Problém s hrami

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
monkokod
Novice
Novice

Problém s hrami

Príspevok od používateľa monkokod »

Dobrý deň. Včera nastal jeden problém s hrami, ktoré mi ešte predvčerom išli úplne krásne. No stalo sa, že zapnem hru(wot, csgo, h1z1) a hra je totalné nehrateľná, všetko sa seká, nestabilné až nadmerne malé fps z 250 to skočilo na 100+/-. Nič som do počítača neinštaloval, antivirus nenašiel pri kontrole nič. Teplota graf.karty je 60°C pri zatazi a procesor s doskou 30+/-. Grafika má jeden mesiac, celý mesiac išla krásne a zrazu toto-nechápem. Všetky ovládače som aktualizoval a stále to isté! Neviete niekto napísať nejaké rady ako to skúsiť vyriešiť? Bol by som veľmi rád.

Komponenty:

grafika: amd sapphire r9 280
procesor: intel i3 4160
doska: asus h97m-e
8gb ram 1600mhz
zdroj: zalman 500w
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém s hrami

Príspevok od používateľa guess.whoo »

si zabil tu grafiku k tomu procačiku :D

najrychlejsie to vyskusas u kamarata ci ti grafika neodchadza
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

skontroluj vyťaženie grafiky a procesora počas tých lagov
tipol by som to na nejakého minera.
monkokod
Novice
Novice

Príspevok od používateľa monkokod »

Už to ide normálne, ako predtým. Teraz som zaznamenal vyťaženie procesora 50% a gpu 80% pri full hd nastaveniach a 250fps. Uvidím, či sa to zase posere, potom dám vedieť nové výsledky o vyťažení.

//autoeditácia príspevku (19 Jún 2015, 14:24)
tak predsa mi našiel mbam nejaky typ malwaru presnejšie conhost32.exe conhost64.exe inet32upd.exe a nejaké wininet.exe toto sa zapínalo pri každom spustení win, obidva conhosty boli v startupe a keď som ich odznačil, tak sa označili zase s5.-V priečinku, kde to bolo uložené sa to nedalo vymazať, lebo to bolo stále spustené v procesoch a keď som sa to snažil vypnúť, tak vypísalo, že tento program je v spusteny v tom a tom :-D k tomu inet32upd a winninet. bolo to uložené v skrytom priečinku, keď som to vypol v procescoch a vymazal z PC natrvalo, tak to pri každom spustení PC zaplo zase. Tak keby mal niekto tento istý problém, tak si uľahčite robotu a rovno stiahnite Malwarebytes - Antimal-ware home :-) pekný deň
Napísať odpoveď