Problem s nainstalovanim windows

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Luthor777888
Zablokovaný
Zablokovaný

Problem s nainstalovanim windows

Príspevok od používateľa Luthor777888 »

Zdravim,robim znamemu starsi notebook fujitsu siemens amilo pi1505 a neda sa mi vobec nainstalovat ci uz windows xp alebo windows 7.je tam problem s hdd,ked dam instalovat windows xp,tak po nacitani ovladacov mi neda moznost enter pre pokracovanie instalacie windows ale len f3 pre ukoncenie a pri wndowse 7 sa pri instalacii na hdd nepohne,ostane to na 0%.obidva windowsi su dobre,uz som z nich instaloval mnoho krat a mam aj instalacku windows 7 na usb kluci a stale robi to iste dookola.problem je vsak ten ze v biose nemam vobec moznost prepnut z ide na sata hdd.v notebooku mi ukazuje ze je ide hdd a hdd je sata.uz som resetoval bios a aj baterku z neho som vybral a stale nic.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Problem s nainstalovanim windows

Príspevok od používateľa heker »

Skus Win7 SP1, mohol by pomoct kvoli sata ovladacom. Miesto USB treba skusit aj DVD, niekedy to cez USB nejde ako by malo.
Luthor777888
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Luthor777888 »

mam windows 7 na dvd aj na usb,ale stale to iste.len nechapem preco v advanced v biose nemam ziadnu ponuku na prepnutie hdd
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Pretoze je to notebook a nie PC. Tam sa v biose neda takmer nic nastavit. Odporucam skusit inu instalacku.
Napísať odpoveď