Ako už samotný názov napovedá, darujem 4 lístky na toto podujatie. Platnost lístka je na sobotu 20.6.2015 a vstup by mal byť podľa označenia na sedadlovú tribúnu E, no nie som si tým 100% istý.
Dôvod darovania: priateľka, kvôli ktorej som lístky zakúpil musí ísť v sobotu do práce. Ďalší dvaja čo mali ísť s nami dali prednosť nejakej oslave.
Prevzatie lístkov: osobne v časti Pezinka, kde bývam. Donáškovú službu nerobím.
Najradšej by som ich daroval nejakému dlhodobému členovi fóra, no v tomto prípade sa riadim heslom "kto skôr príde, ten skôr melie".
Neposielajte mi žiadosti o lístky do súkromných správ. Nebudem na ne reagovať. Viac k ponuke nemám čo dodať.
D: 4 lístky na WTCC 2015 Slovakiaring
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: D: 4 lístky na WTCC 2015 Slovakiaring
Cauko. Nevies prosim ako to je so vstupom 4 rocneho? Zobral by som maleho ak ho tam pustia a ak ten listok plati aj prenho.
EDIT: Podla tohoto do dieta do 150cm gratis.
spytam sa este manzelky ci by sla dam vediet.
EDIT: Podla tohoto do dieta do 150cm gratis.
spytam sa este manzelky ci by sla dam vediet.
Deti do 150cm majú vstup grátis.
http://www.slovakiaring.sk/novinky/deta ... mobilov-1/
V tom linku sú informácie ohľadom vstupu.
http://www.slovakiaring.sk/novinky/deta ... mobilov-1/
V tom linku sú informácie ohľadom vstupu.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ach jaj zabudol som ze rano budem po nocnej a o 16 ma krstna 50ku . Skoda =) Kazdopadne ajtak dakujem 
2 lístky sú už darované jednej mojej kamarátke a jej priatelovi. Ak máte niekto záujem, dajte vedieť čím skôr. Ak do cca 20:00 sa nenájde záujemca, dám ich prvému známemu, ktorého večer stretnem niekde vonku.
-- 20 Jún 2015, 20:05 --
Môžete to tu zamknúť. 2 lístky prepadli, keďže sa nenašiel na ne žiaden záujemca.
-- 20 Jún 2015, 20:05 --
Môžete to tu zamknúť. 2 lístky prepadli, keďže sa nenašiel na ne žiaden záujemca.