaké percento súcitu pre hráčov ktorí majú len 400eur a siahli po jednej tej skrini. Potom tu máme pána Kojimu s MGS. A ďalšie hry. To sú odvážlivci, hrdinovia ktorí sa postavili proti korporáciám (svojím spôsobom
) Porovnávať hru, nie konzolu. Užívať si pôžitok z hrania hry, nie hľadať chyby a mikro rozdiel v grafike medzi konzolami.
Hráč by podľa mňa mal ostať hráčom, nie ďalším hlasom v tej vymyslenej rivalite, LOL.
btw ja som PS fan
Pre hráča však zámer prvotného nápadu ostáva, konzola je na hranie. Hráč by podľa môjho mal skôr pozerať čo hrá, čo chce hrať, tešiť sa čo hrať bude a nie na čom to bude hrať.
Je až smiešne ako sme sa dali zmanipulovať korporáciami. My sami sme vytvorili rivalitu, nie MS a SONY. Žiaľ, exkluzivita tam, exkluzivita tam a tak musíme kúpiť oboje. Zamerať sa na hru, nie na dve identické skrine. Je to len 800eur čo je skvelá investícia pre hráča, keď to porovnáme s PC. Ale to je úplne iná kapitola, len hovorím že sa dá na to pozerať aj takto.
Príliš veľké zásluhy sa pripisujú konzole. Mali by sme skôr vidieť vývojárov. Napríklad aktuálne chalani s novým Zaklínačom. To sú páni ktorí chcú svoje dielo ukázať všetkým. Nejde tam len o zisk, určite je to aj nejaké percento súcitu pre hráčov ktorí majú len 400eur a siahli po jednej tej skrini. Potom tu máme pána Kojimu s MGS. A ďalšie hry. To sú odvážlivci, hrdinovia ktorí sa postavili proti korporáciám (svojím spôsobom
Hráč by podľa mňa mal ostať hráčom, nie ďalším hlasom v tej vymyslenej rivalite, LOL.
btw ja som PS fan