co je to za znacku
co je to za znacku
viete mi poradit co je to za auto podoba sa na oldsmobile ale nie je to ono.muz je v praci zaneprazdneny a nema cas ist k papierom od auto.potrebujem ho dat na internet aby som ho predala dakujem za pomoc
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: co je to za znacku
vat? chce predat auto a nema cas napisat inzerat? alebo ti odpisat na sms? 
-
Bad.boy
Medium Professional
Muz tiez nevie na com jazdi, tak musi ist kuknut do papierov co ma za auto..a na to nema cas 
Povedal by som, že podľa tej prednej mriežky to bude Pontiac Montana
-
zdravotnik
Light Professional
Možno pre naše podmienky skôr Opel Sintra/Vauxhall Sintra
-
RATZINGER666
Darca
opel ma tusim inu masku... okrem toho ten naraznik nie je europsky... takze je to Montana a konkretnejjsie prva generacia pred faceliftom...
pani nejde o to ze nevie na com jazdi to auto kupil od sefa a este mu nedal k tomu papiere.kedze pracuje aj 16 hodin tazko najde si cas nieco riesit.
ostatnym dakujem velmi pekne za pomoc tiez som patrala a podla vsetkeho je to Chevrolet trans sport .
takze dakujem za ochotu v sobotu pride muz domov aj s papiermi takze bude uplne jasno.Vdaka moc
ostatnym dakujem velmi pekne za pomoc tiez som patrala a podla vsetkeho je to Chevrolet trans sport .
takze dakujem za ochotu v sobotu pride muz domov aj s papiermi takze bude uplne jasno.Vdaka moc
-
RATZINGER666
Darca
...take auto neexistuje... bud je to sintra, montana, trans sport (ale pontiac ), chevrolet venture alebo oldsmobile silhouette... to su vsetky tie iste auta od GM, ktore sa lisia v detailoch... toto je podla masky pontiac (ak samozrejme niekto tu masku nemenil)... a konkretne ten stary, ked sa este volal montana... az po FL ich zacali volat trans sport...
Keď tak na to pozerám, nezdá sa vám kapota + niektoré diely inej farby ? Ťažko potom určiť čo to môže byť