Miscreated

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Miscreated

Príspevok od používateľa DropDead »

Áno, ďalší zombie MMO survival, ale...Veľmi zaujímavý a už teraz výnimočný survival, ktorý má podľa mňa obrovský potenciál sa stať TOP 3 v tejto kategórii
Pri príležitosti masovej paniky ala steam sales som si miscreated kúpil (5,50€ v 4packu), bral som to tak, že je to samozrejme alpha a čakať veľa toho nemôžem, no aj tak tam nejaké očakávania boli...potešil som sa, je to ambiciózna hra, no dá sa o nej v danom momente písať ? písať o tom, čo sa všetko dá a nedá ? áno aj nie, no ja v tomto prípade záujemcov nasmerujem na dve videá a na channel autorov, kde často robia dev's blog videá, kde sa dá krásne odsledovať, čo sa s hrou deje

web
http://miscreatedgame.com/

Najprv taký oficiálny Pre-Aplha trailer

dajme si aj environment trailer v 4k

nakoniec channel, kde sa oplatí občas pozrieť
https://www.youtube.com/user/EntradaInteractive/videos

ohľadom hodnotení
http://store.steampowered.com/app/299740/
aj také, aj také...mhm, je to špatné ? preboha nie, pozrite sa na h1z1, tam to tiež vyzerá podobne, nehovoriac o vtipných komnrátorch ku dayz v štýle "Christ will return to judge the earth before Dean Hall ever finishes this game." a podobne...
samozrejme na hodnotenia takého project zomboid to nemá ale sú to samozrejme úplne odlišné hry (i keď náplňou nie - od zomboidu by sa mohli všetci učiť)

ja sa osobne veľmi teším a držím im veľmi palce, priebežne budem doplňovať postrehy z hrania
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Miscreated

Príspevok od používateľa aacid »

ja uz tymto online survival hram neverim... ten potencial je tam vzdy super, ale pokial nemas kamaratov s ktorymi hras, tak sa z toho stane vzdy nahanacka kto koho najde a zabije skor.

ja som v ramci sumer sales kupil The Long Dark a celkom som spokojny zatial. je to singleplayer, ziadne zombi, iba priroda (vlci su trochu agresivny)... bavi ma objavovat krajinu a pri tom sa snazit prezit. pekne je tam spraveny vietor (fuka z nejakej strany, takze ak sa schovas za kamen, tak ti bude mensia zima). grafika mozno neoslovi kazdeho ale mne to neprekaza.
mapa netusim aka je velka a nie je nahodne generovana, tak neviem ako to bude s opakovanym hranim.
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Miscreated

Príspevok od používateľa DropDead »

súhlasím, long dark som kúpil tiež :wink:
rovnako je na tom aj spomenutý project zomboid, nedá mi nespomenúť aj firewatch, aj keď to si už nie som istý, čo to bude nakoniec za štýl

ale pracujú na tom, posledný devtalk

niekoľko faktov z videa

- hráči budú lockovaný na jeden server - cieľom je eliminovať hopping medzi servermi, páči sa mi myšlienka, že je to kvôli base-om - pozor, je to myslené v zmysle, že ty sa môžeš prelogovávať, ale ak sa logneš na nový, tak začneš s novým charom, a na tom pôvodnom budeš uložený tak ako si bol...pridal tam poznámku, že ešte prečo to robia - pracujú na nejakom systéme ale neporozumel som, o čom je
- veľmi pokročilý build system,...
Napísať odpoveď